Şimdi Ara

Peugeot 301 Citroen C-ELYSÉE farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasıma dızel arac bakıyoruz 50-60 bin tl civarı. bu 2 arac arasında cok bir fark var mıdır acaba? yardımcı olabilcek var mıdır hangi paket bakalım vs

• İkisi birebir aynı araç hocam, sadece ufak tefek farkları var. C-Elysee kullanıcısıyım sorularınız varsa sorabilirsiniz.
  • Bende bir ara bakınıyordum. C Elyseleri tipinden dolayı daha çok beğeniyorum. Ama 50 60 bin civarlarına temizi kalmamıştır bunların.
  • Birebir aynı araçlar sadece logoları farklı. 50-60 bine temizlerini bulacağını sanmıyorum. Tamamı pert kayıtlı olacak. 1.2 symbol alman daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi niyet garantisi konusunda Peugeot daha iyiydi fakat sanırım iki serviste aynı distribütöre bağlandı artık. Arma dışında fark yok araçlar arasında.

• Kullanıcısıyız. İkisi de aynı araç. Farlar stoplar ve panjur farklı o kadar. Dizel manueli ciddi şekilde az yakar. Yerden yüksektir parçası falan da nispeten ucuzdur.

• Belirtilen rakamlara temiz düzgün araç zor... Malum sitede benzer fiyat aralığında ağır hasarlılardan geçilmiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C-Elysee - 301 amortisör sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir farkı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya dizelibaş agrıtabilir. Benzinlisini alın.

İlla dizel olacaksa 1.3 multijet linea bakın daha temizini bulursunuz.
  • Bu aralar hızlı satılan araçlar ikisi de. Tüm araçlar gibi piyasası yüksek. O fiyatlara temizi zor.
  • Farkları yok. Logo farkı var sadece. O paraya bulunur mu emin değilim ama bulursanız şu anda segmentinde binilecek araç

• İkisi de akraba...
    Kuzenler aslında...
    Bu arada araçlarınızdaki ses yalıtımı ile alakalı güzel bir video
    Hepsinden Var !!!youtube
    C Elysse - 301 Full Yalıtım Tek Video #rüzgar #yol #motor #ses #yalıtım
    https://www.youtube.com/watch?v=frwMKx0qq2I&t=186s

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.