Şimdi Ara

Peugeot 308 mi 2008 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bugün forumda Peugeot 2008 kampanyasını gördüm. Bu seçenek de birden radarıma girdi.

2008 ALLURE 1.6 e-HDi 92hp S&S ETG6 + Cam tavan'ı 68 gibi bir fiyata bırakıyorlar forumdan gördüğüm kadarıyla. Daha ben fiyat almadım.
    308 ACTIVE 1.6 BlueHDi 120 hp EAT6 Tam Otomatik ise 74 bin liste fiyatı var.

2008 B segmenti ama Crossover olduğu için iç hacim ve dıştan görünen büyüklük olarak 308 ile hemen hemen aynı gözüküyor. 308 orta donanım ve 6 bin daha pahallı. 2008 ise full ve cam tavanlı. Ama malzeme kalitesi, şanzıman ve donanım olarak kıyasladığımızda hangisi daha mantıklıdır sizce?

• 308 guzel ama cok pahali. 2008 jipimsi bisey. Ne oldugu belli degil. Kucuk araba sart degilse 70 civari cok daha iyi secenekler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008in bahsettiğiniz versiyonu 58bin tl idi çıktığı zaman, b segmenti suv araca 68bin hayatta verilmez, araba güzel ama kafalıkları taş gibi, hayatımda bindiğim en sert kafalıklı araçtı, özellikle arka kafaklıkları, malzeme kalitesi sınıfı için normal, capturdan ve jukedan iyi, 500x ve renegade'den kötü, diz mesafesi bence iyi, özellikle sağ ön yolcu koltuğunun olduğu kısımda torpido gözü iç kısımda bombeli kavisli baya öne alıp sağ arkadaki yolcunun yaşam alanını artırabiliyorsunuz, ama uzun lafın kısası alınmaz.

308'in fiyatı ise bence normal, rakibi golf tdi dsg comfortline 82.500. 308de malzeme kalitesi 10 numara, motor şanzıman ikilisi çok iyi, 0-100ü çok iyi, bagajı çok geniş, fakat 2 adet problemi var 1.si, dokunmatik ekranın tepkileri, çok geç, ve klimayı bile buradan ayarlıyorsunuz saçmalık, 2.si arka diz mesafesi maalesef vasat, c sınıfı için kötü, 185 boyumla arkaya sığdım ama 2-3 parmak diz mesafesi kalmıştı.

• Sedan araba sevmiyorum. Dizel HB veya SUV olarak seçeneklere açığım. Aklımdaki bir başka model Seat Leon aslında. Ama Doğuş Otomativ etkeni, Dsg şanzıman, trim sesleri, led farların mükemmel görüntülerine rağmen aydınlatmadaki yetersizlikleri ve iç malzeme kalitesi yüzünden soğudum biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaistlinXX -- 17 Nisan 2015; 23:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

Sedan araba sevmiyorum. Dizel HB veya SUV olarak seçeneklere açığım. Aklımdaki bir başka model Seat Leon aslında. Ama Doğuş Otomativ etkeni, Dsg şanzıman, trim sesleri, led farların mükemmel görüntülerine rağmen aydınlatmadaki yetersizlikleri ve iç malzeme kalitesi yüzünden soğudum biraz.

O zaman secenekler haliyle daralir. 308 guzel arac

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Çok açıklayıcı oldu. Ama fiyatı ile ilgili söylediğinize katılamayacağım. Çünkü araç fiyatları uçmuş durumda. Clio'nun 63'e, Captur'un 73'e satıldığı bir piyasa var. Opel Mokka'nın dizel otomatiği ise 88 bin. Bunların hepsi B segmenti. 2008'in fiyatı çok da uçuk gelmedi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

Cevabınız için teşekkürler. Çok açıklayıcı oldu. Ama fiyatı ile ilgili söylediğinize katılamayacağım. Çünkü araç fiyatları uçmuş durumda. Clio'nun 63'e, Captur'un 73'e satıldığı bir piyasa var. Opel Mokka'nın dizel otomatiği ise 88 bin. Bunların hepsi B segmenti. 2008'in fiyatı çok da uçuk gelmedi açıkçası.

Rakiplerinin fiyatına bakacak olursak 2008 bu haliyle uygun haklısınız. Ayriyetten 2008'de tek kavramalı robotize otomatik şanzıman var bildiğiniz üzere. 2.ve 3.vitese geçerken hissedilir derecede sarsıntılı. 308de ise EAT6 çok övülüyor, bu ayki basılı ve dijital dergilerde testi var dizel otomatik 308'in, okumanızı tavsiye ederim.

Ayriyetten dizel otomatik olarak i30 düşünebilirsiniz, Style 1.6 CRDi DCT 69.850 liste fiyatı var, 1-2 bin tl daha pazarlıkla inerler diye düşünüyorum, i30'da malzeme kalitesi güzel, style donanımı da yeterli, motoru 136 beygir, şanzıman 7 ileri çift kavramalı yeni bir şanzıman ve 5 yıl garantili, ben olsam i30'u ciddi ciddi düşünürdüm 308'in yanında. Hatta 2008'i elerdim 2si arasında kalırdım. Mayıs ayında'da 1.5 TDCi 120 HPlik yeni dizel motorlu ve PowerShift şanzımanlı Ford Focus satışa sunuluyor bilginize.

• RaistlinXX kullanıcısına yanıt
    Hocam mokka b-suv değil c-suv.

B suv alacaksanız seçenekler; captur, 2008, juke, mini country man, suzuki s cross, vs bir kaç araba daha var.

Juke ve mini orta sertlikte süspansiyonu ve değişik kombinasyonları kullanımı zevkli ancak bagaj hacimleri ve konfor düşünüldüğünde aile aracı sayılmaz.

Captur çok pahalı. Özelliklerine bile gerek kalmayan fiyatlandırmaya sahip.

2008 ise 208 in yüksek tasarlanmış hali. Rahatlık ve yakıt tüketinde evet ama performans, sürüş zevki ve kalitede sınıfta kalır. Bide marka algısı 2.elde çok değer kaybettirir. Ömürlük bir araba olmadığı düşünüldüğünde o paraları edermi etmezi size kalmış. Dahası yukarıda seçeneklerin hepsini test edin aradaki farkı görün derim.
  • Kesinlikle 308.b segment crossover araçların fiyatı hormonlu.308 in içi 2008 den daha geniş ve kaliteli.şanzımanı çok daha iyi.motoru 28 hp daha yüksek ve çok daha performanslı araç.

• hocam araçları showroomda incelemiştim tek söyleyebileceğim 2008 de arkaya oturduğumda saçım tavana değiyor, boyum 178 cm yani benim için tam sınırda fakat diz mesafesi iyi 308 de ise tam tersi diz mesafesi dar tavan yüksekliği iyi. ayriyetten suv düşünürsen skoda yeti derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blyss -- 18 Nisan 2015; 0:57:04 >
  • almak istediğiniz zaman 2008 in istediğiniz hiçbir versiyonunu bulamıyorsunuz. hele ki benim gibi ilgisiz bir bayiiye denk gelirseniz yandınız. opak yok metalik yada sedefli farkı ile 70 diyecekler size. yeni siparişin de 3 ay sonra teslim olacağını ve bu ay ki kampanyayı kapsamayacağını söyleyecekler. bütün bunları bir kenara bırakırsak:

2008, 308 den 10 cm kısa olmasına rağmen daha geniş bir araç. hissiyat değil. gerçekten geniş. ben bebeğin pusetini 308in arka koltuğuna sığdıramadım. şaka gibi. clio4 aracıma zor da olsa sığan puset 308 de çapraz durdu. girmedi.

eğer arka koltuk önemli ise 308 imkansız. 2008 yarı deri ve cam tavanı ile mantıklı.

şunu unutmayın; 2008 ve 208 deki bütün eski hdi ları bitiriyorlar. çünkü blue hdi 75 , 100 ve 120 ler gelecek.

• hocam selamlar.

2008 için bir fikrim yok. ama 308 için konuşayım, hiç üzmez sizi. araç fiyatları çok arttı artık C segmenti arabalara 70-80 bin TL verir olduk ne yazık ki. 308 test sürüşü yaptım araba harika. an itibariyle bence peugeot'nun en iyi arabası. illa 2 seçenekten biri olacaksa ben 2008'e bakmam bile.

diğer alternatiflere açıksanız, 0 km takıntınız yoksa:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-7-golf-7-golf-7-206756002/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kadir-gonul-den-renault-avrupa-uretimi-gt-line-hatasiz-206863248/detay

bu araçlar da garanti kapsamındadır.

sedan düşünmeye karar verirseniz avensislerde acayip bir kampanya var bu aralar bilginiz olsun.

saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.