Şimdi Ara

peugeot django -yeni model retro scooter-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bizzat dist. görüştüm sadece 150 cc olanı ve baz model hariç üç tipini tr ye getireceklermiş
    tipi harika bence
    bir buçuk senedir böyle bişey bekliyordum vespa hariç diğer alternatiflerin hiç biri içime sinmiyordu zoraki delight alacaktım ta ki bunu görene kadar
    6500 den aşağı malolmayacağını sansam da alırım bundan
    benim gibi meraklısı vardır diye yazdım

http://www.peugeot.com/en/news/django-when-peugeot-conjugates-the-past-with-the-future

bi de sorum olacak
    linkte de görüldüğü üzere evansion modelindeki ön krom aparat ne işe yarar. vespa nın bazı modellerinde de var. taşıma aparatı niyetiyle yapılmış ama bununla ne, nasıl taşınabilr ki-estetik anlamda çok hoş bence ama-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi id850520 -- 22 Kasım 2013; 13:34:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bence tip vespalardan bile güzel, özellikle gri renk ve kahverengi döşemeli olanı harika duruyor.
  • hakikaten tipi şahane. bence en iyisi çift renklilerlin kırmızı bej selesi siyah beyaz dikişli olanı. en retro görüntü o modellerde evasion diye geçiyor.
    benim kafamı karıştıran peugeot nun bilhassa 150 lik motoru-ki şu anda tweet modelinde kullanılıyormuş- çok sorunlu 5 litre üstü tüketimden bahsedilen bi motor. fakat haber sitelerinde ve fuarda yaptıkları bi röportajda yeni geliştirilen bi motor 150cc likte ki tr ye sadece bu gelecek kullanılacağını söylüyorlar üründe. 11,3 hp miş motor ama tüketim değerleriyle ilgili hiç bişey bulamadım nette. bi de fiyatı tahminim nerdeyse vespa yla yarışacak maalesef. benim bilmediğim sym,kymco,honda vs fuarda falan tanıtılmış 2014 için retro tip scooter başka bilen varsa yazabilir mi çünkü ben muhakkak retro alacam.
    bir de lütfen bilen biri yanıtlasın. vespa gts nin touring modelinde de olan gidondaki krom aparatla nasıl bişey tanışabiliyor?

• Cidden çok iyi ama öğrencide o para ne arar
  • quote:

Orijinalden alıntı: id850520

2014 yazı gibi çıkacakmış muhtemel
    bizzat dist. görüştüm sadece 150 cc olanı ve baz model hariç üç tipini tr ye getireceklermiş
    tipi harika bence
    bir buçuk senedir böyle bişey bekliyordum vespa hariç diğer alternatiflerin hiç biri içime sinmiyordu zoraki delight alacaktım ta ki bunu görene kadar
    6500 den aşağı malolmayacağını sansam da alırım bundan
    benim gibi meraklısı vardır diye yazdım

http://www.peugeot.com/en/news/django-when-peugeot-conjugates-the-past-with-the-future

bi de sorum olacak
    linkte de görüldüğü üzere evansion modelindeki ön krom aparat ne işe yarar. vespa nın bazı modellerinde de var. taşıma aparatı niyetiyle yapılmış ama bununla ne, nasıl taşınabilr ki-estetik anlamda çok hoş bence ama-

Merhaba bende sizinle aynı düşüncedeyim. Vespalar malum pahalı ama görünümleri çok hoş. Çin malı motorlar da gerçekten güvenilir durmuyor. Yamaha delight için fiyat uygun belki ama eğer bahsini ettiğiniz model türkiyeye gelirse sanırım bende alırım bu modelden tabi fiyatı uygun olur ise. Bu tarz bir scooter arayışı içerisindeyim fakat daha çok yeniyim gönlüm Vespa da tabiki ama gerçekten bu tarz bir scooter için çok pahalı. Scooter için teknik olarak ne tür özelliklere dikkat etmem gerekir bilmiyorum şu an için sadece marka ve tasarım dikkat ettiğim hususlar. Bilgi sahibi olduğunuz konularda burada paylaşımda bulunursanız memnun olurum :)

• hızlıca yardımcı olmaya çalışayım
    delight biraz oyuncak gibi bence. daha tr de yokken uzakdoğuda iki yıldır falan hali hazırda satılıyormuş ve bütün tanıtım promosyonlarında vs. 140 boyunda 40 kiloluk uzakdoğulu kadınlar kullanmışlar onların altında sırıtmıyor ama ben30 yaşında 80 küsur kilo adamım bayiye gidip adama fotomu çektirince altımda kaba tabirle düdük gibi kaldığını gördüm maalesef. ayrıca delight için retro demek yanlış genel anlamda modern bi tasarım boyasına krom aksesuarlarına selesine kadar. öte yandan motor enjeksiyonlu buna göre artısı sadece o görünüyor
    gelgelelim fiyatı için iyimser olmayın bence plaka vs ile 7000 i bulacağı kanaatindeyim-rakiplerini dikkate alarak, peugeot nun diğer modellerini referans alarak yapıyorum bu tahmini-
    tr ye getireceklermiş telefon ettim sordum sadece 150 liği ve en ucuz donanım olan hariç
    ben de sıfır tecrübeli sayılırım ama bildiğim bişey var kesinkes böyle tarzı olan bişey alacam. benim bi alternatifim de lml star. bu olmazsa. 5000 e kadar düşmüş fiyatı
    bu aleti en çok gts vespaya benzettim onun için de bayıldım zaten. vespa 14500.
    en erken gelecek yaz gelecek orası kesin-fuarda peugeot yetkilisi ağzından- röportaj var ama belki sezonu bile kaçırabilir orası şans artık
    honda metropolitan kymco nun bizde satılmayan modellerinin çinli takliterine baktım bayilerde. kalitesinden de bağımsız olarak söylüyorum hayatta almam çünkü delight tan oyuncaksı duruyorlar
    ben alırsam satmamak üzere başıma sıkıntı çıkarmayacak bişey alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: id850520

hızlıca yardımcı olmaya çalışayım
    delight biraz oyuncak gibi bence. daha tr de yokken uzakdoğuda iki yıldır falan hali hazırda satılıyormuş ve bütün tanıtım promosyonlarında vs. 140 boyunda 40 kiloluk uzakdoğulu kadınlar kullanmışlar onların altında sırıtmıyor ama ben30 yaşında 80 küsur kilo adamım bayiye gidip adama fotomu çektirince altımda kaba tabirle düdük gibi kaldığını gördüm maalesef. ayrıca delight için retro demek yanlış genel anlamda modern bi tasarım boyasına krom aksesuarlarına selesine kadar. öte yandan motor enjeksiyonlu buna göre artısı sadece o görünüyor
    gelgelelim fiyatı için iyimser olmayın bence plaka vs ile 7000 i bulacağı kanaatindeyim-rakiplerini dikkate alarak, peugeot nun diğer modellerini referans alarak yapıyorum bu tahmini-
    tr ye getireceklermiş telefon ettim sordum sadece 150 liği ve en ucuz donanım olan hariç
    ben de sıfır tecrübeli sayılırım ama bildiğim bişey var kesinkes böyle tarzı olan bişey alacam. benim bi alternatifim de lml star. bu olmazsa. 5000 e kadar düşmüş fiyatı
    bu aleti en çok gts vespaya benzettim onun için de bayıldım zaten. vespa 14500.
    en erken gelecek yaz gelecek orası kesin-fuarda peugeot yetkilisi ağzından- röportaj var ama belki sezonu bile kaçırabilir orası şans artık
    honda metropolitan kymco nun bizde satılmayan modellerinin çinli takliterine baktım bayilerde. kalitesinden de bağımsız olarak söylüyorum hayatta almam çünkü delight tan oyuncaksı duruyorlar
    ben alırsam satmamak üzere başıma sıkıntı çıkarmayacak bişey alacağım

Aynen duygularıma tercüman olmuşsunuz keyif için almak ve yaz aylarında ,tatillerde v.s binmek için almak istiyorum bende tabi sorunsuz bir şekilde. Lml starın ismini sizden duydum ve fotoğraflarını netten inceledim gerçekten çok şık, Yaza doğru iyice bilgi birikimi elde ederim sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok ucuz olacağını sanmıyorum. şu anki fiyat listesine baktım. Bunun fiyatı 3500-4000€ aralığında çıkabilir. yani nerden baksanız 9500TL, yine de vespaya alternatif olur bu fiyatla. Kasa da saç gibi görünüyor oldukça sağlam olsa gerek. Ben de beğendim, 2 yıl sonraki listeme alabilirim hele bir gelsin satmaya başlasın anca.
  • 4000€ astronomik
    o fiyatla vespa dan bi müşteri bile çalamaz bence
    yabancı siteleri taradım fiyatıyla rekabet edecek bişey olduğu anlaşılıyor az çok vespa gibi fantaziye kaçacak fiyat beklemiyorum ben yazdığınız gibi
    tr de yüzde sekiz ötv var ki böyle bi motorun fiyatına 600 lira etki eder tahmini fiyata oranlarsak
    peugeot tweet 2200 euro tr de
    bunun heritage diye geçen baz modeli en fazla 100€ pahalı olur kanaatindeyim ama onu getirmeyecekmiş luk aş
    ön cam krom aparat ı falan olan evasionu en çok beğendim ben çift renkli. herhalde bi 150€ da ona koysak
    plaka ruhsat hariç 2450€ derim ben
    not. sac değilmiş kaportası ama malzemesi kalitesi işçiliği hiç fena görünmüyor fotolardan

• fiyatıyla ilgili olarak bişey paylaşayım
    -resmen belirlenmiş değil- fakat haberler kötü maalesef
    paris te de bi motor fuarı varmış bugünlerde
    muhabirin biri peugeot yöneticisiyle röportaj yapıyor adam yarım ağızla marka adı vermeden -vespayı kastederek- fiyatların daha ucuz olmayacağını söylüyor
    valla 7.5 hatta 8 e hazırlamıştım kendimi ama 10 u bile geçecek gibi görünüyor canımı sıktı bu durum haliyle
    bana da fiddle yolu göründü herhalde

• arkadaşlar ne zaman gelecek bu akıl fikir alıcı alet. lml star dan bile güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik tasarım modasına Pejo da uymuş.

Klasik görünümlü sukuterleri bir sayalım:

Honda Joker/Honda Shadow

Znen Artemis (Asya Nostalji/Mondial/Truva/Jinlun...)

Aprilia Mojito / Aprilia Habana

Yamaha Delight

Tabii ki Vespa ve türevleri Bajaj, LML...
  • Her şey güzelde neden karbüratörlü bu motor. 2015 yılında neden karbüratörlü motor üretiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.