Şimdi Ara

peugeot 307 Brc lpg li ---kmde 450 kuruş yakıyor acilll yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımı 2 ay önce aldım acaip derecede yüksek yakıt tüketimi var yaşadığım şehir bol yokuşlu ve gaz pahalı en son lt si 2.57 den 100 tl lik gaz aldım şu anda 217 km yapmışım ve gaz lambam yanıp sönüyor çıldıracağım...bazıları gaz ayarı yaptırmamı söylüyor durum çok anormal ne yapmam gerekli lütfen yardım edin...

• kimse yokmu ???
  • Hocam daha yakıtınız bitmemiş. genelde gaz lambaları gerçeği malesef tam olarak göstermiyor. yakıtınız bitsin km ye tekrar bakın. olduki yokuş bir yerde fazla yakması normal. hadi sorun var diyelim buradan kimse yardımcı olamaz. en güzeli brc servisine uğramak haa birde aracınızınhava filitresi ve bujilerini kontrol ettirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknohimmel

arkadaşlar aracımı 2 ay önce aldım acaip derecede yüksek yakıt tüketimi var yaşadığım şehir bol yokuşlu ve gaz pahalı en son lt si 2.57 den 100 tl lik gaz aldım şu anda 217 km yapmışım ve gaz lambam yanıp sönüyor çıldıracağım...bazıları gaz ayarı yaptırmamı söylüyor durum çok anormal ne yapmam gerekli lütfen yardım edin...

Faruk sevgili ustadan yardim isteyin kexin yardimci olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların yazdığı gibi montaj yaptırdığınız servisten ayarlarınızın tekrar kontrolünü isteyin sıkıntınız devam ederse Anka distribütörümüz olan MAVİDENİZLER le irtibata geçiniz sorununuz varsa orada çözülür.
    Saygılar.

Sonucu buradan paylaşırsanız sevinirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.