Şimdi Ara

Peugeot 206 vites problemi acil yardım edin lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce arkadaşlarla gezerken bi yerde durmamız gerekti ve park ederken geri vitese taktım ve kol yerindenmi çıktı ne oldu anlamadım boşa sallanmaya başladı. Araç geri viteste kaldı ve değişemedim doğal olarak. Usta geldi bişeyler yaptı 3. vitese aldı bi şekilde ve öyle gelebildim eve. Ne olduğunu sorduğumda acil değişmesi gerekiyo dedi ama tam bilgi vermedi ne olduğuna dair. Fikri olan varmı acaba? Zaten zor bi dönemdeyim bi de bu çıktı akşam akşam iyice canım sıkıldı

• Ustayla aranızda geçen bir durum hakkında, sebebin ne olduğunu ustadan öğrenmek yerine, bunu burada durumdan bi haber olan forum üyelerine sormak ne kadar akıllıcadır?

Buradan yorum yapmak sağlıklı olmaz, servise ya da bir tamirciye göstermenizi, sebebini ve çözümünü onlardan öğrenmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Ustayla aranızda geçen bir durum hakkında, sebebin ne olduğunu ustadan öğrenmek yerine, bunu burada durumdan bi haber olan forum üyelerine sormak ne kadar akıllıcadır?

Buradan yorum yapmak sağlıklı olmaz, servise ya da bir tamirciye göstermenizi, sebebini ve çözümünü onlardan öğrenmenizi tavsiye ederim.

Dediğinizde çok haklısınız fakat adam fenerli yenilince gerilmiş iyice hiç birşey demeden çekti gitti. Tek dediği vites değişecek ve eve giderken geri vitese takma oldu. Eğer aynı sorunu yaşayan varsa veya fikri olan varsa paylaşması için konuyu açtım. Kusuruma bakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.