Şimdi Ara

PETLAS HAKKIDAKİ GÖRÜŞLERİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar astra marka aracıma 205/55/R16 petlas kış lastiği aldım 4 tane sıfır bir ay önce.ama anlamadığım şey rampalarda felan sürekli pati çekiyor ıslak zeminde belki ufaktan buzlanma vardır diyorum.bazen dönerken önden kayıyor.yada frene basınca kayıyor.genel olarak kalkışlarda pati çekiyo boşa sallıyo az rampada.yani benim anlamadığım sıfır kış lastiği yani petlas mı dandik yoksa bunlar normal mi kış lastiklerinde.babamın vectrada continantial vardı o hiç böyle değildi.açıkcası pişman oldum petlas aldığıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanacarcan -- 14 Ocak 2014; 19:50:24 >

• Hocam katılıyorum.petlas kadar rezil bir marka yok.4 tane sıfır aldım 3 ay sonra kaldırıma yanaşırken hafif sürttüm patladı.Bu arada bayilerinde hiç ciddiyet yok.1 tane istedim.ellerinde yokmuş 4 aydır bir tane 215/55/16 bekliyorum hala gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazdan beri Zafira'mda Petlas İmperium Pt-515 kullanıyorum yaklaşık 8.000 km oldu şu ana kadar bi yamuğunu görmedim ...
  • astra j var bende 17 jant. bundan önce aurisim vardı nokian almıştım kar lastiklerini. sonra mecbur sattım gittim arkadaşların gazıyla petlas aldım. aldığım güne lanet ediyorum. nokian dan ötesi yalan söliyim. erzurumda yaşıyorum.
  • valla ben aldım artık yapacak bişey yok.ama bundan sonra kesinlikle başka bi marka düşünüyorum.continantel veya lassa felan.ama petlas asla.
  • arkadaşlar canını va malını seven petlas,kormoran gibi lastiklerden uzak dursun..Bir arkadaşında belirttiği gibi..NOKİAN..Yaz,kış ikisindede süperrrr..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.