Şimdi Ara

Peugeot 307 min Direksiyonunda yırtık var napabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot 307 min Direksiyonunda yırtık var napabilirim

airbag patlamadı ama aldıgımdan beri sağ kısımda cizgi gibi yırtık var napabilirim arkadaslar bu cogu 307 de böle oluyormus cok kotu bırsey

• Resim verebilirseniz belki fikir oluşturabiliriz Direksiyonun simidinde mi yoksa orta airbag kapağı mı sorunlu ???

Eğer simidindeyse Artcar da güzel bir şekilde deri kaplatılabilir. eğer orta kapak kısmında ise Çıkmacılarda vs bu kısmı tedarik etmeniz daha makul olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OmerG

Resim verebilirseniz belki fikir oluşturabiliriz Direksiyonun simidinde mi yoksa orta airbag kapağı mı sorunlu ???

Eğer simidindeyse Artcar da güzel bir şekilde deri kaplatılabilir. eğer orta kapak kısmında ise Çıkmacılarda vs bu kısmı tedarik etmeniz daha makul olur.

orta kısımda aırbag kısmında ama cıkmacıdan orayı aırbagsız bulabılırmıyım? sadece orta aırbag kapagını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

quote:

Orjinalden alıntı: OmerG

Resim verebilirseniz belki fikir oluşturabiliriz Direksiyonun simidinde mi yoksa orta airbag kapağı mı sorunlu ???

orta kısımda aırbag kısmında ama cıkmacıdan orayı aırbagsız bulabılırmıyım? sadece orta aırbag kapagını

Muhtemelen olabilir araştırmak bakmak lazım. Sanayide dolaşmanız gerekecek.
  • ama bu airbaglı benim airbagım saglam neden okadar masraf ediyim
  • fikrin olsun diye link verdim
    alıp almamak tabi ki sana kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orta kapak tek başına değişmez diye biliyorum.Çünkü aracımda (307) orta kapaktan seyahat esnasında sürekli ses geliyordu ve o kadar basit birşey gibi duruyordu ki;servise ayar yapsınlar,vida mida birşeyleri sıksınlar diye gittim fakat direksiyon simidini komple değiştirdiler.tek başına kapak satılmadığını ve bu kapağın airbag ile set halinde olduğunu söylemişlerdi.
  • aynı çatlak bende de var komple değişmesi gerekiyormuş.
  • ankarada komple kaplaması 100tl
  • Sn faberge nasıl kaplanıyor ve nerede? aynı dert benimde başımda var adres verebilirmisiniz.
  • Bendede var malesef bu sorun..Antalya da bu işe çözüm bulan arkadaş varmıdır?
  • Airbagli direksiyonun ortası kaplanmaz! Allah korusun airbag patladığında oradan rahat çıksın diye airbag haznesini kapayan kapağın kenarları direksiyonun altından inceltiliyor. Bizim millet 307lerde kornaya korna işaretli yer yerine direksiyonun göbeğinden basınca da zaman içinde oralar yırtılıyor. Orayı kaplatırsanız bir kaza anında airbag düzgün patlamayabilir, patlayan kaplamalı kısım yüzünüze, gözünüze zarar verebilir vs.
  • Dün akşam airbag kapağını değiştirdim. 150 TL tuttu.
    Ankara İvedik OSB Bilal Oto Airbagde yaptırdım gayet iyi oldu.

Airbag veya simit değişmedi sadece kapak.
    Yaptırmak isteyen olursa detaylı bilgi için pm atsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.