Şimdi Ara

Peugeot 2008 Alınır Mı ,Bu Kutlu Yürüyüşe Destek Ol :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manuel olacaksa 308 classic edition plus bakabilirsiniz eğer boyunuz çok uzun değilse arka diz mesafesinin rakiplerine göre dar olması sorn olmayacaktır. bu size geniş bagaj ve konfor yalıtım olarak geri dönecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dizel manuel yeni kasa bir 2008 kullanicisiyim. Aklimda Çok büyük acabalar ile aracı aldım.geride kalan neredeyse 2 yildan Bu güne kadar aldigim için hiç pismanlik doymadım. Son bakımdan sonra 9000 km yapmışım çok büyük çoğunluğu şehir içi olmasına rağmen ortalama tuketim 5.00 litre. Gerçekten mukemmel bir yakıt tuketimine sahip.

Almadan önce etrafimdaki herkes pejo mu? Ne yapcan başka araç mı bulamadın diyordu. Ama emin ol ki pejo yu kotuleyenlerin neredeyse hepsi hayatlarında hiç pejo sahibi olmamislardir.

Alacak olursan kesinlikle pişman olmayacaksın. Dediğin fiyatlara alabileceğin en donanımlı araç 2008 dir.

Hakkında hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

2008 kullanıcısıyım sıfır km aldım 21 ay oldu 46 bin km yaptım.

Peugeot'ya karşı önyargılıydım ama bu aracın ekonomisi ve pratikliği ayrıca şu km'ye kadar herhangi bir sorun yaşamamam bu aracı bana epey sevdirdi.İkinci elde de piyasası oluştu aracın.Bence altı yüksek oluşu, donanımı, yakıtı ve performansı ile düşününce Türkiye şartları için çok mantıklı araç.Konfor olarak ise tam B-C segmentleri ortası.Ben lastikleri değiştim 40 bin km olunca ve şu an aracımı daha çok seviyorum.Peugeot alınır mı diyenlere karşılık kullanıcıların olumlu yorumlarını değerlendirmenizi tavsiye ederim
    Değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim. Gerçek kullanıcılardan yorum almak çok iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

manuel olacaksa 308 classic edition plus bakabilirsiniz eğer boyunuz çok uzun değilse arka diz mesafesinin rakiplerine göre dar olması sorn olmayacaktır. bu size geniş bagaj ve konfor yalıtım olarak geri dönecektir.
    İç mekan aşırı sade geldi bana, tasarım sıkıntısı var 308 in iç mekanda yine de öneriniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirwana

Bende dizel manuel yeni kasa bir 2008 kullanicisiyim. Aklimda Çok büyük acabalar ile aracı aldım.geride kalan neredeyse 2 yildan Bu güne kadar aldigim için hiç pismanlik doymadım. Son bakımdan sonra 9000 km yapmışım çok büyük çoğunluğu şehir içi olmasına rağmen ortalama tuketim 5.00 litre. Gerçekten mukemmel bir yakıt tuketimine sahip.

Almadan önce etrafimdaki herkes pejo mu? Ne yapcan başka araç mı bulamadın diyordu. Ama emin ol ki pejo yu kotuleyenlerin neredeyse hepsi hayatlarında hiç pejo sahibi olmamislardir.

Alacak olursan kesinlikle pişman olmayacaksın. Dediğin fiyatlara alabileceğin en donanımlı araç 2008 dir.

Hakkında hayırlısı.
    Bu tip yorumlar bana ve benim gibi durumda olanlara çok faydalı oluyor. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: idril

İç mekan aşırı sade geldi bana, tasarım sıkıntısı var 308 in iç mekanda yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Göreceli bir kavram tabi, ben farklılık seven biriyim hoşuma gidiyor.
  • 2008 düşünüyorsanız alternatif olarak cactus lere de bakabilirsiniz 3 aşağı 5 yukarı aynı araçlar ama cactus ler fiyat olarak çok daha caziplerdir.

Cactus hakkındaki detaylı incelemem

https://forum.donanimhaber.com/citroen-cactus-degerlendirmesi--129594501#129594501

• 2008 kullanan etrafımda yok ama ford c-max alan tanıdıklarım var yakınlarda. Sizin bütçenize göre biraz daha ucuz sanırsam. Araçlarından çok memnunlar. Bir araştırın derim ben. Bende fiat 500l var bende çok memnunum ama herkesin almak isteyeceği bir araç değil ama maalesef. Hem bütçenize göre de sanırım biraz düşük fiyatlı. İnş en hayırlısını alırsınız.

• Hocam bendede 2016makyajsiz allure ve tüm opsiyonlar ekli 2008var. 3 aydır kullanıyorum 3000km yol yaptım. İç kalitesi çok iyi otomatik olmasına rağmen çok çok az yakıyor. Bir arabada olması gereken herşey var hatta kendi kendine park bile ediyor. Cam tavan harika. Arabalar comda 2016 allure yorumlarını okuyarak almıştım sizde bakabilirsiniz. Sorularınız olursa yanitlamaya çalışırım

• Ben çok beğendim inceledim citroen C3 x cross bulursanız 95 e hiç kaçırmayın inceleyin çok tatlı zaten rakipler 2008 le aynı segment yerden yüksek jeep tarzı

• Merhaba, belki düşünmüyorsunuz ama sahibi olduğum Renault Kadjar modelini öneririm 100bin tl ye dizel 1.5 rahatlıkla bulabilirsiniz.

Ben de 2008 bakmıştım, kadjar aldım çok daha iyi.

• mcroses kullanıcısına yanıt
    yapma yanarizzz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 iyidir, satarken zorlanacağınızı sanmam, hadi oldu da zorlandınız diyelim; zaten yakıttan yapacağınız tasarruf ile satarken yaşayacağınız değer kaybını çıkartmış oluyorsunuz.

• Peugeot sıkıntıdır diyen insanları anlamıyorum dizel motor konusunda hdi motordan iyisi yoktur kaç senedir peugeot kullanıyorum geçte olsa bakımlarını yaptırım geçen 2 senede yaptırdım mesela gene bir sıkıntısı yoktu alman fanboylarının lafına takılmayın

2008 ise gayet güzel araç benimde gözüm 3008 de bu aralar fiyatını toplamaya çalışıyorum:)

Otomatik düşünüyorsanız eskiden otomatik konusu sıkıntılıydı ama son kasasında gayet geliştirdiler kendilerini ben olsam alırım

• 2008i bilmem ama 308 sahibiyim size şunu söyleyebilirim, garanti kapsamında aküyü karşılayan ender markalardan birisi peugeot. Ayrıca servisleri çok ilgili. 308 tok bir araç, dizel motor kendisini kanıtlamış güçlü ve ekonomik. Benim 3 yaşındaki aracımda trim sesi yok. Ufak tefek sıkıntılarıda servis çok kısa sürede çözümledi. Peugeot eski peugeot değil. Ben 2008in tasarımını da beğeniyorum. Bence alınır.

• Pejoya hiç binmeyen veya 15-20 yaşındaki eski pejolardaki bazı kronik sıkıntıları diline dolayıp markayı toptan kötüleyenlere kulak asma.Kendini sürekli geliştiren yenileyen bir marka.Kötüleyenlerin çoğu 2000lerin hemen başındaki araçlardaki bazı kronik sorunları diline doluyor veya sanayide bilip bilmeden atıp tutan usta ve çırakların etkisiyle konuşuyor.Son yıllarda gayet konforlu sağlam ve dolu araçlar üretiyor.Yakın zamanda 2008'in inceleme videolarını izledim ve yeterli param olsa şu an crossover sınıfında tereddütsüz almak istediğim bir araç 2008.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 27 Mayıs 2018; 12:46:37 >
  • Hocam naptınız neticede, aldınız mı aracı:)

• Bizim sitede bir abimiz aldı 3 yıl önce sıfır km 65000 km okdu tık yok kusursuz bir araç zaten pejo sorunsuzdur hep

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Hocam naptınız neticede, aldınız mı aracı:)
    Tam alacakken sıfırına deli gibi zamlar geldi ve ikinci elde de fiyat yükseldi. Hala bakınıyorum bu araç için, başka araç düşünmüyorum zaten. Şu ötv indirimi muhabbeti favorimdeki ilanların hepsine fiyat indirtti. Az daha bekleyelim bakalım ne olacak. Hayırlısı inşallah

• Alıyorsanız parça fiyatlarına bakın ,geçen hafta bit yakınım otomatik 5008 debriyaj seti değiştirdi 3.500 lira tuttu bilgin olsun bakımı çok pahalıya gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.