Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.083
Cevap
54
Favori
672.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatagnuss

daha önce 301 ile alakalı olarak birkaç yorum yapmıştım. 301 alacaklara birkaç detay daha söylemek isterim.
    1-klima ışığı çok zayıf yanıyor. özellikle gün ışığında klimanın çalışıp çalışmadığını ışığına bakarak anlamak çok zor.
    2-cam kalınlıkları normal bir araçtan daha ince. bu da camların içerden çok fazla buğu yapmasına sebep oluyo. hatta buğu değilde camlar içerden su içinde kalıyo diyebilirim.
    3-aracın kontağı iki kademeli. birinci kademede kontağa anahtarı takıyorsunuz. burda araca elektrik gelmiyor. dolayısıyla radyo çalışmıyor. ikinci kademede kontağı çevirdiğinizde araca elektrik geliyor. göstergede bütün ışıklar yanıyor. bu şekilde olduğu için araçta beklerken radyoyu çalıştırmak mümkün değil. yarım kontak koymamışlar. aracı çalıştırma pozisyonuna getireceksiniz ki radyo çalışacak. bu da benim çok sinirimi bozuyor. özellikle taksiler bu aracı alırsa beklerken radyo dinlemesi mümkün değil. diyeceksiniz ki kontağı çevir öyle radyo dinle. yok arkadaş ben aracım yarı çalışır pozisyonda kızdırma bujilerini çalıştırıp yada ateşleme konumuna getirip radyo dinlemek istemiyorum.
    fiyatına göre alınacak bir araç diye yorum yapıyordum. ancak fikrim yavaş yavaş değişiyor.

bir arkadaşımız 130-140 km hızlarda ses rahatsız edici seviyede içeri giriyor mu diye sormuş. evet o hızlarda biraz rüzgar sesi geliyor. birazda dışarda rüzgar varsa aracında da tek kişiysen yani araç oturmamışsa araç geziniyor. 110 dan sonra araca güvenesim gelmiyor. bundan önceki c sınıfı aracımla hertürlü hızda yapardım her viraja da girerdim. ama bu araca güvenesim gelmiyo. b sınıfı araçla c sınıfı araçların farkını öğrenmiş oldum:)

beyefendi yorumunuza katılıyorum. peugeot 301 denilen araç, şirketlerin elemanlarına parçalasınlar diye aldıkları ,b-c segmenti arası ne olduğu belli olmayan, peugeotun sanki pert araçlardan imal edip ülkemize soktuğu bir araç. İnsanlar bunlara nasıl para veriyorlar anlamış değilim, güvenlik desen yok,yol tutuş allaha emanet,konfor yok,tip yok. Sirketler için yapılmış bir araç. Maliyetten kıstıkça kısmışlar.Vermeyin paranızı böyle arabalara. bir cam açmak istiyorsun ortaya koymuşlar cam açma olayını olaya bak.Adam camı açana kadar kaza yapacak,öteki tarafa gidecek.Ya o bagaj nedir öyle adamın kafasına düşen cinsten..Motorunda 7 tane devir olsa nolur, 100 üstüne çıkınca savurup atacaksa...Dişinizden tırnağınızdan artırdığınız parayı gidip 20. sınıf bir arabaya vermeyin. hepinize saygılar.

• Platforyum P kullanıcısına yanıt
    Telefon et sor Ankarada tekoto, göral, abc ve fatih var.sitede hepsinin numaraları mevcut.
  • SELAM HERKESE SAYGILAR HURMETLER TUM DEGERLI ARKADASLAR PEJO 301 ILE ILGI COK YORUM YAPILMIS . BEN PEJO 301 ALLURE EN FULUNDEN 42500 TL YE KEŞAN KALE OTA DAN MALESEF ALDIM BAKIN BU ARABAYI ALAN KULLANAN BIRIYIM ARABA DISTAN HARKULADE DEHSET DURUYOR GERCEKTEN OYLE AMA ISIN ASLI BUNLAR DEGIL 1 - ARABANIN ICINE ASIRI SES ALIYOR YALITIM YOK 2- ARANIN ON KAPUTUNU ACIN YALITIM UFACIK BIR PACAVRA VAR VE SACIN INCELIGINE DIKKAT EDIN TIN TIN IP INCE 3- ARABA TRAFIKTE EKSOZ KOKUSUNU OLDUGU GIBI ICERI ALIYOR. 4- YOL TUTUS 90 LARDA 100 LERDE SORUN YOK AMA BIRAZ GAZ VERIN ARABA YOLDA DURMUYOR. 5- BE KARDESIM EURO NCUP TESTI YOK 6- ARABAYI 42500 ZE SATIYORSUN BIR GÖZLUK SAKLAMA KAPI OLMAZMI EL TUTACAGI OLMAZ MI HAAA BIRDE SOFOR TARAFINDA KI ARKA KAPI ARALIM KALIYOR HATA BUTUN ARACLARINDA VAR HEMEN HEMEN SIZE TAVSIYEM BINECEKSENIZ GUVENLIK COK ÖNEMLI BAKIN
    SKODA RAPID 1.6 HEMDE DSG SI 49.900 VEYA YENI TOLEDO ALIN DERIM BEN PEJO 301 RI 1000 KM DE SATTIM OKTAVIA ALDIM COK MEMNUNUM YENI OKTAVIA MUKEMMEL BILIYORUM AMA ALTIM DA LINEA VEYA RAPID OLSA ARABA DEGISMEZDIM MUMKUNSE KIMSE DARILMASIN AMA FRANSIZ MI ASLA HIRSIZ ZIHNIYET CUNKU RENODA AYNI BAK DACIA LOGAN OLDU CLIO SEMBOL 8-9 BIN PAHALIYA SATIYORLAR . YAZIK HERKESE SAYGILAR HURMETLER

• 2.el sitelerinde hep satılık,2 binde 3binde .peugeot işte, eski 1-2 modeli dışında tutulan bir modeli var mı? otoban faresi üretir anca. yada kapısı kapanmayan araba
  • Aynı özelliklerde alternatif araçlara göre 10.000tl daha uygun fiyata araba al, ondan sonra o arabalarla karşılaştır. O yok bu yok diye eleştir. BRAVO VALLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.c.kızıl

SELAM HERKESE SAYGILAR HURMETLER TUM DEGERLI ARKADASLAR PEJO 301 ILE ILGI COK YORUM YAPILMIS . BEN PEJO 301 ALLURE EN FULUNDEN 42500 TL YE KEŞAN KALE OTA DAN MALESEF ALDIM BAKIN BU ARABAYI ALAN KULLANAN BIRIYIM ARABA DISTAN HARKULADE DEHSET DURUYOR GERCEKTEN OYLE AMA ISIN ASLI BUNLAR DEGIL 1 - ARABANIN ICINE ASIRI SES ALIYOR YALITIM YOK 2- ARANIN ON KAPUTUNU ACIN YALITIM UFACIK BIR PACAVRA VAR VE SACIN INCELIGINE DIKKAT EDIN TIN TIN IP INCE 3- ARABA TRAFIKTE EKSOZ KOKUSUNU OLDUGU GIBI ICERI ALIYOR. 4- YOL TUTUS 90 LARDA 100 LERDE SORUN YOK AMA BIRAZ GAZ VERIN ARABA YOLDA DURMUYOR. 5- BE KARDESIM EURO NCUP TESTI YOK 6- ARABAYI 42500 ZE SATIYORSUN BIR GÖZLUK SAKLAMA KAPI OLMAZMI EL TUTACAGI OLMAZ MI HAAA BIRDE SOFOR TARAFINDA KI ARKA KAPI ARALIM KALIYOR HATA BUTUN ARACLARINDA VAR HEMEN HEMEN SIZE TAVSIYEM BINECEKSENIZ GUVENLIK COK ÖNEMLI BAKIN
    SKODA RAPID 1.6 HEMDE DSG SI 49.900 VEYA YENI TOLEDO ALIN DERIM BEN PEJO 301 RI 1000 KM DE SATTIM OKTAVIA ALDIM COK MEMNUNUM YENI OKTAVIA MUKEMMEL BILIYORUM AMA ALTIM DA LINEA VEYA RAPID OLSA ARABA DEGISMEZDIM MUMKUNSE KIMSE DARILMASIN AMA FRANSIZ MI ASLA HIRSIZ ZIHNIYET CUNKU RENODA AYNI BAK DACIA LOGAN OLDU CLIO SEMBOL 8-9 BIN PAHALIYA SATIYORLAR . YAZIK HERKESE SAYGILAR HURMETLER

Skoda satışları arttırmak için yeni yöntemlere başvuruyor demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

SELAM HERKESE SAYGILAR HURMETLER TUM DEGERLI ARKADASLAR PEJO 301 ILE ILGI COK YORUM YAPILMIS . BEN PEJO 301 ALLURE EN FULUNDEN 42500 TL YE KEŞAN KALE OTA DAN MALESEF ALDIM BAKIN BU ARABAYI ALAN KULLANAN BIRIYIM ARABA DISTAN HARKULADE DEHSET DURUYOR GERCEKTEN OYLE AMA ISIN ASLI BUNLAR DEGIL 1 - ARABANIN ICINE ASIRI SES ALIYOR YALITIM YOK 2- ARANIN ON KAPUTUNU ACIN YALITIM UFACIK BIR PACAVRA VAR VE SACIN INCELIGINE DIKKAT EDIN TIN TIN IP INCE 3- ARABA TRAFIKTE EKSOZ KOKUSUNU OLDUGU GIBI ICERI ALIYOR. 4- YOL TUTUS 90 LARDA 100 LERDE SORUN YOK AMA BIRAZ GAZ VERIN ARABA YOLDA DURMUYOR. 5- BE KARDESIM EURO NCUP TESTI YOK 6- ARABAYI 42500 ZE SATIYORSUN BIR GÖZLUK SAKLAMA KAPI OLMAZMI EL TUTACAGI OLMAZ MI HAAA BIRDE SOFOR TARAFINDA KI ARKA KAPI ARALIM KALIYOR HATA BUTUN ARACLARINDA VAR HEMEN HEMEN SIZE TAVSIYEM BINECEKSENIZ GUVENLIK COK ÖNEMLI BAKIN

Skoda satışları arttırmak için yeni yöntemlere başvuruyor demek.

tipik bir vw klasiği böyle mesajlar okudukça vw doğuştan daha çok nefret ediyorum sanki parayla tutulmuşlar izlenimi veriyor msj içerikleri
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halils2 -- 14 Haziran 2013; 1:44:49 >

• Şu videoları izleyin gerisi size kalmış . . .Saafet bey den sevgilerle :)

• arkadaslar woswagen benım babamın oglu degıl pejo da kanlım degıl bakın ben pejo 301 alan kullanan ve gercekten eksılerını sıze yazan bır tc vatandasıyım. yazık ettım parama bana bu ızlenımı verdı pejo araba nın euro n cup teslerını bıle vermıyorlar ARKADASLAR CANIMIZIN GUVENLIGI SEVDIKLERIMIZIN HAYATI HEPIMIZ ICIN DEGERLI DEGILMI LUTFEN IYI ARASTIRALIM OYLE ARABA ALALIM 301 DE CITROEN DE KI BENZERI DE O PARALARI HAK EDECEK ARABA DEGIL BEN 42500 TL YE ALDIM SIMDI 44500 YAPMISLAR FIYATI SADECE KAFAMIZI KALDIRIP BIR CEVREMIZDEKI ARABALARA BAKALIM TOLEDO KOTU DIYE BILIRMISINIZ RAPID KOTU DIYE BILIRMISINIZ BUNU ANCAK GIDIP GORUN KARDESIM 301 RIDE GORUN KIMSE PARAYI KOLAY KAZANMIYOR . EN AZINDA CEP TELEFONU DEGISIR GIBI ARABA DA DEGISMIYORUZ . BEN SIZE ALTERNATIF SUNDUM SIZINDE EMINIZ FARKI ALTERNATIFLERINIZ VARDIR. AMA BU 301 OLMASIN PEJO NUN FARKI MODELINE BAKIN AMA 301 OLMASIN SEVGILI ARKADASLAR HER NE OLURSA OLSUN ALINTI YAPAN ARKADASLARDA ALLAHA EMANET OLUN KIMSEYI KIRMA VEYA UZME DEGIL DERDIMIZ NEY SE O HEPSI BU KADAR SAYGILAR HURMETLER.

• linea nında nap cap çarpışma testleri yok farkındaysan kardeş ama adamlar çatır çatır satıyorlar ki segmentinde 1.ler.
    eski bir wv kullanıcısı olarak şunu belirtmek istiyorum : vw pahalı olmasına karşın ülkemizde iyi satıyor,satacakta.Peugeot bir vw kadar iç dizaynı kaliteli olmaya bilir,saç inceliği vs si düşüktür ki buda aradaki fiyat farkından ötürü.polo dan sonra 301 bana mercedes gibi geldi.sonuçta sıfır km araba. akarı,kokarı yok bas kontağa istediğin yere git.polomda 2 airbag vardı sadece sanırım 4 yıldız almış 2000 model makyajlı kasası. 301 de 2 airbag,abs,esr,ebd var tek farkı gördüğüm kadarıyla saç kalınlığı en az 3 yıldız alır görüşündeyim.ne kadar ekmek o kadar köfte dersek 40 bine alınabilecek mantıklı bir sedan aile otomobili diyerek cümlelerimi tamamlıyorum.Herşey bütçe meselesi param olsa zaten ya 320 yada c 180 alırım bakmam vw ine pejosuna,seatına :) saygılarla . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: phaeton26

linea nında nap cap çarpışma testleri yok farkındaysan kardeş ama adamlar çatır çatır satıyorlar ki segmentinde 1.ler.
    eski bir wv kullanıcısı olarak şunu belirtmek istiyorum : vw pahalı olmasına karşın ülkemizde iyi satıyor,satacakta.Peugeot bir vw kadar iç dizaynı kaliteli olmaya bilir,saç inceliği vs si düşüktür ki buda aradaki fiyat farkından ötürü.polo dan sonra 301 bana mercedes gibi geldi.sonuçta sıfır km araba. akarı,kokarı yok bas kontağa istediğin yere git.polomda 2 airbag vardı sadece sanırım 4 yıldız almış 2000 model makyajlı kasası. 301 de 2 airbag,abs,esr,ebd var tek farkı gördüğüm kadarıyla saç kalınlığı en az 3 yıldız alır görüşündeyim.ne kadar ekmek o kadar köfte dersek 40 bine alınabilecek mantıklı bir sedan aile otomobili diyerek cümlelerimi tamamlıyorum.Herşey bütçe meselesi param olsa zaten ya 320 yada c 180 alırım bakmam vw ine pejosuna,seatına :) saygılarla . . .

sevgılı kardesım tabıkı fıat ve pejo cogu arabasının euro n cup ları yok arabanız da hayırlı olsun allah kaza bela vermesın en buyuk guvenlık dıreksıyon basında kı ınsanın cok dıkkatlı ve temkınlı olmasıdır. lakın aldıgınız araba 40.000 tl degılmı sedanda orta donanım hemde rapıd ve skoda da 38.000 43.000 tl arasında arac ları var . yanı aslında aynı paralarda ama sızın recıhın pejo olmus hayırlısı olsun saygılarımla

• m.c.kızıl M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sağolasın . . . 35 e aldım ben.bütçemi zorlayarak .param olsa zaten golf yada civic alıcaktım bu nasipmiş. herkese kazasız sürüşler . . .
  • arkadaşlar sizin 301 de de km sayacı 99.9 dan sonra 100 metrelik sayaç normalemi dönüyor yani 99,9 dan sonra 100 -101-102 diyemi devam ediyor yoksa sorun benimkindemi
  • 35 milyara çok değişik araç seçenekleri var.Şimdi merak ettim sahibindende bakiyim dedim 301'e. Biri de 50bin km yapsın 100bin km yapsında satsın şu araçları.hep 2bin-5bin-10bin km de satılık bu araçlar. Hatta 5-6 tane 750-1000km arasında var. 2. eli yok gibi.benzinli 2013 30 bin,dizeli 34-35bin civarı. 30-35 liraya şahane araçlar var piyasada.Seçim ve zevk meselesi işte. Alan arkadaşlara hayırlı olsun- kazasız sürüşler.
  • Le_chacal L kullanıcısına yanıt
    Araç zaten 2012 kasım ayında çıktı 6-7 ayda kimse 50 bin 100 bin km yapamazki.Anca sene sonuna doğru 70-80 binlerde filo araçları düşer 2.el sitelerine.
    35 bine 2008 hondalar var 100 bini devirmiş, yada tsi motorlu golf ler vara ki en az onlarda 80-100 bin km üzerinde çok baktım bu tarz araçlara çoğunda (% 80-85 inde) boya lı parçalar var ,kısmen değişenleri var .ikinci el alıp huyunu suyunu bilmedğin araba almaktansa sıfır alır kafam rahat eder düşüncesiyle aldım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phaeton26

Araç zaten 2012 kasım ayında çıktı 6-7 ayda kimse 50 bin 100 bin km yapamazki.Anca sene sonuna doğru 70-80 binlerde filo araçları düşer 2.el sitelerine.
    35 bine 2008 hondalar var 100 bini devirmiş, yada tsi motorlu golf ler vara ki en az onlarda 80-100 bin km üzerinde çok baktım bu tarz araçlara çoğunda (% 80-85 inde) boya lı parçalar var ,kısmen değişenleri var .ikinci el alıp huyunu suyunu bilmedğin araba almaktansa sıfır alır kafam rahat eder düşüncesiyle aldım zaten.

tabi sizde haklısınız, hayırlı olsun aracınız.
  • sağolasın herkese kazasız sürüşler . . .
  • Arkadaşlar, 206 hdi aracımı satıp 1 hafta önce 301 allure hdi aracımı aldım. 1 hafta olmasına karşın memnunum arabadan tabii kullandıkça öıkar eksikler.
    Mesela lastikler michelin ama stepne goodyear :(

Bu arada bir sorunum var, bilen yardımcı olan olursa sevinirim. Çok önemli olmamasına karşın canımı sıktı.

Aracıma telefonumu bluetooth ile bağladım. Ekrandan rehberimi vs görüp aramada yapabiliyorum. Konuşma ve gelen sesde de sorun yok.
    Herşey normal.

Fakat beni aradıklarında rehberimde kayıtlı olsun olmasın sadece gizli numara arıyor yazıyor. Kimin aradığını göremiyorum bunun bir çözümü var mıdır acaba?

İlginize Teşekkürler.
  • quote:

Sonunda benim gibi düşünen birisi çıktı. Dacia çakması symbol ve teneke 301 in fiyatıyla skoda rapid ve toledo nun fiyatına yüksek diyorlar. Sizin gibi Düşündüğüm için Rapid e karar vermiştim. Millet iyice beleşçi olmuş kaliteli arabayı kalitesiz fiyatına istiyorlar. Hayırlı olsun aracınız Allah kaza bela vermesin

• emre0884 E kullanıcısına yanıt
    tşk ederım allah razı olsun forum da cok yorum var herkes kendınce haklı herkese saygı duyuyorum ama ınanın pejo cıtroen veya reno dacıa asla almam skoda vw yada seat bmw mersedes yeterkı alman olsun haa 2. el ha sıfır. adam lar bu ısı yapıyor kım ne derse desın fransız lar hem pahalı hemde kalıte sıfır. herseyden kacılyorlar. amac verdıgımız paraların hakkını almak sa bence alman tercıh etmelı woswagen cıler bıraz kıskanıyor skodayı ama olsun 2. sıde aynı rapıd gercekten cok guzel bır araba kullanma ımkanım oldu vermıs oldugunuz paranın hakkını fazlasıyla verır. sızede sımdıden hayırlı olsun allah kaza bela vermesın hemde 301 den bırazcık pahalı ama arada daglar kadar fark var .euro n cup larda 5 yıldız donanımlı ve guvenlıklı bır araba :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.