Başlıkta da yazdığım gibi petekler ısınmıyor ama musluklara gelen suyu gayet güzel ısıtıyor. Petekleri açmak istediğimde hiç ateşleme gerçekleşmiyor ve ateşleme lambası da yanmıyor. Düğmeyi çok yüksek ısıya çevirdiğimde ateşleme yapıp 5-6 saniye sonra tekrar duruyor. Tüm bunlar olurken kombinin içinden de bir mekanizma sürekli çalışıyor ve hiç durmuyor. (Fan olabilir mi?)
Sorun ne olabilir? Teknik bir arızaysa ne kadara patlar bu bana?
Teşekürler....
Kombiyi resetlemeyi denedin mi hic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Fernando_S
kullanıcısına yanıt
NTC veya 3 yollu vana arızalı muhtemelen ama en iyi Kombiustası bilir altta kendisine ait konu var oraya yazın.
Başlıkta da yazdığım gibi petekler ısınmıyor ama musluklara gelen suyu gayet güzel ısıtıyor. Petekleri açmak istediğimde hiç ateşleme gerçekleşmiyor ve ateşleme lambası da yanmıyor. Düğmeyi çok yüksek ısıya çevirdiğimde ateşleme yapıp 5-6 saniye sonra tekrar duruyor. Tüm bunlar olurken kombinin içinden de bir mekanizma sürekli çalışıyor ve hiç durmuyor. (Fan olabilir mi?)
Teşekürler....
pompa ntc limit sensörü veya kart arızalı olabilir birde suyun seviyesini konrtol et
quote:
Orijinalden alıntı: kombiustası
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando_S
Teşekürler....
pompa ntc limit sensörü veya kart arızalı olabilir birde suyun seviyesini konrtol et
Üstad su basıncı şu an 1.5'da. Fakat son 10 gün içinde suyun az olduğunu düşünerek 2'nin biraz üstüne getirmişler. Yani su basmışlar. Ben dün petekler ısınmayınca tekrar 1.5 seviyesine indirdim suyu. Tabi fayda etmedi. (Resetleme de yaptım)
Yüklü bir masraf açar mı bize?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme