|
Bildirim
|
2008 kullanıcısıyım sıfır km aldım 21 ay oldu 46 bin km yaptım.
Peugeot'ya karşı önyargılıydım ama bu aracın ekonomisi ve pratikliği ayrıca şu km'ye kadar herhangi bir sorun yaşamamam bu aracı bana epey sevdirdi.İkinci elde de piyasası oluştu aracın.Bence altı yüksek oluşu, donanımı, yakıtı ve performansı ile düşününce Türkiye şartları için çok mantıklı araç.Konfor olarak ise tam B-C segmentleri ortası.Ben lastikleri değiştim 40 bin km olunca ve şu an aracımı daha çok seviyorum.Peugeot alınır mı diyenlere karşılık kullanıcıların olumlu yorumlarını değerlendirmenizi tavsiye ederim |
2008-3008 olsun ikinci eli çok canlı sıf piyasası var mı diye internete koydum telefonlar susmak bilmedi. Peugeot eskisi gibi değil opeli aldıktan sonra değişim başladı.
|
Bende dizel manuel yeni kasa bir 2008 kullanicisiyim. Aklimda Çok büyük acabalar ile aracı aldım.geride kalan neredeyse 2 yildan Bu güne kadar aldigim için hiç pismanlik doymadım. Son bakımdan sonra 9000 km yapmışım çok büyük çoğunluğu şehir içi olmasına rağmen ortalama tuketim 5.00 litre. Gerçekten mukemmel bir yakıt tuketimine sahip.
Almadan önce etrafimdaki herkes pejo mu? Ne yapcan başka araç mı bulamadın diyordu. Ama emin ol ki pejo yu kotuleyenlerin neredeyse hepsi hayatlarında hiç pejo sahibi olmamislardir. Alacak olursan kesinlikle pişman olmayacaksın. Dediğin fiyatlara alabileceğin en donanımlı araç 2008 dir. Hakkında hayırlısı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|