petrol ofisi 10bintl o faiz 12 ay fibabank
-
-
Bu ne yau
-
bunun nasıl bir faydası olur anlamadım hocam? ortalama 1000 tl yakıt alan biri için pek de fayalı dğeil gibi
-
2000 tl yakıt alıyon 12 taksite bölüyorlar. Şu düştüğümüz duruma bak. İlgilenmiyorum ama paylaşım için tşk ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
yeni müşterilere diye anladım
-
Bayram geliyor ya...
-
Bana mantıklı geldi. Zaten bayram, tatil derken 2-3 ayda rahat gider 10.000 TL yakıt. Yalnız PO’da kullanım kolay mı? Aytemiz kullanıyordum HB kodlarıyla.
Çeken ve kullanan olduysa ben de çekeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakıt alımı yaptıktan sonra market içinde PO puanım var kullanmak istiyorum diyorsun kullanıyorsunuz. Tel veya positive card ikisinden birini söylüyorsun. Kaç puan kullanacaksın ardından sms geliyor kodu söylüyorsunuz, fiş çıkıyor bu kadar.
Bazen yakıt alacak kadar puan biriktiğinde bi kısmını puanla geri kalan tutarı kredi kartla ödüyordum. (Yazdığım fibabanka kredi kampanyasıyla ilgisi yoktur. Banka kredi veriyorsa puan olarak sana PO hesabına yüklüyor sen harcıyorsun istediğin kadar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 7 Haziran 2024; 12:41:54 > -
Sistem oldukça kolay görünüyor. Fiziksel kart olmadan da telefonla oluyor o halde.
Süper, çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburada-aytemiz, vodafone yanımda-opet kombolarını takip etmek daha mantıklı gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 bin tl puan alıp istediğin zaman harcarsın 12 taksitle gidip sormadım soran varsa bilgilendirsin arkadaşlar
yakıtın taksiti mi olur? İhtiyacın oldukça koyarsın binersin. Saçmalamışlar iyice. Atıyorum 10bin liralık benzini 3 ayda harcadım kalan aylar aldığım benzini ödemeye devam edeceğim. Bir de üstüne araca da benzin alacağım :D
-
evet, tel no yeterli oluyor. PO uygulaması var indirin, hesabına plakayı kayıt edin. Arada ilk kullanıma özel kampanyalar da oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 7 Haziran 2024; 14:18:26 > -
hayir puan alıyorsun krediyle 1 yıl boyunca kullanırsın sistem böyleydi değişti mi yoksa kullanmadan salladiniz mi
Taksidin zararı nedir?
meraktan deneyeyim dedim. fiba sayfasına kadar gittim. 10bin tl için denedim. limit onaylandı ama kredi kullandırılamamaktadır deyip hata verdi. sebepte yazmadı
-
50.000,00 TL limitiniz onaylanmış olup seçmiş olduğunuz ürün için kredi kullandırılamamaktadır, farklı bir ürün seçerek devam edebilirsiniz.
ben de aynı şekilde hata aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X