Bildirim
Peugeot 207 1.4 VTİ Trendy 2007 model 27.750 alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en fazla 25.000 eder daha fazla vermeyin çünkü baz donanım ve verimsiz,performans beklentisini karşılayamayan bir motoru var.en önemlisi de ne olduğunu unutmamak lazım,b sınıfı 2007 model bir araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o fiyata mis gibi 2007-2008 c4 daha mantıklı olmaz mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam ama piyasa çok yüksek. Heleki Citroen C4'ün temizini o paraya bulmak mümkün değil.
Hocam benzinli ve manuel diyorsunuz. Daha geçen sene dizel otomatik c4 aldık arkadaşa 29.500 liraya. Uzun zamandır malum siteye bakmıyorum ama sanırım dizel manuel bulunabilir gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçen seneye göre fiyatlar çok uçmu?. Her sene giderek daha da anormal bir ?ekilde artyyor fiyatlar. Malum siteye girip bi incelerseniz ne demek istedi?imi daha iyi anlayacaksynyz. -
Diğer forumdaşlardan da yorum bekliyorum. Yardımcı olan, yorum yapan herkese şimdiden çok teşekkürler. -
Araçtan beklenti nedir dostum? Hangi sehirdesin, ne kadar yol yapıyorsun? Alıp saticak misin, yoksa bin ic misin? Bütçe 25/30 mu yoksa bu arac ozelinde fiyat mi soruyorsun?
kmsi çok düsük degil ama hasar degisen vs olmamasi bir avantaj gibi, pazarlik yapabilirseniz daha iyi olur.
Bütçem 25-30 B sınıfı hatcback araba bakıyorum. Diğer modelleri de inceledim. Herkes fiyatları şişirmiş durumda ve kimi arasam tok satıcı. Pazarlık yapmaya kalktığımda çok fiyat düşürmüyorlar. Bu Peugeot 307'nin fiyatı 2007 model ve 95000 km'de temiz bir B sınıfı hatchback için bu piyasa şartlarında uygun geldiğinden dolayı buraya danışıp karar vermek istedim. -
İstanbul'da yaşıyorum senede tahminimce 7000-10000 km arası yol yaparım. Biniciyim. Pazarlık yaptım telefondan ama en fazla 250 lira indirim yapıyor. 27500 olur diyor. Araç başında tahminimce 27000 liraya kadar düşer. -
ayni motor c3 kullandim 1 sene kadar, geçen hafta sattim. 2010 toplam 5 bin h.kayitli 28 bine gitti. edit:kmsi 27 bin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayvan eti Yiyen -- 26 Ağustos 2016; 0:40:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X