Bildirim
Peugeot 307 Xs
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fy53
Arkadaslar Peugeot 307 Xs Trıp. Lpglı 80.000kmde ARac buldum Aracın Arka Camurluk degısık ve baska bıseyı yok araca 16500 ıstıyor sizce nasıl bu model aracda sunrofda var
bence emınsen herseyden bı degısenınden baska bısı yoksa alınır.. -
5 kapı ise alınır. 3 kapılar pek tutulmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: bulentboz
5 kapı ise alınır. 3 kapılar pek tutulmadı
otomatik tek kapı yok zannedersem buyuk ıhtımal 5 kapı arac.. -
LPG otomatik sorun çıkarma ihtimali yüksek -
Arac 5 Kapı Arkadaşlar Bu modelın pıyasası nedır ınternette 17den asagı dıyen yok oda kmler almıs gıdıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fy53
Arac 5 Kapı Arkadaşlar Bu modelın pıyasası nedır ınternette 17den asagı dıyen yok oda kmler almıs gıdıyor?
merhaba, baktır araca bence fiyatı iyi gibi geldi bana.. otomatikte bi ihtimal sorun yasayabilirsin onuda cözerler diye dusunuyorum ama masraf ne kadar cıkar bılemez kımse acmadan sanzumanı.. -
Yardımlarınız Icın Tesekkurler Arkadaslar saolun Otomatik Oldugu İcin Gonulsuz kaldım Almadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X