Bildirim
Peugeot 206 GTİ AKÜ LAMBASI YANIYOR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şase yüzünden böyle yapıyormuş elektirikci usta sorunu çözdü 15 lira el emeği ile. -
Selamlar..Ben foruma yeni üye oldum bende de Peugeot 206 roland garros var ve 2 gündür akü ışığı yanıyor ve dijital klimanın ışıkları yanmıyor çalışmıyor işlerimden dolayı ancak pazartesi sanayiye gidebileceğim..Acaba siz bu şase sorununun nerden olduğunu ve ustanın nasıl çözdüğünü gördünüz mü yardımcı olabilirmisiniz bana kendim çözmeye çalışayım en azından pazartesiye kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: emsul
Selamlar..Ben foruma yeni üye oldum bende de Peugeot 206 roland garros var ve 2 gündür akü ışığı yanıyor ve dijital klimanın ışıkları yanmıyor çalışmıyor işlerimden dolayı ancak pazartesi sanayiye gidebileceğim..Acaba siz bu şase sorununun nerden olduğunu ve ustanın nasıl çözdüğünü gördünüz mü yardımcı olabilirmisiniz bana kendim çözmeye çalışayım en azından pazartesiye kadar
usta benim sorun sigorta kutusundan halledildi orada bir iki kablo çekildi ışıklar geldi haloldu inşallah işini hakkıyla yapan bir ustaya denk gelirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X