Şimdi Ara

peugeot RCZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar peugeot rcz kullananlar alanlar araştıranlar varsa iyi kötü yanları nelerdir. yakıtı motoru nasıldır.

• Kötü yanı yok, basarsan yakar sakin kullanımda şehir içi 8 litre yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Kötü yanı yok, basarsan yakar sakin kullanımda şehir içi 8 litre yakar

8 yakcagına emınmısın sehır ıcı 10-11 den assagı yakmaz
  • ben 156 ps 1.6 yearling otomatik düşünüyorum ama en çok kafama takılan bu araçla ilgili mesela sahibinden.com a baktığımda birsürü 3bin 5bin kmde 10bin kmde satılığa çıkmış acaba memnun mu kalınmıyo bazı sıkıntılarımı var yoksa zevk vermiyomu bunu merak ediyorum.
  • Alıp satan arkadaşım var memnun kaldı fakat kendi değişkliği seven birisi sıkıldı ve sattı, genelde bu araçları alanlar biraz turlar satar zaten kmden belli oluyor şahsen imkanınız varsa alın derim
  • Otomatik vitesleri ile ilgili kronik bir sorun var.

İyi arastirin derim. Birkaç arkadasım rcz sahibi vede bizzat onlardan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Otomatik vitesleri ile ilgili kronik bir sorun var.

İyi arastirin derim. Birkaç arkadasım rcz sahibi vede bizzat onlardan biliyorum.

hmmm. peugeotlarda genellikle otomatikte sıkıntı çıkıyor sanırım hep öyle söyleniyor
  • quote:

Benim 2 arkadaşımda var 2side 10.000kmyi geçti nasıl bir kronik sorunmuş merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bam bam bam

quote:

hmmm. peugeotlarda genellikle otomatikte sıkıntı çıkıyor sanırım hep öyle söyleniyor

abartmayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

quote:

quote:

abartmayalım..

yok abartmaktan değil ama genelde burdan takip ettiğim kadarıyla böyle söyleniyor. bende merak ettim aslında ne tarz bi sıkıntı olduğunu.
  • bu rcz piyasa arabası mı herkesin 2-3 arkadaşında var
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

bu rcz piyasa arabası mı herkesin 2-3 arkadaşında var

Fiyatı ucuz performanslı denilebilecek ve spor aynı zamanda farklı bir tasarıma sahip bir araç o yüzden tutuldu. Zaten Türkiye'ye gelişide bir olaydı her otomobil programı ayrı ayrı testler yayınladılar, yorumlar yaptılar.
  • up
  • quote:

ben 156 ps 1.6 yearling otomatik düşünüyorum ama en çok kafama takılan bu araçla ilgili mesela sahibinden.com a baktığımda birsürü 3bin 5bin kmde 10bin kmde satılığa çıkmış acaba memnun mu kalınmıyo bazı sıkıntılarımı var yoksa zevk vermiyomu bunu merak ediyorum.

hayır bence turbo rcz al 200 hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 265_deadman
    hayır bence turbo rcz al 200 hp

Aracın her iki sürümü de turbolu.
  • Ne kullandım ne de araştırdım.
    Fiyatına göre rakipsiz bir tasarımı var.Kusur olarak ,markaya özgü standart ön görünüm ve iç tasarım söylenebilir.Özellikle direksiyon.
    Otomatiği aslında robotizeler arasında en iyilerden.Ama bir dsg veya edc değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Ne kullandım ne de araştırdım.
    Fiyatına göre rakipsiz bir tasarımı var.Kusur olarak ,markaya özgü standart ön görünüm ve iç tasarım söylenebilir.Özellikle direksiyon.
    Otomatiği aslında robotizeler arasında en iyilerden.Ama bir dsg veya edc değil.

evet böyle bi araç yapıp o direksiyonu takmak ne mantık anlamadım bende
  • peugeot,reno,fiat alınmaz.Almayın,aldırmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.