Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 active 82 hp alınır mı?(KASA ÇEKER Mİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce bir çok kez arabalarla ilgili konu açmıştım.En son captur için açmıştım . Uygun fiyata (46000) 308 1.2 82 hp active modeli buldum. Yalnız çevremdekiler araba çekmez diyorlar.(4 kişilik çekirdek bir aileyiz)

Sizce çeker mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 16 Eylül 2015; 12:48:17 >

• çeker
  • Araç B sınıfı ağırlığında olduğu için sorun yaşamazsınız. Performans beklentiniz yüksek değilse yeterli gelir. Active donanım olması da artı.
  • Çeker hocam en fazla yokuşlara araç doluyken 1 vites duşük girersin.

Active paket baya dolu memnun eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela 5 kişi bagaj dolu nasıl gider? Daha doğrusu bayağı zorlanır mı?
  • Bana göre çekmez ona göre uçar gider.

Beklentine bağlı.

Ama biraz güçsüzdür yokuşlarda sıkıntı yapar.

Ve 46 bin tl ye 1.2 82 hp bir araç düşündürür insanı

• By_Android B kullanıcısına yanıt
    Tabi ki fark olur, ara hızlanmalarda ve yokuşlarda biraz hantallaşır. Bu durumda daha yüksek devirlerde kullanmanız gerekir. Bu da yakıtı olumsuz etkiler.
    1-2 kişilik yolculuklarda sakin kullanımda şehirdışı 4.5lt gibi değerler yakalarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çekmez almayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasa_ kullanıcısına yanıt
    1075 kilo araç hafif değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

1075 kilo araç hafif değil mi ?

4 kişi bindiğinizde en az +300 kg dersek aracın ağırlığı 1400 kg yi buluyor. Daha bagajı saymadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün akşam arabanın sahibiyle konuşucam kafam çok dağıldı ne yapacağımı bilemedim
  • Çeker çekmesine ama zevk vermez. Ayağımı yerden kessin, ekonomik olsun derseniz alınabilir. Ama sürüş zevki, performans beklemeyin. 1.33 auris satmış biri olarak ben almam. Bu arabaları alacağıma 2-3 yaş eski 2.0 d segment bakarım.
  • Bu kadar muhendis bi araya gelip bu motoru tasarlar ama bizim on yargili insanimizda gelip bu motora b.k atar.

Tabiki ceker arkadasim,1.6 turbo benzinli araba kullanan birisi bu motora rezalet der ama 1.0 atmosferik kullanan birisi gelir bu motor ucuyor der.Kimseye inanmayin,gidip test edin.Kriterlerinize uyarsa alin gitsin.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-son-bayram-indirimi-bu-fiyata-yokkk-228009215/detay

Örnek olarak şöyle bişey bakabilirsiniz.Yakıtı ve vergisi fazla olabilir ama d segment ve yanında getirdiği tüm nimetleri almış olursunuz.
  • Çeker.1.33 corolla ne kadar gidiyorsa oda okadar gider.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisini söylediniz.Bende senin gibi düşünüyorum
  • Tamam ralli yapmayacagiz ama az guclu kuvvetli olsun arac. 110 hp 152 tork arac var bende. Bazen cok yetersiz kaliyor. Alacak olsam kesinlikle almam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.