Şimdi Ara

:: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı :: (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.020
Cevap
35
Favori
540.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yazdım. bes altı mesaj üstte var kaça maloldugu, aktif iriyıl'da yaptırdım.
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir giremiyorum internete.Biliyosunuz öss öğrencisiyiz bilgisayarı bıraktım artık.Doğrusu üsttekileri de okumadım.Sadece bir selam vereyim dedim.Bundan sonra pek sık görüşemiyeceğiz de.

Sevgiler
  • Arkadaşlar selam, sizlere danışmak istedim.. şu an max. 12000 TL bütçe ayırdım ve yoğun bir şekilde 306 araştırıyorum ve 98-2000 arası XN veya XR bulabiliyorum sizdende yönlendirme bekliyorum.. çünkü bu arabayı yıllarca kullanmak istiyorum.. nelere dikkat etmeliyim karşılaştığınız sorunlar ve arabayı kontrol ederken neler dikkat etmeliyim?? başım ağrısın istemiyorum çünkü satın alım sonrası bütçemi zorladığımdan tamiratla uğraşaçak para kalmayacak ve yolda kalabilirim :D bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz? Not: Bu araca sıralı LPG konusunda polemikler var güncel olarak sorunsuz bir marka servis bilgisi oluştumu?
  • slm arkadaslar. 2001model 306XT VAR. sadece ön camurlugun biri değişmiş. fren balataları diskler 80000 bakımında deişti. kaça satabilirim. araç full. ayrıca kaskosunuda alıcıya devredebiliyormuyuz? bilgi verebilecek arkadaslara simdiden teşekkürler.....
  • arkadaşlar 306 xr plt nmlpg taktırdım cok memnunum hiç bir sorunu yok tavsiye edeceğim yer ankarada 1 numara işçilk var elvin otomotiv ilhan bey 0312 386 20 37 cnnturk ümit deyin ödeme kolaylığı artar saygılarımla
  • bu arada aracımı satmaktan vazgeçtim para problemimi krediyle hallettim
  • merhaba,

Bugün Buğra kardeşimizin tavsiye ettiği Vatan Peugeot a gittim hakikaten iyi bir yer ve çok güzel ilgilendiler, Fatih Peugeot gibi pahalı bir yer de değil, herkese tavsiye ederim.

Buğra kardeş laf döndü sizin arabaya geldi , Vatan bey bulmuş heralde sizin aracı , baskı balatası sıyrılması hikayenizi filan da anlattı.

Neyse sıralı otogaz yaptırmak isteyenler benden tavsiye Milono dur, İvedik Altın Örnek sitesinde Anelsan yapıyor. Ben aldığımda vardı aracın üstünde vardı dolayısıyla fiyatını bilmiyorum fakat alet sorunsuz çalışıyor ve Anelsan ın iddiasına göre Peugeot 306 için en uyumlu marka, yaptırmak isteyenler isterseniz gidip bir konuşun.

Sağlıcakla kalın
  • Bence pek sağlıklı olmayabilir diklemesine taktırmak, Allah muhafaza arkadan birisi çarparsa arka koltukta oturan birisinin belini kırar
    quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet Uzun

Benim araçla sizinki aynı. Pejo'su olup da hiç Stefanelli taktırana rastlamadım. Benim araç da lpg taktırdığımın ilk 10-15 gün hiç sorun çıkarmadı. Daha sonra problemlerim ( en önemlisi sabah zor çalışma) oldu. Şimdi takdırdığıma memnunum. 4. ayındayım, 9500 km yapmışım problemim kalmadı. Benim problemlerimin sebebi taktırdığım yerden di. Başka bir yerde adam gibi ayar yaptılar, problem kalmadı. Sistem olarak da ve birçok kişi de gördüğüm Lovato Easy Fast. Eğer aracın sedan ise lpg tankını sağ tarafa dik koymanı (40lt'lik tank) tavsiye ederim. Uzun yolda 350 km gidersin. Hem bagajın ölmüyor, hem de sol tarafta yatan iki arka koltuk sayesinde uzunlamasına bagajını kullanmaya devam edebiliyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: enginkom

Sevgili 306'cılar;
    1500 YTL'ye Stefanelli Sıralı LPG sistemi 12 taksit.
    Aylık 125 YTL ne dersiniz alınır mı?x
    Ayrıca takacak yerin söylediği:
    "Takalım, 10-15 gün kullan, beğenirsen parasını beğenmezsen sistemimizi ver..."

:: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı ::

• Zaten öyle bir darbede arabanın arkası katlanır.Allah göstermesin belinin kırılmasına bile fırsat kalmıyor.Zaten sızdırmazlık raporu verilen makine mühendisleri odası ve muayene istasyonlarında ilk önce lpg tankını nereye ve nasıl takıldığıyla ilgileniyor. Kurallara uymayan durumlarda aracı geri çeviriyorlar. Fotoğraf biraz yanıltıcı olabilir; gerek yanda, gerek arkada,gerekse de koltuğa yakın yerde bayağı bir boşluk var.

quote:

Orjinalden alıntı: seanongo

Bence pek sağlıklı olmayabilir diklemesine taktırmak, Allah muhafaza arkadan birisi çarparsa arka koltukta oturan birisinin belini kırar
    quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet Uzun

Benim araçla sizinki aynı. Pejo'su olup da hiç Stefanelli taktırana rastlamadım. Benim araç da lpg taktırdığımın ilk 10-15 gün hiç sorun çıkarmadı. Daha sonra problemlerim ( en önemlisi sabah zor çalışma) oldu. Şimdi takdırdığıma memnunum. 4. ayındayım, 9500 km yapmışım problemim kalmadı. Benim problemlerimin sebebi taktırdığım yerden di. Başka bir yerde adam gibi ayar yaptılar, problem kalmadı. Sistem olarak da ve birçok kişi de gördüğüm Lovato Easy Fast. Eğer aracın sedan ise lpg tankını sağ tarafa dik koymanı (40lt'lik tank) tavsiye ederim. Uzun yolda 350 km gidersin. Hem bagajın ölmüyor, hem de sol tarafta yatan iki arka koltuk sayesinde uzunlamasına bagajını kullanmaya devam edebiliyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: enginkom

Sevgili 306'cılar;
    1500 YTL'ye Stefanelli Sıralı LPG sistemi 12 taksit.
    Aylık 125 YTL ne dersiniz alınır mı?x
    Ayrıca takacak yerin söylediği:
    "Takalım, 10-15 gün kullan, beğenirsen parasını beğenmezsen sistemimizi ver..."

• 2001 model xr platinium arac almayı düşünüyorum piyasası 13000 ytl civarı zaten tavsiye edermisiniz bana cok problem cıkarırmı servis olarak ?

yakıt cok problem degil cok asırı bir yol yapmıcam cünkü günlük 10 15 km en fazla

306 hastası oldugum için diğer arabaları cok fazla düşünmek istemiyorum.
  • Fiyatı makul görünüyo , almadan önce iyice bir baktır tabi ki.
    Burası peugeot 306 forumu olduğu için herkes tabi tavsiye edecektir, ama şunu söyleyim ben araç almadan önce opel astra ve honda civiclere bakıyordum en son 306 da karar kıldım ve şu an bu fiyatlarda araba bakanlara tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla çok memnun kaldım, görünüşü orjinal ve hoş , performansı da tatmin edici, yakıtta da opellerden daha cimri.
    Bi araç mı buldun o fiyata?donanım özellikleri nedir? ABS 'siz ise alma bence çünkü bu araçların frenleri en büyük eksisi ,ve ABS'siz oldukça zayıf frenleri
    quote:

Orjinalden alıntı: MxRevolution

2001 model xr platinium arac almayı düşünüyorum piyasası 13000 ytl civarı zaten tavsiye edermisiniz bana cok problem cıkarırmı servis olarak ?

yakıt cok problem degil cok asırı bir yol yapmıcam cünkü günlük 10 15 km en fazla

• Servis ve yedek parça sorunu çeken ben görmedim
  • quote:

Fiyatı makul görünüyo , almadan önce iyice bir baktır tabi ki.
    Burası peugeot 306 forumu olduğu için herkes tabi tavsiye edecektir, ama şunu söyleyim ben araç almadan önce opel astra ve honda civiclere bakıyordum en son 306 da karar kıldım ve şu an bu fiyatlarda araba bakanlara tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla çok memnun kaldım, görünüşü orjinal ve hoş , performansı da tatmin edici, yakıtta da opellerden daha cimri.
    Bi araç mı buldun o fiyata?donanım özellikleri nedir? ABS 'siz ise alma bence çünkü bu araçların frenleri en büyük eksisi ,ve ABS'siz oldukça zayıf frenleri
    quote:

Orjinalden alıntı: MxRevolution

2001 model xr platinium arac almayı düşünüyorum piyasası 13000 ytl civarı zaten tavsiye edermisiniz bana cok problem cıkarırmı servis olarak ?

araba cok var piyasada önce karar vermek lazımdı sagol destek bulmak sevindirici abs siz ve klima sız araçlara hiç bakmadım zaten.
    nette baya ilan var ama acele etmicem 2 haftaya kadar max 3 hafta temiz araç düşer bostancı sanayide de iyice bir kontrol ettiririm tanıdıklara.
    bi ledli stop lambası bi angel far zaten filmciyiz bi film başlangıç için işimi görür

• quote:

merhaba,

Bugün Buğra kardeşimizin tavsiye ettiği Vatan Peugeot a gittim hakikaten iyi bir yer ve çok güzel ilgilendiler, Fatih Peugeot gibi pahalı bir yer de değil, herkese tavsiye ederim.

Buğra kardeş laf döndü sizin arabaya geldi , Vatan bey bulmuş heralde sizin aracı , baskı balatası sıyrılması hikayenizi filan da anlattı.

Neyse sıralı otogaz yaptırmak isteyenler benden tavsiye Milono dur, İvedik Altın Örnek sitesinde Anelsan yapıyor. Ben aldığımda vardı aracın üstünde vardı dolayısıyla fiyatını bilmiyorum fakat alet sorunsuz çalışıyor ve Anelsan ın iddiasına göre Peugeot 306 için en uyumlu marka, yaptırmak isteyenler isterseniz gidip bir konuşun.

Sağlıcakla kalın

Merhabalar

Evet sizin haberinizi aldım ben Babamla da tanışmışsınız sanırım.Doğrudur aracı da vatan bey buldu bize.O hikayeyide sormayın ya.Macera oldu bize.Biraz da masraflı bir maceraydı ama olsun.

Şimdilerde de el freni tutmaz oldu.Çok fazla çekmek gerekiyor ve yine de dik yokuşta el freni tutmaz gibi.Artık teldemi birşey vardır bilmiyorum.Bayramdan sonra da o halledilecek.Arabaya bindikçe masraf çıkıyor.LPGden sonra da baya yol yaptık zaten.125bini geçti sanırım.

• Aracımı (2000 1.8 XT Sedan Lpg'li Full ) artık ciddi ciddi satıyorum. İlgilenenlere duyurulur.
    http://www.sahibinden.com/ogretmenden_lpg_li_hatasiz_306WQQaXQQ4275756WQQpXQQdisplayitem?
  • Herkeze merhaba Bende yaklaşık 2 hafta Önce Peugeot 306 2000 Model platinium aldım çok keyifli ve güzel bir otomobil çok çok seviyorum aracıma sıralı sistem lpg bağlatmak istiyorum atikeri kullananlar var yazmışlar oldukçada memnunlar birde 306 ya daha önceden bağlamış bir ustaya taktır diolar forumda. İstanbulda daha önce 306 sına atiker veya x.x.x. bi marka bağlatmış kişiler varmı ??? istanbulda 306 ya bağlamış tecrubeli usta varmı bilgilendiriseniz sevinirim Bu arada aracıma 6 santim yay takıldı ve yine 6 santim kadar arka torsiyonu düşürdüm en son olarak En koyusunda çizilmez amerikan cam filmi çektirdim araç zaten Hatchback bide metalik gri olunca çok güzel gelio gözüme resimleri yakında koyucam OTOMOBİLİMİ SEVİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlubas -- 15 Ekim 2007; 23:35:55 >
  • selamlar arkadaslar ankarada bı tane 306 1.6 xn 1998 model tuplu pejo buldum arabanın sadece arka kapı sacı degısmıs araba gorunusu cok guzel ve temız duruyor 104 bınde opak beyaz 10 a bıraktı ne dıyorsunuz sızce fıyat model ve araba olarak alsam pısman olurmuyum bıde ne gıbı bı sorun cıkarır ılerde basıma ? cvplasanız cok sevınırım şimdiden tesekkurler.306 fotolarını gonderıyorum yorumlarınızı beklıyorum

• arkadaslar 306 sedan 1.8 xt me ruzgarlık taktırmak ıstıyorum.. önerebılecegınız bıyerler var mı ??
  • Benim 2001 model peugeot 306 xt im var ,ön ve arka amortisörleri koniyle değiştirdim,öne 3.5 cm yay taktım arkayı torsiyonlardan düşürttüm.Araç üzerinde 195/45/16 lastik var.Görünüm olarak güzel oldu fakat konfor gitti ve çok ses geliyor bozuk yollarda.lastikleri 50 yanak yapmamım bi faydası olurmu birde arkalar çok sert oldu zaten sesi yapanda bu.bunun bir çözümü olabilirmi.Hem yumuşak ve konforlu hemde düşük nasıl yapılabilir.Cevap verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.