Şimdi Ara

Peugeot 406 Hakkında Herşey (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.008
Cevap
46
Favori
763.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • feryancı61

pcye bağladınız mı, değerlerde bi enteresanlık varmı? Oksijen sensörü ile alakalı olabilir diye düşünüyorum tabi ama bu bir varsayım

Aynı sorunu multijet motorda yaşayıp sıkıntıyı bu şekilde çözmüştüm
  • Flood olacak ama olsun

2001 2.0 HDI 252.000km'de araca sahiptim, sabahın erken saatleri işten eve dönerken yol istediğim araç yol verip tekrar aniden önüme kırınca ani fren yapıp hakimiyeti kaybetmem sonucu aracım hurda oldu. Ne yazıkki kaskom yoktu..

160kilometre ile sağ önden bariyerlere vurdum ve emniyet kemerim takılı olmadığı halde araçtan burnum kanamadan çıktım. Ufak tefek kaburgada ve ayağımda sert darbe oldu vurmanın etkisiyle bi an uçup omzum ile sağ camı patlattım :) sağ koltuk airbag açılınca şöför koltuğuna geri attı beni.. O olmasa belki camdan fırlar giderdim

Arabı bu şekilde 3000 liraya sattım hurdacıya 3e 5e bakmadan canımı sağ kurtardığıma şükrediyorum araca gram üzülmedim, aksine böyle sağlam bir araca sahip olduğum için ödediğim binlerce ricanın her bir kuruşu helal olsun

Geçenlerde yine 406 aldım yine dizel sv

2004 model 187.000km'de açık mavi renk

En kısa zamanda onunda resmini yükleyeceğim

Kazasız belasız sürüşler cümleten

Peugeot 406 Hakkında Herşey

Buda kaza yapmadan önceki haliydi, özlemedim desemde yalan olur çok emek vermiştim ciddi anlamda bakımlı bir araçtı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 25 Temmuz 2016; 21:57:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

feryancı61

pcye bağladınız mı, değerlerde bi enteresanlık varmı? Oksijen sensörü ile alakalı olabilir diye düşünüyorum tabi ama bu bir varsayım

Aynı sorunu multijet motorda yaşayıp sıkıntıyı bu şekilde çözmüştüm

Öncelikle geçmiş olsun hocam.Gerçekden bu kadar sağlam olduğunu duymak bizi ve kullanıcıları sevindiriyor. Sorunu bulduk sonunda pompadaki eleman kafası kırılmış bu yüzden yakıt göndermiyordu ve araç çalışmıyordu.
    Bu arada siz trabzondanmısınız yoksa şehir dışından mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feryancı61

Öncelikle geçmiş olsun hocam.Gerçekden bu kadar sağlam olduğunu duymak bizi ve kullanıcıları sevindiriyor. Sorunu bulduk sonunda pompadaki eleman kafası kırılmış bu yüzden yakıt göndermiyordu ve araç çalışmıyordu.
    Bu arada siz trabzondanmısınız yoksa şehir dışından mı?

Çok teşekkür ederim, sağolun

Araçtan çıktıktan sonra benimde tek sevincim bu oldu, ve aynı bütçe civarına bu yüzden yine 406 aldım

Sorunu çözmenize sevindim

Ben istanbul - bahçelievlerde ikamet ediyorum köyüm ise maçka. Memlekete gittiğimde amca babaanne boztepede genelde oralarda olurum :)

Siz neresinden?

• Ben ise köyüm caykara boztepede ikamet etmekteyim. Herşeyin hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben ise köyüm caykara boztepede ikamet etmekteyim. Herşeyin hayırlısı.

Önümüzdeki ay çukurçayırdayım, 34 plaka açık mavi 406 görürseniz selamlaşalım mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Ben ise köyüm caykara boztepede ikamet etmekteyim. Herşeyin hayırlısı.

Önümüzdeki ay çukurçayırdayım, 34 plaka açık mavi 406 görürseniz selamlaşalım mutlaka

Insaallah hocam görürsem durduracagim sizi haberiniz olsun

• ~Trabzon61~ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok geçmiş olsun. Bunada şükredelim cana gelmemiş. Rabbim bir daha göstermesin İnşallah.
  • uzun bir araba arayışından sonra 2.2 coupe ile aranızdayım.arabanın elektrik işleri var , onun haricinde ciddi bir bütçeyle arabayı daha keyifli hale getirmek için hazırlayacağım. ufak tefek parçalar elime geçmeye başladı .yarış kemeri ön takım parcaları slick lastik coilover vs. yavaştan işin şiddetinin boyutunu arttırarak ilerliyorum :D

aldığımdaki ilk hali bu , rezalet jantlardan kurtulup sac ( teneke) larla degistiricem yada bulabilirsem orjinal 16 7j starfish ile degistirebilirim

• Hayirli olsun. Guzel jantlarmis ben sevdim. Bende de orijinal alasim jantlarla alman dezent 17 inc jantlar var. Zamaninda ben de coupe almak istemistim ama esim arkaya binmesi zor olur diye istemedi keske usteleseymisim hep. Gule gule kullanin. Ben de on amortisorleri degistirecegim. Bilstein marka amortisorlerden aldim ama yaza biraktim takilma isini. Arkalara da aynisindan alayim hepsi ayni olsun diye dusunuyorum. Arada rot rotil bir suru sey de degistirip gelen seslerden kurtulacagim.
    2 gun once de benim yakit pompasi vefat etti. Simdilik direkt lpg de calistiriyorum. Hafta ici pompayi da degistirecegim

• Yeni yavruyla samsundan bi iki poz paylaşalım sizlerle 192.000km olduk

Birde tampon bantları lazım bana arka köşelerin yetkili servis haricinde bulabileceğim bir yer var mı? Kime sorduysam elinde yok

• ~Trabzon61~ kullanıcısına yanıt
    İyi günler.

Hocam araba alacağım, ford mondeo ,406 sv ,opel vectra ,passat, avensis arasında kaldım.Hepsi 2001-1998 model arası ve 2000 motor passat(1800) hariç.
    en çok aklıma mondeo ve 406 sv yattı.406 sv yi çok övüyorlar.Acaba 18-19 bin tl ye 200 000km de 406 sv almak mantıklı mıdır? Bu araba yaşı itibariyle çok sorun çıkarır mı?
  • Saydıklarınızdan hangisi düzgün bakılmamışsa çıkartmaz ki! Yani 15 yaşında sonuçta çıkartır elbet ama şöyle söyleyeyim Bakımı aksatılmamış anormal yıpranma olmamış bir araçta ufak tefek sorunlar görülebilir ama kötü bakılan motor şanzıman indirtebilir. Bu size kalmış yani çok detaylı inceleme(t)meniz gerekli. Ben ara ara kritik parçaları değiştiriyorum bozulmalarını beklemeden 275.000 de ki 2. sinde mecburen çıkma olarak yakıt pompasını komple değiştirdim. 2 defa değişim oldu, 200000 de otomatiğk vitesi indirttim ki balatalar artık bitmek üzereymiş, bozulmadan bobini değiştirdim, diskler değişti, amortisörler değişti, takozlar değişti. İllaki kenarda acil durum için harcayacak 3-5 bin TL bulundurmalısınız sonuçta güncel modeli 50-60 bin TL den aşağı olmayacak bir aracı 3/1 fiyatına alıyorsanız ister istemez ettiğiniz kar yanında yedek akçeniz olmalı.
  • Peugeot 406 Benzilimi yoksa Dizelmi? Sizce hangisi daha az çıkartır ve daha perfprmanslıdır Arkadaşlar? Benzinli aracımı satıp dizel almak istiyorumda. Mantıklımı acaba?
  • Hacım dizel candır 5 ortalama şehir içi 6 civarlarında ama araç çok zevkli kullanım açısından:) görünüş zaten 10 numara hele sanruf olursa birde tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: zsinankarabulut

Hacım dizel candır 5 ortalama şehir içi 6 civarlarında ama araç çok zevkli kullanım açısından:) görünüş zaten 10 numara hele sanruf olursa birde tadından yenmez

HAklısın kardeşim :) Eyvallah
  • Aracımın ön şoför sol cam düğmesinin birisi arızalıydı. Birkaç elektrikçiye gösterdim olmadı. Bugün siparişini verdim ön sol şoför cam düğmelerini, Fiyat 120 tl. Bilgi için yazdım. Saygılar.
  • Aynalarda dugmeden katlanma ozelligi varsa buyuk ihtimal calismayacak bilginiz olsun.
  • Aynalar elimle katlanıyor. düğmelerden katlanmıyordu
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.