Şimdi Ara

Peugeot 5008 Almayı Düşünüyorum. Fikirlerinizi Rica Edebilirmiyim... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
3
Favori
94.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ENG_civ

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

quote:

Çok güzel yazmışsın Civic sahibi Engin arkadaşım. :)

Hocam ortada bir espri var ama harbi ben anlamadım

imzana o açıklamayı henüz eklememis olduğun günlerde muhtemelen Engin olan adından ve yine muhtemelen ilk aracın honda civicten dolayı Eng_civ olarak bir nick aldığını düşünürdüm arkadaşım. :)

sonra sen açıklamayı yapınca adının farklı olduğunu ve civil engineer olayını öğrendim ama seni bir kez öyle bilmişiz artık.

ona istinaden takıldım sadece.

Güzel açıklaman için tekrar teşekkürler.

Selamlar.

civic konusu yeni oldu hocam Gece gece epey güldüm sayende, eyvallah

gürkan hocam itiraf et..nickin hakkında bu forumda neler neler yazıldı..yoksa sen eski hondacımısın.. bu arada civic espirisi hakketen iyiymiş..

• quote:

quote:

quote:

quote:

imzana o açıklamayı henüz eklememis olduğun günlerde muhtemelen Engin olan adından ve yine muhtemelen ilk aracın honda civicten dolayı Eng_civ olarak bir nick aldığını düşünürdüm arkadaşım. :)

sonra sen açıklamayı yapınca adının farklı olduğunu ve civil engineer olayını öğrendim ama seni bir kez öyle bilmişiz artık.

Selamlar.

Hem de Balıkesirliymişsin. :)

Honda Şen Plaza.

Ben de Burhaniyeliyim. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar.

Hem de Balıkesirliymişsin. :)

Honda Şen Plaza.

Ben de Burhaniyeliyim. :)

Bu forum kabusum oldu üstadım. Biz Bandırmalıyız yaw, Balıkesir'li değiliz Ama yine de hemşeriyiz tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net
    gürkan hocam itiraf et..nickin hakkında bu forumda neler neler yazıldı..yoksa sen eski hondacımısın.. bu arada civic espirisi hakketen iyiymiş..

foruma yeni bir nick ile mi katılsam acaba yaw Ama olsun varsın, sanal alemde Hondacı Balıkesirli Engin desinler (laf aramızda honda araçları severim, hem ismi bile afilli, ama hiç hondam olmadı)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

foruma yeni bir nick ile mi katılsam acaba yaw Ama olsun varsın, sanal alemde Hondacı Balıkesirli Engin desinler (laf aramızda honda araçları severim, hem ismi bile afilli, ama hiç hondam olmadı)

Yoo sistemden nick ismini değiştir neden yeniden açasın ki?

• 5008 benimde yakın markajımda o yüzden konuyu baştan sona okudum

kararım fiyat performansta daha iyisinin olmadığı piyasadakilerin hallerini şikayet var.comdan daha da net görebilirsin.

tüm gerçekleriyle..
  • bende nasip olursa MANUEL 5008 almayı planlıyorum fiyat olarakta 54 gibi bir rakam aldım ne dersiniz almalımıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

bende nasip olursa MANUEL 5008 almayı planlıyorum fiyat olarakta 54 gibi bir rakam aldım ne dersiniz almalımıyım ?

Kısmet bence manuelide iyi seçim olacaktır
  • Herkese selamlar,
    2012 sıfır 5008 e-hdi premium pack için bugün kapora verdim. Önümüzdeki hafta içi kısmetse teslim alırım artık. Ekstra bazı opsiyonlar ile birlikte aldım. Umarım memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguguney -- 10 Şubat 2013; 2:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

quote:

Orijinalden alıntı: desiya

5008 gibi bir araç yerine altea gibi sekilsiz bir araç nasıl önerilir merak ediyorum..

5008 sahibi bir iki kisi tanıyorum araçlarından da oldukça memnunlar.

Bu arada yeni Opel Zafira yakında Türkiyeye gelir. Onu incelemeden bence mpv almayın. Çünkü tasarım olarak cok iyi bir araç gibi duruyor

Ben de 5008 gibi dandik bir araç Altea'ya(XL) karşı nasıl savunulur merak ediyorum.

Kesinlikle haklısınız hocam Altea xl hem görüntü hem de kalite bakımından 5008 e taş çıkartır

• quote:

Orijinalden alıntı: |YED|

quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

quote:

Orijinalden alıntı: desiya

5008 gibi bir araç yerine altea gibi sekilsiz bir araç nasıl önerilir merak ediyorum..

5008 sahibi bir iki kisi tanıyorum araçlarından da oldukça memnunlar.

Bu arada yeni Opel Zafira yakında Türkiyeye gelir. Onu incelemeden bence mpv almayın. Çünkü tasarım olarak cok iyi bir araç gibi duruyor

Ben de 5008 gibi dandik bir araç Altea'ya(XL) karşı nasıl savunulur merak ediyorum.

Kesinlikle haklısınız hocam Altea xl hem görüntü hem de kalite bakımından 5008 e taş çıkartır

nerden biliyon..

• Herkese hayırlı kandiller.

Biz iki tane 5008 allure 1.6 e-hdi 2013 start stop satın aldık sanırım 3 ay olacak şimdi.

Artıları: 1. 5 artı 2 koltuk
    2. geniş iç mekan.
    3. panoramik tavan.
    4. 1.6 hdi vergi avantajı
    Eksileri:
    1.Video paketi ilave ettik çok gereksizmiş. Arka led ekran için harici birde player alınmalıymış.Satarken bize söylenmedi.
    2.Şuan şehir içi 1 milyonluk bir ilde yaşıyoruz istanbul trafiği değil 100km/ 7 litrenin altına inemedik.iki araç tada bu böyle.
    3.İvmeleme 1.6 dizel düşük.
    4.Tavan döşemesinin fitili ilk hafta kafama düştü.
    5.Arka yürüyenden tıkırtılar geliyor.
    6.2.vitesteyim yavaşladım tekrar hızlanmak isterken otomatik vites 1 e atıyor. Arıza değil bu, yığılıp kalması normalmiş.
    geçen hafta belediye otobüsü çarpacaktı arkadan.
    7. En kötü olanı da müşteri memnuniyetini hiç gözetmeyen bir peugeot bayisine denk geldik.

Biz bu iki araç için 153.000 tl verdik ve bin pişmanız. Bir daha asla almam. Hiç kimseye de tavsiye etmiyorum.Paramı geri vereceklerini bilsem yarın geri veririm.
    Daha önce kullandığım araçlar

1980 doğan, 1990 Civic,1998 320 bmw,1995 parthner,2005 ford focus.

hepinize saygılarımı gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r67 -- 13 Ocak 2014; 3:46:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: r67

Herkese hayırlı kandiller.

Biz iki tane 5008 allure 1.6 e-hdi 2013 start stop satın aldık sanırım 3 ay olacak şimdi.

2. geniş iç mekan.
    3. panoramik tavan.
    Eksileri:
    1.Video paketi ilave ettik çok gereksizmiş. Arka led ekran için harici birde player alınmalıymış.Satarken bize söylenmedi.
    2.Şuan şehir içi 1 milyonluk bir ilde yaşıyoruz istanbul trafiği değil 100km/ 7 litrenin altına inemedik.iki araç tada bu böyle.
    6.2.vitesteyim yavaşladım tekrar hızlanmak isterken otomatik vites 1 e atıyor. Arıza değil bu, yığılıp kalması normalmiş.
    7. En kötü olanı da müşteri memnuniyetini hiç gözetmeyen bir peugeot bayisine denk geldik.

Biz bu iki araç için 153.000 tl verdik ve bin pişmanız. Bir daha asla almam. Hiç kimseye de tavsiye etmiyorum.Paramı geri vereceklerini bilsem yarın geri veririm.

Valla hocam 5008 hakkında olumsuz düşünen pek kimseye rastlamadım ben aslında. Kalp meselesi ve zevk meselesi tabii. Ancak bu yazıya bakıp ta aldanan olmaması açısından yazma ihtiyacı hissettim. Peugeot 5008 almayı düşünenler umarım sadece sizin bu yazınızla yetinmesinler. Koskocaaaa Donanım haber PEUGEOT 5008 forumu var:

http://forum.donanimhaber.com/m_36846767/f_//tm.htm#36846767

Sayfalar dolusu 5008 ile ilgili yazı var, bunu okusunlar. Diğer kullananlardan da bilgi alsınlar. Belki sizin gördüğünüz olumsuzluklardan çok daha fazla olumlu yanları da vardır:

Vergi avantajı zaten malum,
    Yakıt tüketim değerleri: Şehirdışı 4,9 lt ve şehir içi 8 lt yakıyorum. Benim LPG li otm. mareadan az yakıyor.
    Yüksek torklu motor ki bence ivmelenmesi çok çok iyi, gaza kökleyince hemen tepki veriyor
    Alışılınca hiç de sorun olmayan robotize otomatik şanzıman rahatlığı
    İç mekan sessizliği ve konforu
    Panoramik cam tavan özellikle bulutsuz gecelerde ve güneşsiz havada süper manzara ve ferahlık veriyor.
    Arka kafalıklara çok kolaylıkla görüntü aktarılabiliyor ve çocuklar için biçilmiş kaftan
    Yolda seyir halindeyken cidden ilgi odağı ve bakışların direk size çevrilmesi olayı
    Arka bagajdaki 2 koltuk sayesinde rahatlıkla 7 yetişkinin yolculuk yapabileceği
    Koltuklar kapandığında ticari bir araç gibi ne istersen taşıyabileceğin bir panelvana dönüşebilmesi
    Direksiyonun ön kısmında elektronik olarak açılıp kapanan ve cruise kontrol ile hız bilgilerini gösteren karizmatik seyir camı
    Sağlam yapısı: Bence diğer peugeot modellerine göre kıyas götüremeyecek kadar sağlam ve dayanıklı yapısı. Aracım 2 yaşında ve hala kız gibi maşallah. Hiç bir yerinden ne tıkırtı ne vızırtı gelmiyor hamdolsun. Tabii biraz şans işi bu.

Artık alacaklar buna göre karar versin...

• quote:

2. geniş iç mekan.
    3. panoramik tavan.
    Eksileri:

Satmayi düşünüyormusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar almayı düşünüyorum fikir verebilir misiniz

• quote:

2. geniş iç mekan.
    3. panoramik tavan.
    Eksileri:

Tıkırtı klasik fransız. Yakış da kötüymüş. Benim benzinli 1.4 golf ist trafiğinde o kadar yakıyor. En kötüsü de yığılma. Otomatik araç üst viteslerde sertçe bastığında vites küçültür de 2. Viteste hızlanmak isteyince 1 e alıp yığılması aracın bütün konforunu bitirir.

• 2.vitesten 1'e alıp yığılma yapma olayı bende hiç olmadı.Ancak araç yokuşta olduğunu fark eder ise bunu yapıyor yoksa 2 de devam ediyor. Bu vites olayını kullanmayı çözünce çoğu tam otomatikten seri davranabiliyor.Ayrıca bir saniyenizi alacak olan direksiyonlardaki kulakçık müdahalesi bu tür durumlarda çok kullanışlı.Arkadan gelen tıkırtı ise 5008 in belli yıllarında vardı ancak bunu belirtirseni ücretsiz yeni amortisör takarak sorunu çözüyorlar.Ben geçen sene 2.el aldığım 2011 model aracınkileri garantisi olmamasına rağmen ücretsiz değiştirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_madmax -- 8 Mart 2017; 14:5:52 >
  • Merhabalar
    Ben de 5008 almak istiyorum. (İkizlerim var)

Öncelikle e-hdi teknolojisine hangi yılda geçildi?
    sahininde.comdaki ilanlara bakıyorum, hem hdi kategorisinde hem ehdi kategorisinde 2010 ile 2015 arası ilanlar var. sanırım yanlış ilan açıyorlar? yani ehdi motor ve hdi motor aynı anda satılmadı değil mi?

2. olarak, allure versiyonu mu yoksa premium pack versiyonu mu üstün?
    3. olarak head up display tüm 5008'lerde var mı? navigasyon opsiyon sanırım ama head up display'i merak ediyorum. o baya şık bi donanım.

cevaplarınızı bekliyorum saygılar
    .
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    Hdi ve Ehdi birlikte satıldı.Çünkü elde kalan araçlar hep oluyor.Aynısı bluehdi ye geçerken de oldu. Yani yıla değil motor koduna bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

bende grand scenic, grand picasso ve 5008 ile ilgileniyorum.
    ilerde bu arçlardan birisini kesinlikle alacağım.
    yaygın servis ağı nedeni ile grand scenic ağır basıyor.(ama tipini pek beğenmiyorum.)
    grand picasso ve 5008 daha güzel.
    grand picasso alma olasılığım fazla.
    başkada alternatif pek yok.
    (gerçi grand C max ve altea da var)
    fiat da bu tarz bi araç çıkarsa çok güzel olurdu.

2015 grand picasso aldım, memnuniyetle kullanıyorum.
    araç muadillerine göre çok yakmıyor ama katalog verilerine göre çok yakıyor.
    bu arada 5008 mpv değil suv olarak geliyor. :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.