Şimdi Ara

Peugeot Partner 2.0 Adventure mi ? Opel Combo 1.7 CDTİ mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    18 - 19 bin tl civarında aile için kullanıcağımız bir araç arıyoruz.Ailemiz 6 yetişkin bireylerden oluşmakta.Hafta sonraları bağa gidip ufak tefek yük taşıyacağız(gelirken meyve sebze vs. getirmek ve ağaç dikimine giderken filiz götürmek gibi).Malumunuz bağ yolları asfalt değil ve engelli yollar biraz fazla.Bu iki araç arasında kararsız kaldım.Partner altı yüksek bir araç vergi fazla yakıt fazla.Combo altı partnere göre yakın vergi az yakıt az.Tavsiyelerinizi Bekliyorum Sadece Bu İki Araç Arasında... Kango -Doblo yada SV bir araç vs. araya kaynatmadan.

Seçeneklerimiz,,,

Peugeot Partner 2.0 HDİ Adventure
    2005 - 2006 model arası
    2.0 HDİ motor 90 - 100 bg arası
    ----------------------------------------------
    Opel Combo 1.7 CDTİ
    2005 model
    1.7 CDTİ motor 75 - 100 bg arası

• Yorum yapacak kimse yok mu?
  • Konu Güncel...
  • partner diyorum daha karizmatik hele de adventure
  • partner adventure ın bana göre en büyük artısı kilitli diferansiyeli.bozuk yollarda ciddi anlamda işe yarıyor.ayrıca aracın tabanı ön tampondan arka tampona şeritler halinde sac ile kapalı.altını vurma gibi bi korkunuz olmaz,vursanız da canınızı sıkmaz.onun haricinde yerden yüksekliği yeterli seviyede.yakıt tüketimi gayet makul.tek sıkıntısı 90 beygirlik gücü.yeterli çekişi sunuyor ama biraz daha güç ararsanız chip tuning fena olmaz :)
  • pejo almadan ne alırsan al dostum..rezalet bi araçtır demedi deme..boxer mıdır nedir bi kaç firma sahibi arkadaşlarda firma aracı olarak var cidden ne gidiyor ne geliyor..combo 1.7 sürücüleri resmen araç uçuyor diyorlar keza öylede..sizi her türlü full yükde düz yolda rampada gidiş gelişde hakkını verecek araç opel'dir..pejo nun hiç bişeyini düşünmeyin deneyimlerime dayanarak söylüyorum...
  • yakıt tüketimi combonun daha az bildiğim kadarıyla ama sen üzmez heralde performans olarak pejo hakkında fikrim yok
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.Lakin combo fena değil ama 6 kişi binince ortalama 450 kg civarı araç çöker diye düşünüyorum.Partner daha yüksek tamam oda çöker ama olsun olsunda tahminim combo seviyesine gelir diye düşünüyorum.450 kg az değil bugün hangi araca atsanız çöker.Partner bizi biraz vergi vs yönlerden üzecek ama 1160 tl civarı bide 100 bg civarı motorlarına bakarsak sanırım tatmin edici olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.