Dostlar selamlar. Geçen sene hemen hemen bu vakitlerden birkaç ay evvel galeriden 0 km Golf 8 aldım. Aracım 1.0 Impression manuel şanzımanlı. Aracın 1 yıldır sıfırının gelmemesi ve fiyatının çok artmasına rağmen manue olmasından mütevellit ikinci elde ağır olduğunu fark ettim. İkinci elde Golf'ün, Passat'n eski şanı kalmamış.
SUV'lar çıktı çıkalı mertlik bozulmuş beyler. Mesela 5 yıl önce Golf aylık 1500 satar C4 150 satardı, şu an C4 geçen sene C segment birincisi oldu ve bu sene de SUV görünümlü oldğu için Golf'ü çok defa tokatladı, hatta şu an 308, Astra, A3'ten de daha çok satıyor. Avrupa satışları da patlamış durumda. Yani şartlar çok değişmiş. Bende Golf 8'in otomatiklerine geçmeyi düşündüm ama önümüzdek sene seçim varken ku korumalıya veya dövize para atmak daha mantıklı geliyor. Galerici bi arkadaşım var, elinde 3 tane Egea var, benim işime yarayan iki tane var 1.0 Firefly Lounge ve 1.4 düz motor Lounge. Egea'ların 1.4 Lounge'sinde güvenlik paketi kısılmış geliyor, bu arabada güvenlik ve plus paket var, araç altı izolasyon ve fabrikasnon LPG'de yapılmış. Düşük devir gidip yağını 15 binde bir değiştireceğim sorun yaşamam diye düşünüyorum. Egea 32 binde sadece bagaj kapağı aka tampon değişmiş bundan dolayı 11 bin hasar kaydı var. Takaslayınca ben 210 bin üste para alıyorum, o parayı kkm ye atıp tüplü Egea'ya binmeyi dşünüyorum. LPG için yeni Civic'i düşündüm ama yeni Civic direkt enjeksiyonlu olduğu için şehir içi 2 litreye yakın benzin yakıyor, 8 litre LPG 2 litre benzin yaksa zaten benzinde Golf'e binmiş gibi oluyorum yani Civic'in motoru sıkıntılı. Hemde torku çok düşük, 1.0 LPG'li olsaydı Civic alırdım ama hem benzin yakıyor hemde 1.5 MTV'si var. LPG'de binilebilecek tek araba Egea 1.4 kalıyor, Taliant'ta da ECO motor kalkmış. İkinci ellerine 500 yazmışlar Taliş'lerin. Benim merak etiğim kısım Lounge paket 1.4 manuel Egea'nın ikinci eli ağır mı? Egea almış satmış üyelerden 1.4'ler hakkında yorum istiyorum ona göre paraya kıyıp 520 civarına 1.6 dizel manuelini vs. de alabilirim. Benim Golf'ü 550-600 arasına sayıyorlar ama sıfırı gelmiyor bu gidişle mındar edecekler. Egea'nın da 1.6 dizeline 30-35 liradan mazot almak saçma geliyor üste pek para da alamıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 29 Haziran 2022; 14:50:30 > |
Golf 8 ile Egea takaslıyorum düşüncelerim
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geçilmez, ödemeniz yoksa kredi çekip istediğiniz otomatik araçlara yönelin derim. Her ne kadar vw sevmesemde , ülkede vw sevenler çok vardır.
-
610 dan aşağı ilan yok bence galeriye satacaginiza 600a biniciye verin 600 dan bir kuruş aşağısına vermem asla öyle bir aracı.iyi düşünün öyle 550 lere vermeyin aracı galeriye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ne olursa olsun sıfır golf verilip egea alınmaz hele 1.4 sedan hiç alınmaz. 1.5 hibrit otomatik olsa alınır derdim ama. Kar ettiğinizi düşünüyorsunuz ama gün geçtikçe aradaki makas daha da açılacak alacağınız faiz onu karşılamaz.
-
Aylardır ilan giriyorum hocam arayan soran yok 580'e 2018-2019 dizel otomatik Highline 7.5'lar var 600'e otomatik Polo Style var millet gidiyor onları alıyor benim arabama 550 veren bile olmadı. Bayramdan sonra da elimde kalacak diye korkuyorum
Impression'ların ikinci eli ağır
-
Egea Hybrid olsa kaç yazar ki hocam? 600-650'ye Egea alsam onu kime satarım? Kim alır 600'e Egea? Hemde tuulmayan bi motor.
Egea Sedan yerine yakın paralara 1.0 atmosferik makyajlı Polo da var galeride, Polo'da motor da yok donanımda yok eski kasadan daha kötü.
-
Hocam araba ilandaydı zaten, herkes SUV alma peşinde bu ara C-HB'lerin ikinic eli leş gibi. Leon A3 308 Astra vs temelli ölmüş.
Zaten dolar bazında 90-100 bin TL kazanmış durumdayım, para etmişken satayım diyorum.
-
https://forum.donanimhaber.com/hangisi-tercih-edilmeli--152837907
Bu konudaki arkadaş 670bine sattığını söylüyor. Siz nasıl aylardır satamadınız 550bine? En uygun fiyatlı impression golf bile 605bin görünüyor.
-
Egeayı cross alırsanız olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 1.4 lounge boyalı hasar kayıtlı egeanin iyi bir yatırım olduğunu düşünmüyorum. Onun yerine hatasız boyasız veya düşük km urban daha güzel olur. Urban gayet yeterli dolu bir paket. Lounge pakete yakışan motorlar 1.6 multijet dct veya 1.6 etorq at6.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu trolle ceza vermiyor moderatörler. Kendisi de oyuncaklarını alıp burada oynuyor güzel güzel
Bu sakat hala mı başlık açıp zırvalıyor?
Yazık, millet de insan sanıp cevaplar yazmış buna
-
Golf 8 piyasası bitik. Satıp piyasası hızlı olan bir Şahin yada Doğan SLX alırdım.
-
Suv crossover para ediyor artık HB ler genel olarak kötüye gidiyor.
Yks bitti demek hayırlı olsun o zaman. En son Yks bölümünde geziyordun ne ara Golf sahiplerine laf yetiştirme aşamasına geldin?
Bende 607.500 ten ilan girmistim 600'e verecektim ama bir tane bile ciddi alıcı çıkmadı.
Arkadaş 675 e sattiysa helal olsun ama 675 e alıcı varsa 650 ye kadar bir sürü araba var onlar niye gitmiyor?
Genel olarak saçma bi piyasa var 600 bandında rakip çok mesela manuel şanzıman 2017 Passat Highline lar var benimle beraber ilan giren 3 parça tam boyalı araç satıldı aynı paraya benimki duruyor.
C4 vs gibi Suv görünüm olmadığı müddetçe bir daha C hb araba almam.
Daha uyguna b-suv seçenekler varken c-hb zaten gereksiz. Kişisel beğeniler, spesifik ihtiyaçlar olabilir ama genel durum bu. Golf açık ara liderlikten 5.ciliğe düşmüş avrupa satışlarında.
-
bu arkadaş geçen sene sürekli egea'yı kötülüyordu tailantı övüyordu
git tailant al kardeşim sen seversin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 30 Haziran 2022; 11:23:18 >
Bu trolle ceza vermiyor moderatörler. Kendisi de oyuncaklarını alıp burada oynuyor güzel güzel
|
Bu sakat hala mı başlık açıp zırvalıyor? Yazık, millet de insan sanıp cevaplar yazmış buna |
Golf 8 piyasası bitik. Satıp piyasası hızlı olan bir Şahin yada Doğan SLX alırdım. |
bu arkadaş geçen sene sürekli egea'yı kötülüyordu tailantı övüyordu git tailant al kardeşim sen seversin. |
Benzer içerikler
- marshal lastik kimin
- yokuşta yol hakkı kimindir
- volkswagen navigasyon nasıl yüklenir
- geri giderken gelen küt sesi
- 225/ 55 r18 kış lastiği tavsiye
- ssangyong torres teknik özellikleri
- togg sedan ne zaman
- yeni master
- jeep avenger fiyat
- honda civic 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X