Şimdi Ara

Peugeot 2002 benzin pompası arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 model 307 kullanıyorum.Geçen sene yolda giderken araba gaz almamaya başladı.Servise götürdüm.Benzin pompası değişmesi lazım dediler.Değiştirdiler.15 gün sonra arabada çeyrek depo benzin(göstergeye göre) varken araba yolda giderken stop etti.Servisi aradım.acil ekip geldi.Benzin bitmiş dediler.gittik bir bidon benzin aldık.koyduk.araba çalıştı.Servise gittik.durumu anlattım.Tamam bakalım dediler.tmm ayarladık dediler ve ücret almadılar.Yazın tatildeyken aynı durum yine oldu.Gösterge çeyrek depo gösteriyor ve araba durdu.Yine benzin koyduk ve çalıştı.Tatilden döndüğümüzden beri korkudan hep dolu depo ile araba kullandım.Evvelki gün oto sanayii ne gitmiştim.Orada bir peugeot tamircim var.Durumu ona anlattım.Abi bir sökeyim dedi.Daha arka koltuğu kaldırıp bakınca abi sana yeni modellerin benzin pompasını takmışlar dedi.Söktü ve elinde bulunan eskisiyle karşılaştırdık.Pompaların yanında bulunan şamandıraların yerleri farklı.Yeni pompada sağda eski pompada solda.Tamirci bana büyük ihtimalle şamandıranın sağ tarafta bir yere takıldığını ve benzin varmış gibi gözüktüğünü söyledi.Sizlerin bu konuda bana yardımlarınız olabilir.Şimdiden teşekkürler...

• benimde benzin pompası arızalı değiştiricem, seninkinin fiyatı neydi kaça taktılar ?
  • 306 nınki 325tl ordan tahmin edersiniz az çok
  • yol yardımı aldığınıza göre resmi peugeot servisi değiştirmiş olmalı. Bunların servisleri 2 sene garantilidir gidin ücretsiz doğrusunu taksınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marea Motor arıza lambası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.