Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.083
Cevap
54
Favori
673.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar bu 1,2 motor için kullanan arkadaşlar objektif olarak yorumlarınızı alabilirmiyim...
  • arbanın sağ ön far ve arka farının plastik kısımları kırıldı. değişimi ne kadara patlar? kasko yada garanti kapsamına girer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

arbanın sağ ön far ve arka farının plastik kısımları kırıldı. değişimi ne kadara patlar? kasko yada garanti kapsamına girer mi?

kırılma ne sonucunda oldu ona bağlı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

arbanın sağ ön far ve arka farının plastik kısımları kırıldı. değişimi ne kadara patlar? kasko yada garanti kapsamına girer mi?

bagaja eşya koyarken oldu 50 kuruş bozuk para büyüklüğünde delik oluştu üzerinde...
  • quote:

quote:

quote:

bagaja eşya koyarken oldu 50 kuruş bozuk para büyüklüğünde delik oluştu üzerinde...

garantiye gireceğini hiç sanmıyorum, kaskoyu bozdurmadan yaptırma imkanınız varsa yaptırabilirsiniz.
    ama kasko bozulacaksa değmez bence. foto koyma imkanınız varmı acaba ona göre yorum yapsak? ön far damı aynı şekilde?

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

selam arkadaşlar bu 1,2 motor için kullanan arkadaşlar objektif olarak yorumlarınızı alabilirmiyim...

kimse 1.2 motor kullanmıyor mu...
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    1,2 ecess kullanıcısıyım genel bazda neleri merak ediyorsun ..araç hakkında kısa bilgi vereyim genel bazda memmunum konfor ve yol tutuşu güzel .1,2 olmasından dolayı kalkışlarda performans sorunu yaşarım diye düşünüyordum ama hiçte öyle değil sadece biraz araç sollarken temkinli davrasnmalısın..yakıtı ise uzun yolda 400 km de 100 tl yakıt tükettim (90 km / saat) hızla ...vitesleri biraz sert renoultların vitesine benziyor ama benim önceki aracım opel astra idi belkide onun rahat vitesişnden dolayı böyle hissediyor olabilirim...benzinli olasına ragmen biraz daha sessiz olasını düşünüyordum ama öyle değil(not:2500 devir e kadar normal ses sonrası biraz fazla )bunuda servise sordum 3 silindir olmasından dolayı olduğunu söylediler...ama rahatsız edici değil 110 km hızdan sonra biraz rüzgar sesi alıyor ama yüksek hızda yol tutuşu gayet iyi 150km ye kadar denedim...fiyatına göre memunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_usta -- 21 Ekim 2013; 20:57:33 >

• osman_usta O kullanıcısına yanıt
    Genel olarak yazdıklarını merak ediyorum. Megane 2 1,4 98 bg kullanıyorum. Yılda 4-5 kere ankara istanbul yapıyorum otobanda 120-130 u geçmem. Beni üzer mi motor gücü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    kesinlikle üzeceğini sanmıyorum ....
  • osman_usta O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler piyasada 2. Ele güvenmediğim için bu aracı gözüme kestirdim bakalım nasip..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunder 06

Arkadaşlar sizin araçlarda bluetothla görüşme yaparken gelen aramalarda isim mi numara mı çıkıyor

Galiba kimse bluetothu kullanmıyor
  • quote:

quote:

Arkadaşlar sizin araçlarda bluetothla görüşme yaparken gelen aramalarda isim mi numara mı çıkıyor

Rehberimde kayıtlı ise isim değilse numara çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

quote:

quote:

Bende de öyleydi yalnız son bir haftadır rehberde kayıtlı olsa bile numara olarak çıkıyor acaba nedendir anlayamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende de öyleydi yalnız son bir haftadır rehberde kayıtlı olsa bile numara olarak çıkıyor acaba nedendir anlayamadım

aracanızdan ve telefonunuzdan bağlantıyı silerek tekrar tanıtın düzelecektir sorun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aracanızdan ve telefonunuzdan bağlantıyı silerek tekrar tanıtın düzelecektir sorun.

OK Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunder 06 -- 23 Ekim 2013; 8:59:27 >

• 15000 bakımını yaptıranlar ne kadara yaptırdılar acaba ?
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt
    100 liraya özel serviste yaptırdım servise 400 küsür lira bayılmaya gerek yok bence
  • quote:

100 liraya özel serviste yaptırdım servise 400 küsür lira bayılmaya gerek yok bence

yağ-yağ değişimi dahilmi acaba? birde aracınız garanti dahilindemiydi? garanti açısından sorun olurmuki?

• quote:

quote:

yağ-yağ değişimi dahilmi acaba? birde aracınız garanti dahilindemiydi? garanti açısından sorun olurmuki?

Benim aracım lpg li benzinli modellerde 20000 de yağ değişimi hatırlatmak istedim. Sanırım aracınız dizel.

10 40 castrol magnatec 4 litre + yağ filtesi + hava filtresi + polen filtresi + cam suyu + antifiriz ekleme yaptırdığım işlemler.

Bütün herşey yaptırdığım yere ait işçilik dahil.

Aracımın 1 yıl daha garantisi vardı ama özel servise gittiğim için sadece motor garantisi bozuldu o kadar.

• quote:

quote:

quote:

Benim aracım lpg li benzinli modellerde 20000 de yağ değişimi hatırlatmak istedim. Sanırım aracınız dizel.

10 40 castrol magnatec 4 litre + yağ filtesi + hava filtresi + polen filtresi + cam suyu + antifiriz ekleme yaptırdığım işlemler.

Bütün herşey yaptırdığım yere ait işçilik dahil.

Aracımın 1 yıl daha garantisi vardı ama özel servise gittiğim için sadece motor garantisi bozuldu o kadar.

çok haklısınız aslında servisler 2-3 katı para istiyor gerçekten.
    birde 5-30 yağ koyuyorlar, fiyatı fazla bilmiyorum gerek varmı o kadar ince yağa.

neyse benim aracım dizel, garantileri 2 yıl biliyosunuz, ben 1 defalık servise götürmeyi düşünüyorum garanti açısından bir dahakine garanti bitmiş olacak zaten.
    ilginiz için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.