Şimdi Ara

:: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı :: (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.020
Cevap
35
Favori
540.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende de 1998 model 306 1.8 var bende giderken gaz kesme sorunu ve normal çalışırken dengesiz çalışma sorunu var, her zaman yapmıyor ama farkettiğim motor ısındıktan sonra yapıyor bunu servis boğaz kelebeğindendir dedi temizledi ama 2-3 gün sonra yine yapmaya başladı, benzinden olduğunu sanmıyorum hep aynı yerden alırım senelerdir..
    Bilgisi olan ve fikir verebilecek birileri olursa sevinirim..
  • bir 3006 almayı düşünüyorum 2000 model1.6 xr.80000 de.abs 2 hava yastığı.klima.vb.kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz?12 0000 ytl civarı.öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar
  • çok memnun kalacagın bir araçtır kendisi ama kazasına belasına felan iyi baktır
  • Arkadaşlar uzun süredir geremiyordum bende.Bu giremediğim arada bizim araç 130bini buldu Ayrıca bir de ufak kaza atlattı.Sağolsun abim ehliyetinin ayını doldurmadan arabayı vurmuş Sağ arka kapı biraz içeri göçmüş.Kaskodan yapıldı zaten.Eskidi artık bu 306 ya

Yine uzun bir süre giremem heralde.Hoşçakalın.

quote:

Orjinalden alıntı: rayjay

selamlar,
    bende de 2000 306 xr var, 8 valve. arkadaslar 100bin bakimina ankarada ozel servis nereye gotureyim bir de sirali lpg dusunuyorum rolanti problemi vs diyorlar bu sorunu yasamamak icin ne marka tavsiye edersiniz

Lpg konusunda söylenenler ve yaşananlar çok.Ama olay kaliteli sistem ve tecrübeli yerde yaptırmakta.Bizde brc var, atiker veya diğer marka olan arkadaşlar da var.Önemli olan uygulatacağınız yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 22 Ocak 2008; 10:27:20 >

• Arkadaşlar araba almaya niyetlendim 12000-13000 YTL civarı. Bu paraya temiz bir 2000 Model XR Platinium bulabilir miyim? Tavsiye eder misiniz?
    Ben memur adamım. masraf açısından bana Peugeot 306 XR gider mi? Tipine bayıldım arabanın. Şu ilandaki araba mis gibi görünüyor. Nasıldır bu arabalar arkadaşlar?
    http://www.sahibinden.com/acil_satilikWQQaXQQ5840197WQQpXQQdisplayitem
  • ARTIK BEN DE 306 SAHİBİYİM. BENİ DE EKLEYİN.
    306 SAHİBİ ARKADAŞLARA HEMEN BİR SORU SORAYIM.
    ARAÇ 1998 MODEL 306 SEDAN GRİFFE MODELİ. 1587 CC, 89 BG LİK. FAN MÜŞİRİNİN YERİNİ BİLEN VAR MI?
  • 2000-2007 YILLARI ARASI BİNDİM 306'LARA. İLKİ DİAMOND İKİNCİSİ PLATİNİUM. HER İKİSİ DE HİÇ SORUN ÇIKARMADI. SERVİS VE YEDEK PARÇA FİYATLARI DİĞER MARKALARLA AYNI HATTA DAHA AZ DİYEBİLİRİM. SANAYİDEN ORJİNAL PARÇA VE USTA BULABİLME İMKANIN VAR.
    LPG KONUSUNDA BİR ŞEY DİYEMEYECEĞİM. BEN İNATLA TAKTIRMAMIŞTIM.
    BU ARADA 2001 PLATİNİUM 100000 KM'DE İKEN 13.000'E SATILMIŞTIR. ALTI AY ÖNCE.
    PEUGEOT'LAR YAHUDİ MERCEDESİDİR. HİÇ DURMA AL DERİM. (ARACIN ORJİNAL MÜMKÜNSE BOYASIZ OLMASINA; MOTOR VE MEKANİĞİNİ GÖSTERMEYE DİKKAT ET.

quote:

Orjinalden alıntı: vural_kral

Arkadaşlar araba almaya niyetlendim 12000-13000 YTL civarı. Bu paraya temiz bir 2000 Model XR Platinium bulabilir miyim? Tavsiye eder misiniz?
    Ben memur adamım. masraf açısından bana Peugeot 306 XR gider mi? Tipine bayıldım arabanın. Şu ilandaki araba mis gibi görünüyor. Nasıldır bu arabalar arkadaşlar?
    http://www.sahibinden.com/acil_satilikWQQaXQQ5840197WQQpXQQdisplayitem

• evet benim hollandada yaşayan dayımda peugeotlar mercedes gibidir mercedes e binemiosan peugeot al derdi

kendinde 405 var sıfırdan beridir biner halada biner
  • MAAŞALLAH,
    306 TOPİĞİ O KADAR AKTİF Kİ, HIZINIZA YETİŞEMİYORUM...
    HERKES (FORUMDAKİ 306 CILAR) KIŞ UYKUSUNDA GALİBA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: roverci

MAAŞALLAH,
    306 TOPİĞİ O KADAR AKTİF Kİ, HIZINIZA YETİŞEMİYORUM...
    HERKES (FORUMDAKİ 306 CILAR) KIŞ UYKUSUNDA GALİBA...

aypsın

ha bu arada benim arabanın kızılötesinde bi problem var sanırım. bazen açıyor bazen açmıyor? neden olabilir. pilde değiştik düzelmedi..
  • ASLINDA BU TARZ UZAKTAN KUMANDALARIN GENEL SORUNU BU. HEM PİLLERİNİN YENİ OLMASI HEM DE TAM OLARAK ALICIYI GÖRMESİ GEREKİYOR...
    BUNDAN ÖNCEKİ ARACIMDA (ROVER 620 Sİ) DA AYNI SİSTEM VARDI. ONUN KUMANDASI DA PROBLEMLİYDİ. 306 YI ALDIĞIMDA, KUMANDASINI KULLANABİLMEK İÇİN ANAHTARI TAM CAMA YAPIŞTIRIYORDUM. BAZEN ÇALIŞIYOR, BAZEN NAZLANIYORDU. BEN DE SORUNU KÖKÜNDEN ÇÖZDÜM.
    BAKTIM Kİ KUMANDA NANEMOLLA ÇALIŞIYOR. DİREKT ALARMCIYA GİTTİM. VE 130 YTLYE DESİ ALARM TAKTIRDIM... ŞİMDİ RAHATIM... ANAHTARLIĞIMA BİR DE ALARMIN KUMANDASINI EKLEDİM O KADAR...
  • aslında bu araç 1 seneyi aşkın süredir bizde. ve bu süre içerisinde hiç böyle bi sorun yaşamadık.. evet net şekilde alıcıyı göstermek gerekiyor ama şimdi nette göstersek dibinede soksak bazen açıyo bazen açmıyor. galiba alıcıda bi durum var. şu an da öle bi dar boğazdayız ki alarm değil benzin atıp binemiyoz. hastane dışında..
  • Arkadaşlar servis 306 mın sübap ayarının yapılması gerektiğini söyledi.Yakıt bundan dolayı yüksek olabilirmiş..Araç şehir içi yaklaşık 34 kuruş yakıyor.Bu çok yüksek geliyor bana.Bujileri de seçermiş 306 lar. Yani uygun buji takılmamışsa yakıt artarmış
    Ne dersiniz sübap ayarı gerekli mi?
  • 34/306=11,1 lt..
    ÇOK ÇOK FAZLA SAYILMAZ.. ZATEN 1.6 306 90 BG İN FABRİKA VERİSİ ŞEHİRİÇİ 10.4 LT DİR..
    EĞER SUBAPLARDAN AŞIRI YÜKSEK SES GELMİYORSA VE ARACININ ÇEKİŞİNDE, GAZ YEMESİNDE BİR ANORMALLİK YOKSA ÇOK AZ SUBAP SESİ İYİDİR...
    BEN BUJİLERİMİ YENİ DEĞİŞTİM... ÜZERİNDEN 2 TIRNAKLI BUJİ ÇIKTI. PEJO PARÇACISINA GİTTİM. PARÇACI, 4 TIRNAK BOSCH SÜPER VERELİM DEDİ. OLMAZ DEDİM. ANCAK, KOD NUMARASINI KONTROL ETTİK. 306 NIN YEDEK PARÇA KOD NUMARASI İLE 4 TIRNAK SÜPER BOSCH UN AYNI OLDUĞUNU GÖRDÜM VE İKNA OLDUM... 4 TANESİNİ 35 YTL YE ALDIM...
    ŞU ANA KADAR BİR PROBLEM YOK...

quote:

Orjinalden alıntı: armoni59

Arkadaşlar servis 306 mın sübap ayarının yapılması gerektiğini söyledi.Yakıt bundan dolayı yüksek olabilirmiş..Araç şehir içi yaklaşık 34 kuruş yakıyor.Bu çok yüksek geliyor bana.Bujileri de seçermiş 306 lar. Yani uygun buji takılmamışsa yakıt artarmış

• quote:

Orjinalden alıntı: roverci

34/306=11,1 lt..
    ÇOK ÇOK FAZLA SAYILMAZ.. ZATEN 1.6 306 90 BG İN FABRİKA VERİSİ ŞEHİRİÇİ 10.4 LT DİR..
    EĞER SUBAPLARDAN AŞIRI YÜKSEK SES GELMİYORSA VE ARACININ ÇEKİŞİNDE, GAZ YEMESİNDE BİR ANORMALLİK YOKSA ÇOK AZ SUBAP SESİ İYİDİR...
    BEN BUJİLERİMİ YENİ DEĞİŞTİM... ÜZERİNDEN 2 TIRNAKLI BUJİ ÇIKTI. PEJO PARÇACISINA GİTTİM. PARÇACI, 4 TIRNAK BOSCH SÜPER VERELİM DEDİ. OLMAZ DEDİM. ANCAK, KOD NUMARASINI KONTROL ETTİK. 306 NIN YEDEK PARÇA KOD NUMARASI İLE 4 TIRNAK SÜPER BOSCH UN AYNI OLDUĞUNU GÖRDÜM VE İKNA OLDUM... 4 TANESİNİ 35 YTL YE ALDIM...
    ŞU ANA KADAR BİR PROBLEM YOK...

quote:

Orjinalden alıntı: armoni59

Arkadaşlar servis 306 mın sübap ayarının yapılması gerektiğini söyledi.Yakıt bundan dolayı yüksek olabilirmiş..Araç şehir içi yaklaşık 34 kuruş yakıyor.Bu çok yüksek geliyor bana.Bujileri de seçermiş 306 lar. Yani uygun buji takılmamışsa yakıt artarmış

bizim arabanında üzerinden 2 tırnak bosch çıkmıştı.. servisteki usta klasik orjinal pug bujileri taktı iyi mi kötü mü bilemedim ama..

• ORJİNALİ 2 TIRNAK... AMA ORJİNAL KOD NUMARASI UYUYORSA 4 TIRNAK DA OLUR...
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
    bizim arabanında üzerinden 2 tırnak bosch çıkmıştı.. servisteki usta klasik orjinal pug bujileri taktı iyi mi kötü mü bilemedim ama..
  • sökmesi çok zor mu ki? süper olmuş.. bizimkilerde istiyor..

bujilere gelince.. özel servis 2 tırnaklı bosch ları çıkarttı (değişme zamanı gelmiş) peugeot kutusunda orjinal tek tırnak klasik buji taktı.. iyi mi kötümü bilemedim derken..
  • Aynı arabadan bende de var. Ben de çok debelendim ama rolanti düzenleyicisini değiştirmeden kurtulamadım. 6 ay önce orjinalini 180 ytl 'ye almıştım. yan sanayisi de var 50 ytl'ye ama takmamızla çıkarmamız bir oldu.
    quote:

Orjinalden alıntı: bRaVeHeArT

merhaba,
    bende de 1998 model 306 1.8 var bende giderken gaz kesme sorunu ve normal çalışırken dengesiz çalışma sorunu var, her zaman yapmıyor ama farkettiğim motor ısındıktan sonra yapıyor bunu servis boğaz kelebeğindendir dedi temizledi ama 2-3 gün sonra yine yapmaya başladı, benzinden olduğunu sanmıyorum hep aynı yerden alırım senelerdir..
    Bilgisi olan ve fikir verebilecek birileri olursa sevinirim..
  • Alacaksan 1.8 16valf motoru al. İnsanları sollarken sana doğru hışımla fırlattıkları şaşkınlık dolu bakışlarıo kadar hoş oluyorki. Sanma ki 1800 motorla daha fazla yakarım. Vergini de makul düzeylerde ödeyeceğin için fazla hissetmezsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: bewoulf

bir 3006 almayı düşünüyorum 2000 model1.6 xr.80000 de.abs 2 hava yastığı.klima.vb.kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz?12 0000 ytl civarı.öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar
  • Az önce bizim aracın 100 km de ne kadar yaktığını hesapladım ağzım açık kaldı doğrusu.
    11.5 l / 100 km çıktı fabrika verisinden 0.1 litre daha düşük o kadar pinti kullanıyoruz genede bu kadar düşüyor
    Km de 348 kuruş yakıyor.
    Bu kadar fazla çıkacağını beklemiyordum.En fazla 10 l falan çıkar diyordum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.