Evet aracım polo 1.0 tsi dsg Aracımda gördüğüm eksiklikler arabın geri vitese taktığımızda gelen saçma ses çıkarması daha önceki aracım olan mk4 leonda ki dsg sesi bu araçta çok fazla duyamadım ama bazı zamanlarda gelen sesler can sıkıcı olabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POLO kullanıcı testim ve yorumlarım
-
-
Sıkıcı bir araç , sıkıcı bir tasarım , sıkıcı sıkıcı sıkıcı!
Bu araç ile ilgili düşüncem bu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günlerde, kazasız belasız kullanın. Araçlarımızın renkleri de aynıymış. "Polo Genel" konusuna da bekleriz katkılarınızı, deneyimlerinizi, ileride yaşayacağınız sorun ve çözümleri.
**Fotoyu kaldırın da forum lanetine denk gelmeyiz maazallah.
-
Tabikide 🙏 katılırım
İlk defa bir VW'nin gerçek benzin tüketimini yazan bir kullanıcı gördüm, teşekkürler.
-
Bu makyajlı kasada polonun turuncu rengini kaldırdılar mı
Kaldırdılarsa yazık olmuş sıkıcı tasarımını saklıyor ve daha büyük duruyordu
Merhaba hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yüksek hızlarda yol sesi muadillerine kıyasla nasıl? Taşlı ve bozuk yollarda trim sesi yapıyor mu? Yoldaki bozukluklarî çok hissettiriyor mu? B segmenti araçlar tabiki bu konularda çok iyi olmayabilir ama benim merak ettiğim muadillerine kıyasla (corsa, fiesta, i20) bariz bir farkı var mı?
Trim sesi daha benim aracımda yok muadillerine sığamadın için eledim direk 🙏
Güle güle kullanın, sürdüğünüz/kullandığınız sürece size mutluluk versin.
Yoğun trafik (20 km/s ve altı hızlarda) yakıt tüketimi nasıl? Kaç lt?
-
Araç net az yakıyor. Diğer tüm benzililerden iyi
20 km hızda 7 litreyi geçmiyor.
açıkcası ben uzun yol yaptım çok az yaktı. Yazın dahada az yakacaktır..
500 bin tl değeri olan araçla yolda 150 km hızla gitmem zaten. Temkinli bir sürüş ve az yakıt tsi başarısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydınvag -- 7 Mart 2022; 16:15:55 >
Aracın muadili yok hocam sınıfının en geniş en kaliteli aracıdır. Trim sesi sıfırdır.
nereye trim sesi sıfır geç başkan onu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başkan gerçekten senin araba bozuk herhalde kurcalanmış.
tek duyduğum silecek sigortasından gelen auto modda çıt sesi oda sigorta aç kapattan ötürü..
golf 8 aracımla aynı seviyede bir polo var yalıtım kalitesine kadar.
bozuk yoldan geçmemişsin anlaşılan :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bozuk yolda geçince golfteki lastik sesinin aynısı poloda duyuyorum.
fransıza binin aynı şekilde özellikle binek araçlara çok iyi dersiniz vw yalıtımı. (:
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Polo, çoğu C segment araçtan kalite, işlevsellik, fonksiyonellik ve konfor da çok çok önde.
Fiyat olarak dengi olan C segmenti olduğu idda edilen corollo ile kıyaslandığında bu fark açık ara net olarak anlaşılıyor.
Mesela Corollanın içine oturup 3. Sınıf plastik kokusunu içinize çektikten sonra elinizi tavana götürürseniz, kontrplakımsı malzemesini elleyince bu farkı net hissedersiniz.
Yalıtım filan vs. örnekler uzar gider fazla detaya girmeyeyim. Yakıt konusunda verimliliğini satış adetleriyle perçinlemiş olan TSİ ünite ise “downsizing” akımını başlatma kalmayıp on yıllardırda hala lideri konumunda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dizelciler bilmiyor bunu Ort 69 kmh 4.2 yaktırmışsınız , Clio 1.5 Dizel minimum 3.2 lt yakardı aynı şartlarda,
Aralarında 100 km'de litrelerce fark var zannediyorlar ;) Bize he diyip geçmek düşer.
-
Sıkıcı tasarım değil, gayet sade ve hoş tasarım.
Sizin eğlenceli tasarımlı araçlarınızda olmayan kalite bunda var. B sınıfının en iyi aracı Polo.
-
fransızları bildiğim için vw serisinden devam ettim ellam :) trim sesi geliyo direksiyon içinden dahi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
İlk defa bir VW'nin gerçek benzin tüketimini yazan bir kullanıcı gördüm, teşekkürler. |
Sıkıcı bir araç , sıkıcı bir tasarım , sıkıcı sıkıcı sıkıcı!
Bu araç ile ilgili düşüncem bu . |
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Polo, çoğu C segment araçtan kalite, işlevsellik, fonksiyonellik ve konfor da çok çok önde. Fiyat olarak dengi olan C segmenti olduğu idda edilen corollo ile kıyaslandığında bu fark açık ara net olarak anlaşılıyor. Mesela Corollanın içine oturup 3. Sınıf plastik kokusunu içinize çektikten sonra elinizi tavana götürürseniz, kontrplakımsı malzemesini elleyince bu farkı net hissedersiniz. Yalıtım filan vs. örnekler uzar gider fazla detaya girmeyeyim. Yakıt konusunda verimliliğini satış adetleriyle perçinlemiş olan TSİ ünite ise “downsizing” akımını başlatma kalmayıp on yıllardırda hala lideri konumunda. |
nereye trim sesi sıfır geç başkan onu
|
Benzer içerikler
- vag grubu nedir
- lpg" li araç egzozdan su gelmesi
- mitsubishi asx yorum
- araba göğsü nasıl temizlenir
- uzun yolda araba dinlendirme
- yeni passat 2024
- paul walker kazası
- superb fiyat
- bmw i4 fiyat
- zeekr türkiye fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X