Şimdi Ara

Peugeot 2008 Alınır Mı ,Bu Kutlu Yürüyüşe Destek Ol :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-advance-paket-0-lastik-hediyeli-hasarsiz-degisensiz-529257610/detay

kardeşim al bin Allah için paranı boşa harcama bak Allah'ın adını verdim 2008 ne ya senin gözlerin görmüyor mu hiç?
  • Suziki Vitara S bak. Lpg içinde sorun olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Abi kör oldum böyle bir tasarımla araba yapmış olamazlar. Lütfen shop yaptım deyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 26 Mayıs 2018; 16:15:29 >
  • 2008 güzel araç, içinize sindiyse almamak için neden yok.

Alternatif olarak da sıfır niyetine dizel otomatik,

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-gibi-dizel-egea-565394008/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buharkentli

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-advance-paket-0-lastik-hediyeli-hasarsiz-degisensiz-529257610/detay

kardeşim al bin Allah için paranı boşa harcama bak Allah'ın adını verdim 2008 ne ya senin gözlerin görmüyor mu hiç?
    Hayatında binmediğin bir araç içşn atıp tutman şerefine

• Hocam sıfır golf aldım düşünürsen 2016 model classic edition var pazartesi bayiye takasa vereceğim.

• quote:

Iyy o ne iğrenç bir iç tasarım göstergelerin konumu ne öyle. Yemek yiyordum çıkarcam.

Alıntıları Göster
    İftar daha gelmedi mübarek.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam 2015-2016 model 1.6 Hdi Motorlu Dizel

450 litre bagaji olan

Cam tavanindan zenon farina girtlağa kadar dolu

Sapasaglam bi Crossover Mitsubishi ASX al.

Elindeki parayla 0 km gibi olanini bulursun en fazla 20-30.000 km lerde.

Buyur buda örnek ilanı. Sürekli gözün ilanlarda olsun. Geçenlerde 28.000 km de ilk sahibinden çiçek gibi olani 92.000 e satildi kazasiz boyasiz. Bence çok makul bi seçim ben benzinli olanini 5.5 sene kullandim cok memnun kaldim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2015-mitsubishi-asx-1.6-di-d-intense-114hp-manuel-hatasiz-566678626/detay
    Şu 90lardan kalma iç mekana sahip arabaya 90k versem geceleri uyuyamam heralde.

Konu sahibinin ilacı:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-45-binde-boyasiz-kazasiz-ekspertiz-yapilmis-boya-falan-kesinlik-525529046/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: idril

Dayanıklılık anlamında başarısız bir marka olarak söylediniz herhalde. Genel kanı bu şekilde ama eski Peugeot sahiplerine soruyorum, derdimiz yok diyorlar. Bende anlamadım valla?

Alıntıları Göster
    Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. 8 senenin yarısı olan 4. senede araç dökülmeye ve mekanik/elektronik olarak sıkıntı çıkarmaya başlıyor. Tecrübe ile sabit. Uzun dönem Peugeot ciddi sıkıntı hatta pişmanlık yaratır. Japon bakın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş hiçmi göz nizam yok sende Allah için ? 2008 ne ya? Git dizel s60 al saçma konular açmayın şöyle ya.
    95k ya temiz modeli s60 var da biz mi binmedik dostum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Şu 90lardan kalma iç mekana sahip arabaya 90k versem geceleri uyuyamam heralde.

Konu sahibinin ilacı:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-45-binde-boyasiz-kazasiz-ekspertiz-yapilmis-boya-falan-kesinlik-525529046/detay

Alıntıları Göster
    açıklamadaki boktanlık beni benden aldı.

• quote:

Kardeş hiçmi göz nizam yok sende Allah için ? 2008 ne ya? Git dizel s60 al saçma konular açmayın şöyle ya.
    S60 4 kişilik bir aile için dar olmaz mı?

• 2017 pöjo 2008 sahibi olarak objektif yorum yapamam belki ama görüşüm olumlu. bu tür tavsiye başlıklarında çoğu kişi o sırada bağımsız bir görüş yerine gönlündeki aracı öneriyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bizim milletimizde ki ön yargı hiçbir yerde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Tüm arabalar aynı şekilde zamlandı, gerçekten yazık..

• quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

2017 pöjo 2008 sahibi olarak objektif yorum yapamam belki ama görüşüm olumlu. bu tür tavsiye başlıklarında çoğu kişi o sırada bağımsız bir görüş yerine gönlündeki aracı öneriyor maalesef.

Daha detaylı bilgi verebilirseniz, gerçek kullanıcılardan bilgi duymak faydalı olacaktır. Olumlu yada olumsuz yönlerini belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Şu bizim milletimizde ki ön yargı hiçbir yerde yok.
    Aynen öyle. Araba alırken milletin ne diyeceğini de takıyoruz maalesef.. Takmayanlarda satarken takılmamak zorunda kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

İstanbul yoğun trafikte ne kadar kalırsanız kalın 5.2 yi geçmiyor. Uzun yolda 90-100 arası 3.8-4.0 litre arası tüketimi var. Ben aracımın bakımını dışarıda yaptırıyorum. 250 lira ödüyorum. Araç fabrikasyon 4 mevsim lastiklerle geliyor. Arazi kumandası var. Kar modu, çamur, kum, vs gibi geceleri cam tavanda ambiyans aydınlatma çok hoş oluyor. Diz mesafesi muhteşem ötesi ön ve arkada yolcular rahat ediyor. 4 saat buzla kaplı dağ yolunda yolculuk ettim banamısın demedi. Gerçekten tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

• 2008 kullanıcısıyım sıfır km aldım 21 ay oldu 46 bin km yaptım.

Peugeot'ya karşı önyargılıydım ama bu aracın ekonomisi ve pratikliği ayrıca şu km'ye kadar herhangi bir sorun yaşamamam bu aracı bana epey sevdirdi.İkinci elde de piyasası oluştu aracın.Bence altı yüksek oluşu, donanımı, yakıtı ve performansı ile düşününce Türkiye şartları için çok mantıklı araç.Konfor olarak ise tam B-C segmentleri ortası.Ben lastikleri değiştim 40 bin km olunca ve şu an aracımı daha çok seviyorum.Peugeot alınır mı diyenlere karşılık kullanıcıların olumlu yorumlarını değerlendirmenizi tavsiye ederim

• 2008-3008 olsun ikinci eli çok canlı sıf piyasası var mı diye internete koydum telefonlar susmak bilmedi. Peugeot eskisi gibi değil opeli aldıktan sonra değişim başladı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.