Bildirim
Peugeot 307 sw 1.6 pack otomotik benzin&lpg yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende 2 gündür bakıyorum bu araca. 20000-23000 tl arası pıyasası gözüküyo.
benimde aklıma takılan yakıt tuketımı ve otomatık vites kullanımı.
parca fıyatlarının fazla olduğunu düşünmüyorum.
asıl almak istediğim arac fıat stılo multıvagon ama o arabanın pek piyasası yok ve temızını bulmak çok zor,fiyatı hemen hemen aynı ve özellikleride yakın.
bilgisi olan varsa merakla beklıyoruz.
teşekkürler. -
ben de 2003 modelini düşünüyorum,ne dersiniz kullananlar,yardım edecekler var mı?
Benzin & LPG
2003 1.6 SW Pack 101 - 125 HP
135.000Km
21.350TL. -
2004 1.6 16v 307 sw lpg li kullanıyorum. Benzin km'de 50 kurusu yakın yakıyor sehir içinde Lpg ise 35 krş yakıyor yaklaşık olarak am şehirdışı yakıtı uygun.
yaklaşık olarak 5 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ama manuel şanzıman aracım her arabanın temizini bulmak zordur. ama bu aracın temizini buldugunuz zaman kaçırmamınızda fayda var.
Tavsiye ederim. -
Arkadaşlar umarım yanlış yere yazmiyorumdur. 2004 model 307 sw 1.6 xr peugeot. 157.000 km'de 3. Sahibi satiyor. Fiyat 20.800TL diyor. 5.000km sonra trigeri degişcekmis onun haricinde motoru saglam diyor sanzimani da temizmis. Pazartesi serviste fişe takip bakcekler. Sanayide de baktiracagim. Nelere dikkat edeyim. Fiyat uygun mu. Aracin yan taraflarinda kucuk cizikler var sag arka camurlukta boya varmis ama altinda macun bile yokmus. Her turlu fikir ve tavsiyenize ihtiyacim var. Bir de bu aracta otomatikte giderken manueke alamiyormussun. Bu dezavantaj mi. Sumdiden tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 2003 model 1.6 xt vardı. Alacaksanız orjinal olmasına dikkat edin derim. Km si falan oynanmamışsa ve çürüğü , kazası yoksa alabilirsiniz.Ben ankara dan almıştım fakat km si ile oynamışlardı. ama yine de çok memnundum araçtan sensörleri mükemmel, yola gidişi mükemmel hiç yormaz otomatiğin bakımını yaptırdığınız sürece 500000 km sorunsuz gider. Benzin ve lpg li kullandım lpg yi ben sonradan taktırdım BRC. şimdi sattım ve tekrar Peugeot 307 SW alacağım otomatik. Temiz bulursam..
Kısaca tavsiye ederim. Asfalttan çıkmamak kaydı ile mükemmel araç. Çbk dökülüyo diyolar ama her araç bakım yapılmazsa dökülür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X