Bildirim
Peugeot 208 hangi 1.2 hangi motor tercih edilmeli ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1.2 puretechler kayışlıdır.Ayrıca vti motordan sonra güncellenmiştir.yazılım vs hepsi yeni ve tüketimi düşüktür.Access donanım bulunabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
55 bin e buna verir miydiniz peki hocam ? B segmenti olarak düşündüğümüz de. Tercihiniz ne olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50-55 arasına 1.6 hdi 90hp olanlar var 2016 model bence daha mantıklı -
Otomatik pek yok gibi hocam
Otomatik yok gibi pek hocam
internet üzerisindeki 2. el araç ilanlarında vti ve puretech motorları sürekli karıştırıyorlar. vti aracı olan satıcı da puretech yazıyor. Biz bu vti - puretech ayrımını internet üzerindeki 2. el ilanlarında nasıl anlayabiliriz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
82 hp puretech motor yazan da çok var hocam. anlamadım ki.
İkinci elde çoğu satıcı ne sattığını bilmediği için eğer düzgün resimler koymuş ise otomatikler için vites kutusuna göz at ikisinin vites kutusu farklı , koymamışsa resim istersin, gene kaputtan amlaşılır intercooler var mı vs bide fiyattan anlarsın mesela 55 bine turbo eat6 versiyonu yoktur.
Açıkçası vites kutusunun farklı gözüktüğünü bilmiyordum. Buna dikkat edeceğim. Teşekkürler.
Intercooler olanlar puretech mi oluyor?
İntercooler turbolu olanlarda mevcut aynen , vti atmosferik olanlarda olmaz...
Eat6 ayrı bölmelere ait kademeleri var d n r vs topuzda yazı yok , etg5 alışılmış otomatik gibi bir konumlandırması yok otomatik ve + - mevcut vites topuzunda yazıyor.
Sakın hata yapıp etg5 atmosferik versiyonuna yüksek meblağlar ödeme 55 ten fazlası zarar o kombinasyona çok daha iyileri var ama turbo+eat6 için fazlası her türlü verilir...
Malum ilan sitesinde 208 1.2 lerin ne olduğunu anlamak çok zor. Vti ve Puretech diye ayırmışlar. Olması gereken 1.2 ve 1.2 turbo olarak ayırmaları lazım. Vti ve Puretech yıl farkından kaynaklanıyor. 2015'e kadar Vti diye isimlendirilen motorlar, artık Puretech olarak geçiyor. İllaki bir miktar iyileştirmeler de olmuştur.
1,0 manuel kullanıcısıyım. Otomatik sorduğunuz için çok birşey diyemeyeceğim. Ama Access paket donanım olarak çok zayıf. En azından Active paket almaya çalışın derim. -
Araştırma notlarım arasına aldım.
Evet access pakette hiçbirşey yok. Active almaya çalışacağım.
Active ile access farkını direkt olarak aracın teyp ünitesinden anlıyorum. Access lerin hiçbirinde dokunmatik ekran yok sanırım.
Çok nadir sonradan taktıranlar oluyor. Normalde yok Access lerde ekran. -
2016'da sıfır 208 1.2 active aldım ve 2 ay önce aracımı sattım.Severek kullandım hiç problemim olmadı.40 nin km 2 senede yaptım tüketimi gerçekten çok iyi. Puretech yazılımı güncellenmiş motor.yakıt tüketimi daha düşük ve fl kasa ile geldi. Active bulurken ss olmasına dikkat edin.bazı gelenlerde yok. Ayrıca 2016 ve sonrasında applecarplay yazılım ile açılabiliyor.eskilerde bu yok. Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim
tam otomatik 1.2 thp lerde f1 kulakçıkları yok. Filtreleme için en iyisi 100hp ve üzerini seçmek . onların da yarısı 82hp düz motor. onları da fotolardan eleyebilirsiniz.
ayrıca turbo benzinli eat6 seçeneği 2016 ortasından sonra geldi. 2016 altını direk eleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
50-55 arasına 1.6 hdi 90hp olanlar var 2016 model bence daha mantıklı
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X