Şimdi Ara

peugeot citroen C4 digital klima kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda heriki otomabildede aynı çift yönlü dijital klima kullanılıyor. bu araca sahip arkadaşlardan yardım istiyorum. tam otomatik modda iken ve dışarının ısısı düşükken klima 22 ye ayarlamama rağmen yeterli ısıtma yapmıyor. çok yavaş bir şekilde üflüyor(yani soğutma sırasındaki performansını göstermiyor). bunun nedeni hakkında bilginiz varmı. sizde benzer bir problem yaşadınızmı?. saygılar...

• otomatik klimalı bir arabaya binince küfrü basıyorum. bence çok gereksiz, kullanışsız birşey. manuel klimayı kullanmak çocuk oyuncağı.
  • başka model aracı olan arkadaşlar tam otomatik klimayı nasıl kullanıyorsunuz. sadece soğutmak içinmi
  • Abi bende C4 var...Otomatik klimasına bayılıyorum.....
    22 ye ayarlıyınca nasıl ısıtcak ben onu anlamadım?Biz burda 22 de soğutuoz arabayı
    Fan da 8 kademeli....8. kademede coşuo zaten.....Buvvvv hemen....
    bi tarafını 20 ye ayarla....öbürünü 30 falan ne güzel de biri soğuk biri sıcak...Miss gibi çalışıo....Benimki hem çok güzel ısıtıo....çok güzel de soğutuo abi...

Ben hiç problem yaşamadım....Gayet güzel ve insanlar çok sevio bu klimaları
  • verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. ben dışarının sıcaklığı 4-5 derece iken içeri 22 de olmasına rağmen çok kuvvetli bir ısıtma yapmadığını kastettim. benim beklentim iç sıcaklık 22 olana kadar hızlı bir ısıtma yapması sonrada yavaşlaması idi. yani aynı soğutmada olduğu gibi.manuel kullanımda fanı kendim ayarladığım zaman haklısın gerçekten mükemmel. verdiğin bilgiler için teşekkürler.
  • Önemli diil...Abi o 22 ye geldii için yavaşlamıo mu......Mesela 24 yap dewam et herhalde....Bir sorun olmaması lazım...
  • normalde içerinin sıcaklığını 22 ye yükseltene kadar güçlü çalışması gerekli 22 olduğu zamanda yavaşlar hatta tamaen durabilir ufleme çalışma şekli böyle olmalı benim brava aracımda otomatik klima vardı dijital değil ondada eynı şekildeydi 22 yapıyorsam 22 ye gelene kadar yüksek çalışır 22 de durudu focustada aynı şekilde çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: swatcamgoz

normalde içerinin sıcaklığını 22 ye yükseltene kadar güçlü çalışması gerekli 22 olduğu zamanda yavaşlar hatta tamaen durabilir ufleme çalışma şekli böyle olmalı benim brava aracımda otomatik klima vardı dijital değil ondada eynı şekildeydi 22 yapıyorsam 22 ye gelene kadar yüksek çalışır 22 de durudu focustada aynı şekilde çalışıyor

işte o istediğinizi yapmadığı için gıcık, pis aletler bunlar. ben de aynı şeyden şikayetçiyim. tam kontrol sizde olmuyor, kafasına göre takılıyor alet, ki kontrolüm dışında hareket eden makinalardan nefret ederim.
  • focusta böyle bir sorun yok
  • bak orda ayrıca bir fan düğmesi var bir büyük bir küçük . büyük olanına basarsan fan hızı artacaktır. ayrıca kullanım klavuzunu okursan böyle uğraşmazsın. okumam diorsan allaha havale ediorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: kard

şu anda heriki otomabildede aynı çift yönlü dijital klima kullanılıyor. bu araca sahip arkadaşlardan yardım istiyorum. tam otomatik modda iken ve dışarının ısısı düşükken klima 22 ye ayarlamama rağmen yeterli ısıtma yapmıyor. çok yavaş bir şekilde üflüyor(yani soğutma sırasındaki performansını göstermiyor). bunun nedeni hakkında bilginiz varmı. sizde benzer bir problem yaşadınızmı?. saygılar...
  • ARKADAŞLAR KOLPALAMAYIN , YOK SİZE UYMUYOR YOK BİLMEM NE ... OTOMATİK KLİMA KÖTÜYMÜŞ MÖTÜYMÜŞ.. GEÇÇEKSİNİZZZ BUNLARI..

Kullanmayı bilmiyorsan , teknolojiyi sindiremiyorsan tabi kötü gelir size.. CiTROEN C4 VE PEUGEOT 307 LERDEKİ KLİMA sınıfının en başarılı örneği . vücut ısısını birden yükseltmemek ve birden düşürmemek için ek sensörleri var. dışarının ısısına göre sağlığı tehtid edicek bir durum algıladığında buna göre otomatik hareket ediyor tabi klima otomatikteyse. ha yok benim mıçım donsun veya yansın istiyorsanız orda fan ayar düğmesi var küçük fan işareti ve büyük fan işareti olmak üzere iki tane , küçüğe bastığınızda klima hızı azalır ve en sonunda klima kapanır. büyüğe bastığınızda hız artar. eğer ısınmak istiyosanız en şiddetli şekilde büyük fan işaretini ekrandaki fan kutucukları tam dolana kadar basın ve klimayı en sıcak dereceye getirin her iki bölgedede.

BU KLİMALAR ÇOK BAŞARILI , LAF EDEN KULLANMAYI BİLMEYENDİR.

• c4 ve 307deki otomatik klimaların iyi olması otomatik klimaların tamamının iyi olmasını gerektirmez. her kuş uçmaz, her uçan nesne kuş değildir.
    saygılar.
  • konu başlığına bakıp öyle ötmek lazım... c4 ve 307 klimaları ile bir soru alanına gelip oto klimalarına mok atarsan eğer , bu durumda bu cevabı yersin ayrıca
    307 nin klimaları iidir , her iyi klima 307 nindir demedim , bu forumda yaş ortalaması gitgide düşüyor , gereksiz bilmişlik yapılıyor. bilmişlik yapan bari bişey bilse ...

quote:

Orjinalden alıntı: selimtokgoz

c4 ve 307deki otomatik klimaların iyi olması otomatik klimaların tamamının iyi olmasını gerektirmez. her kuş uçmaz, her uçan nesne kuş değildir.
    saygılar.
  • peugeot citroen C4 digital klima kullanımı topiğine gelip aşşağıdakini yazan sonrada sanki 307 ve c4 bunlara dahil değilmiş gibi artizzlik yapan arkadaşa allahtan akıl diliyorum. hem geleceksin böyle araçlara bu şekilde mok atacaksın , hemde her kuş uçmaz , her uçan bilmem ne diyerek artizlik yapıcaksın. ilk önce hangi topiğe ne yazdığını oku sonra bir savunuya başla.
    10. saniyede çatlatma kendini ,, ya ehliyet alınca yazmaya başla yaşın kemale ermiş olur , yada az zorla beynini yazarken...
    quote:

otomatik klimalı bir arabaya binince küfrü basıyorum. bence çok gereksiz, kullanışsız birşey. manuel klimayı kullanmak çocuk oyuncağı.
  • BİLMEYENLEREDE ÖNEMLE DUYURULUR . HER OTOMATİK KLİMANIN MANUEL KULLANIMIDA MEVCUTTUR. AUTO YU DEVRE DIŞI BIRAKIN FAN SEÇENEKLERİNİ YÜKSELTİP ALÇALTARAK HIZI SICAKLIK DERECELERİNİ YÜKSELTİP ALÇALTARAK ISIYI BELİRYEYİN. BÖYYLECE ISI DERECELERİNİ GÖSTEREN KISIM MANUEL KLİMALARDAKİ SICAK SOĞUK ÇEVİRME DÜĞMESİNE , FAN DÜĞMELERİ İSE MANUAL KLİMALARDAKİ 1 2 3 4 GİBİ FAN DERECELERİNİN OLDUĞU KISMI KARŞILAR.

MANUEL KLİMA İİ , OTOMATİK KÖTÜ DEMEK GERÇEKTEN MANTIKSIZ. ÇÜNKÜ MANUELİN İŞLEVİNİ OTOMATİK ZATEN İÇİNDE AYRICA BARINDIRIYOR. MANUELE İİ DİĞEN OTOMATİĞEDE İİ DEMEK ZORUNDA ( MANTIK KURALLARI ÇERÇEVESİNDE )
  • quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

konu başlığına bakıp öyle ötmek lazım... c4 ve 307 klimaları ile bir soru alanına gelip oto klimalarına mok atarsan eğer , bu durumda bu cevabı yersin ayrıca
    307 nin klimaları iidir , her iyi klima 307 nindir demedim , bu forumda yaş ortalaması gitgide düşüyor , gereksiz bilmişlik yapılıyor. bilmişlik yapan bari bişey bilse ...

quote:

c4 ve 307deki otomatik klimaların iyi olması otomatik klimaların tamamının iyi olmasını gerektirmez. her kuş uçmaz, her uçan nesne kuş değildir.
    saygılar.

30 yaşım ve sayısız kullandığım araba, mühendislik diploması, amerikan ve avrupa dergi abonelikleri, bu yaşıma kadar okuduğum sayısız yerli dergi mi ortalamayı düşürüyor? afedersiniz ya, ben hemen gidiyorum.

• yolun açık olsun ,, yıldızın parlasın..
    quote:

quote:

konu başlığına bakıp öyle ötmek lazım... c4 ve 307 klimaları ile bir soru alanına gelip oto klimalarına mok atarsan eğer , bu durumda bu cevabı yersin ayrıca

quote:

saygılar.

30 yaşım ve sayısız kullandığım araba, mühendislik diploması, amerikan ve avrupa dergi abonelikleri, bu yaşıma kadar okuduğum sayısız yerli dergi mi ortalamayı düşürüyor? afedersiniz ya, ben hemen gidiyorum.

• düttürü peki senin yaşın kaç?
  • saçmalamayacak kadar olgunum. ben burda yaş kaç derken akıl yaşına gönderme yapıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

düttürü peki senin yaşın kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düttürüleyla -- 7 Ekim 2005, 19:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimtokgoz

quote:

quote:

saygılar.

Yaş olmuş 45

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.