Şimdi Ara

Peugeot'dan Aldığımız Sıfır Aracın Arıza Rekoru Hikayesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
17.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransız arabalarına verdigimiz degeri kore ve japon araçlarına vermeliyiz. bence ancak çok zor canım ülkemde zamanında o kadar çok satıldıki fransız arabaları. ve o kadar çok fransız arabası sahibi olan varki.. bırakamıyoruz..

Fransanın bana göre herşeyi dandik.. ama alıyoruz işte. renault bile yerli malı diyip çekinmeden alabilirsin deniliyor.. oysa renoda pejoda citroende bana göre 5 kuruş etmez.

etmezde canım ülkemde fransız arabası olan çok şimdi bırakın fransızları kötülemeyi derler :) buda üzüldügüm konu
  • Peugeot araclari fabrikada yapiyorlar, serviste duzeltiyorlar. Mantik bu. Eskiden Calistigim Sirketin araci 10 senelik 406 idi. Aracin tum herseyi yetkili serviste yapilmisti. İlk alinis faturasindan baslayip tum islemler faturaliydi. İnceledigimde, İlk baslarda bir suru defa komik arizalarla gitmis. 2000 km de triger seti uygulanmisti mesela. Tumsekten gecince acilan torpido dan tut. Aks, rot vs problemleri. Elektronik problemler. 36 servis formu vardi. 45000 km ye kadar arac habire gidip gelmis. Sonra rutin bakimlari haric hic servise gitmemis. Tepe tepe binildi. Satildiginda 220000 deydi.
  • RENAULT UN araçları çogu markanın araçlarından daha saglamdır frnasız diyip genelleme yapmak olmaz.
  • Geçmiş olsun... Okuyunca cidden kendimi sizin yerinize koyup üzüldüm.
  • Peugeot partner almıştık.Böyle sağır bir araba yok ama hayatımda 2. vitesi böyle güçlü arabaylada karşılaşmamıştım.Hiç unutmam bir kere yaylaya şenliğe çıkıyoruz ama yağmur yağmış yol çakıl dolu.2. vitesde çakıl rampa demeden banamısın demedi hiç durmadan çıkmıştık hep millet kenara çekmişti çıkamadıklarından.Az da yakıyordu.
  • ben bu aracı alalı 2 ay oldu ve sanayiye ya da servise felan gitmedi 2.000 km oldu çok şükür ve 183 500 km de.Km yüksek olmasına rağmen aldım bu arabayı iyiki de almışım.Her peugeot arabası bir değil.Montaj hataları da olabiliyor.Burda bir arkadaşın sıfır aldığı bir audi arabasıydı galiba şanzuman hatalı çıkmıştı ve onunla uğraşmıştı.Ben arabamı övmüyorum ama genel bakın diğer araçların hiç mi hataları çıkmıyor.
  • Sorunsuzlukta Almanyanın ilk 3 girmiş peugeotun modelli 308, bence bu tür arızalar toplu arıza değil, bu arkadaşımın başına gelmiş ve ayıplı mal olarak değiştirmek seceneği olabileceği düşünüyorum ama o satmakla yetinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihdk -- 3 Şubat 2012; 23:04:52 >
  • Capon alın Capon kafanız rahat olsun

Bu arada geçmiş olsun sinir bozucu durumlar..
  • bu konu amacından sapar 3 vakte kadar
  • geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza
  • Gecmis olsun.

Benim de peugeot aracım vardı. Artık yok şükür. Elimden çıkardım. Ama icim rahat tüm arızalarını tek tek saydım ve rakamdan da tabii ki düştüm. İyi zarar ettim ama açıkcası sattığım için de sevindim.

Arkadaşda 5008 aldı. O kadar alma dedim. Ama dinlemedi.
    0 aldığı araç iki kere Hızla seyrederken motor stop ediyor. Arkadas Allah'tan saga yanasiyorda problem olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 3 Şubat 2012; 23:29:38 >
  • Keşke mahkemeye verseydiniz. Yukarıda hayatında Peugeot kullanmamış insanlar atıp tutmuş. Böyle sorunların sadece Peugeot'da olduğunu sanıyorlar 2 sene önce bir yakınımın Mercedes E klass'ının 10 bin km de motoru değişti. Böyle bir durumda yapılabilecek tek şey mahkemeye vermek.
  • Burada fransız arabalarını kötüleyenler citroen görüp incelemedikleri ortada. Fransıya karşı tepkileri boykotları anlıyorum ama dürüst davranmak gerek.
  • şimdi buraya cukk diye oturan çok güzel bir yorum yapardım ama (bu dh formunda o kadar çok mastırını arabalar üzerine yapan prof.var ki onlara saygısızlık olmasın..)hazır ermeni yasasıda fransız meclisinden geçmişken sarkozy efendiyi savunuyor durumunda kalmak istemiyorum..sadece şikayetvar sitesine girin bir bakın..sıfır alınan ww dsg arızalarından tutunda,2 ayda 3-4 kere motor arızasından adeta servisle akraba gibi olan ww kullanıcıları var..bırakın peugeotta arıza yapsın...bu fransız markalarına bozulmaz,arızalanmaz birer varlıkmış gibi kudsiyet vermeyin arkadaşlar..sonuçta fransızlarda insan arabalarıda kul yapısı..

• Benim arabada da tık yok maşallah.Ne bir ses ne de başka birşey...Ama 47 bin tl yi de peugeot 308 e vermek akıl karı değil.
  • hiç şaşırmadım...
  • arkaşım senin başına gelen talihsizlik bir arakadaşta ford marka araçta direksiyonda problem çıktı ve araç yeni bir araçtı zararına galeriye sattı. benim opel corsa aracım vardı direksiyondan tıkırtı sesi geliyordu ve servis 1500 liraya değiştiririz dedi ve bu arıza araştırmalarım sonucu tamire rağmen tekrar başlıyor bunlar kısa örnekler her markada iyi dahi olsa mutlaka problem çıkabiliyor.konuyla alakalı deyil ama benim sony marka televizyon vardı bir arıza yaptı televizyonu zor tamir ettiler sony kolay kolay arıza yapmaz dediler ama yaptı vs vs. tabi size hak veriyorum canınız yanmış ama benimde yanmıştı fakat bunu olabileceğini düşüneceksiniz.ben aracta ses geldiği zaman rahatsız olan biriyim opel corsayı direksiyondan gelen sese rağmen kullandım mecburen gerisini düşünün .
  • renaulttan herkesin memnun olduğu ne malum ben memnun olmayanlarıda çok duydum oda fransız bunu unutmayın renonu pejo dan üstün bir yanı yok
  • Hocam büyük geçmiş olsun. Çok samimi bir arkadaşım 2010 nisanda 2002 model bir 206 aldı. Açtığı masraflar o kadar canını acıtmış olacak ki, araç alma muhabbetlerinde Peugeot lafı geçince çıldırıyor.. İlk aracımız Broadway dışında jiç Fransız kullanmadım, alacagımı da zannetmiyorum ama büyük konuşmamak lazım yine de..

Aracı 2. el olarak satmaya utandık, zararına galeriye verdik demişsiniz ya, cidden çok takdir ettim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.