Şimdi Ara

peugeot ve vw aynı modeli aynı motor seçenekleriyle çıkarsa hangisini alırdınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diyelim peugeot ve vw aynı aracı sadece logo farkı olacak şekilde satmaya başladı hangisini alırdınız (fiyatlar da aynı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun renault olanı yok mu diye sorarım
  • Anket ekle bence.

• Megane alırım
  • Etraf karışır. Aynı motor aynı şanzıman 508-Passat karşılaştırmasında burada meydan savaşı çıkar.
    Mısırımı patlatmaya gideyim bari.

• Golf 1.5 BlueHDI 130hp EAT8 öyle 1-2 ay değil 1 yıla sipariş sırasına girilir.
  • Tabiki vw. Pejo cu arkadaşlar alınmasın ama bizim ülke de hala pejoyu arabadan saymayan teneke gibi gören milyonlarca insan var. Ama pejo gerçekten iyi geliştirdi kendini son yıllarda özellikle 3008 ve yeni çıkacak 208 gerçekten güzel araçlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Regal alırım.

peugeot ve vw aynı modeli aynı motor seçenekleriyle çıkarsa hangisini alırdınız

• Vw olanı alır yüksek fiyattan satar sonra da megane alırdım

• Forumun resmi trollü @Moueson 'un dahi fake hesabı açılmış. İşte bunlar hep ülkedeki işsizliğin sonuçları
  • Şu bir gerçek ki VW araçları ikinci elde daha az değer kaybediyor. Bu sebeple ülkemiz koşullarında Peugeot sahibi olarak ben VW alırdım.

Ancak fiyattan bağımsız yorum istiyorsanız sanıyorum ki 35'li yaşlarıma gelene kadar dinamik araç tercihim devam edecektir. Bu sebeple 35'ime gelene kadar Peugeot, 35'ten sonrasında VW tercih ederdim.
  • VW alırdım. Aracı bayiden teslim aldıktan sonra 15 bin lira ekleyerek satardım. Sonra gidip pejoyu alırdım ve 50 bin kmlik mazot paramı çıkarmış olurdum.

• Bırak aynı arabayı aynı motoru. İkisi de son model düşün. Passat in üstüne peugeot - citroën logosu koy, jetta da VW logosu. Aynı fiyat çek, adamlar gider jetta alır.

Öyle cehalet akıyor damarlarından.

• Tabiki yine vw çünkü malzeme kalitesi ! Herşey motor değilki. Güvenlik, çarpişma testi , dayanabilirliğiii...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Güvenlik, çarpişma testi , dayanabilirliğiii...

Güvenlik testi aynı.
    Çarpışma testi aynı.
    Dayanıklılıkta Tiguan iki teker üstünde bükülüp kapısı açılmıyor, Peugeot 3008-5008'de bu durum yok.
    Moose test ve yol tutuşta Peugeot daha iyi.
    Ha kafa güzel ise olay farklı.

• Birde 74 km hız ile yapilan geyik testlerine bakmanizi öneriririm . Youtube 74 km yazinca çikiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işçilik, kalite, fiyat ve herşeyi ile aynı olsaydı kesin "Peugeot" alırdım! (aslan logosu hatrına)

• quote:

Orijinalden alıntı: 404NotFounD

Tabiki vw. Pejo cu arkadaşlar alınmasın ama bizim ülke de hala pejoyu arabadan saymayan teneke gibi gören milyonlarca insan var. Ama pejo gerçekten iyi geliştirdi kendini son yıllarda özellikle 3008 ve yeni çıkacak 208 gerçekten güzel araçlar.
    o teneke Renault olmasın? ben Peugeot'ya teneke diyen duymadım! teneke diyen varsa da Renault'un eski imajından dolayı Fransız olduğu için "kurunun yanında yaşın da yanmasındandır!"

zira Renault, bizim gibi 3'üncü dünya ülkelerine teneke satarak bugünlere gelmiş ve büyümüştür! Peugeot ve Citroen teneke araçlar satmadıkları için bir çok kez badireler atlatmış ve Fransız hükümeti sayesinde kurtarılmıştır.

ayrıca ben, Peugeot'nun yeni tasarımlarıyla kendi ayağına sıktığını düşünüyorum! umarım o diş şeklini andıran komik ve iğrenç tasarımdan bir an önce vazgeçerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 28 Ekim 2019; 0:39:30 >

• Passat 1.6 hdi Eat6 alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.