Şimdi Ara

Petlas PT 525 ya da F/P lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 yıl 55000 km kullandığım Nexen lastiklerin artık değişim zamanı geldi. Ebat, 185 60 R15

kullanım yeri İstanbul, karlı ve buzlu havalarda arabayı çıkartmıyorum o yüzden 4 mevsim lastik düşünmedim, zaten okuduğum yorumlarda da farklı yorumlar var hakkında.

bugün uğradığım lastikçiler petlas pt 525 önerdiler, seti yaklaşık 1550 lira. Yorumlarda memnun olanlar da var, sakın almayın diyen de o yüzden kafam çok karıştı.

başka marka model f/p ürünü diyebileceğimiz lastik öneriniz var mıdır acaba? Şimdiden çok teşekkürler.

• Lastikte bütçe kısılmaz, yani ekonomik durumun çok kötü değilse conti pc6 gibi üst düzey lastiklere yönelmek lazım.

Eğer dersen ki "cebimde gerçekten param yok" o zaman falken ziex ze310 lastiğe bakabilirsin. Ya da conti ecocontact bakabilirsin. İki lastik de çok zorlanmadıklarında yeterli performansı gösterir. Petlas gibi bir lastikle uğraşmana değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 25 Ağustos 2021; 23:8:22 >
  • debica

• Lastiğin ebadına bakarsak B-segment bir araç olduğunu tahmin ediyorum.

Petlas tarzı uygun fiyatlı lastikler rahatlıkla görür işinizi.

Kumho Ecowing de bakabilirsin. Uygun fiyatlı ve etiket değerleri çok iyi.

En ucuz dersen Petlas'ın alt markası MileStone var. Petlas'tan da ucuz. Ben MileStone kış lastiği kullandım, gayet iyiydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakalları 0 Alan F/P Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.