Şimdi Ara

PHANTEKS P400S TEMPERED GLASS BLACK YANIYOR ( 463TL KARGO DAHİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PHANTEKS P400S TEMPERED GLASS BLACK Eclipse P400S (PH-EC416PSTG_BK) RGB Şerit LED Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=8698

Az önce ben sipariş geçtim. Bu fiyata phanteks kalitesini bu kurda bulamazsınız. Amazonda bile 90 dolar. Başka sitelerde ise 650-700 lira arası fiyat değişiyor. Burda ise kargo dahil 463 lira küsür birşey. İçinden rgb led şeritte çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 5 Haziran 2019; 21:39:52 >

• 2 yıldır bu kasanın beyazını kullanıyorum. Çok şık ve fonksiyonel bir kasa hele ki fiyat böyleyken ihtiyacı olan değerlendirsin.

Kasanın eksik olduğu tek kısım soğutma bence. Sıvı soğutucunun fanlarını mecbur öne montelemek zorunda kaldım, öndeki hava kanallarının zayıf olması ve bu fanların yeteri kadar hava alamaması sebebiyle eski kasama göre dereceler birkaç derece oynadı. Onun dışında üst kısma da 2 adet egsoz fan bağladım. Eğer rgb fan ya da ekran kartı kullanıyorsanız içinden çıkan rgb şeridi kullanacağınızı sanmıyorum. Şerit ledin gücü fazla olduğundan kasadaki ambiansı çok aydınlık yaparak bozuyor.

Modüler bir PSU ve biraz işçilikle, kablolarınızı düzenli bir şekilde saklayabilir ve görünümü daha da güzelleştirebilirsiniz.

• Arkadaslar linki duzeltiyor ama yine ayni sekilde oluyor bende anlamadim. Siteye girince p400s diye aratin arama yerinden urunu goreceksiniz zaten. Hizli olan kazansin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı değilmi?
    Trendyol.com
    Phanteks Eclipse P400S Cam Kapaklı Siyah Bilgisayar Kasası PH-EC416PSTG_BK Phanteks | Trendyol
    https://ty.gl/yy8z5lz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Aynısı değilmi?
    https://ty.gl/yy8z5lz
    Aynisi evet

• kardeş cooler master mb 520 mi yoksa bu kasa mı sadeliği şerit led olması çok hoşuma gitti acaba ön taraf hava akımı nasıl ? ikisi arasında hangisini tavsiye edersin ?
    ` quaD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

kardeş cooler master mb 520 mi yoksa bu kasa mı sadeliği şerit led olması çok hoşuma gitti acaba ön taraf hava akımı nasıl ? ikisi arasında hangisini tavsiye edersin ?
    ` quaD.
    Amazon yorumlarini inceledim. 460 liraya okudugum yorumlar ucuz geldi. O sebepten dolayi aldim. Birde phanteks olmasi baskin geldi. Cooler master bilmiyorum nasildir. Vatanda o kasayi gormustum ama. Plastik gelmisti sanki oyle hatirliyorum.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    evet yan tarafı cam değil plastik cooler master ın birde 450 tl seviyelerine kaliteli ürün bulmak zor acaba alsam mı bu kasayı ? psu ile beraber fiyatı 75o ye gelecek bana ( 300 psu desek )

mesela bu ürün psu ile beraber 608 tl itopya Cooler Master MasterBox MB501L 600W Carbon Dizayn Pencereli MidTower Siyah Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 5 Haziran 2019; 23:11:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan bilgisayar kasasıymış ben tempered glass diyince telefon için filan kırılmaz cam film filan sandım dedim bir an cam filme 463 TL nasıl veriyorlar diye

• 2 yıldır bu kasanın beyazını kullanıyorum. Çok şık ve fonksiyonel bir kasa hele ki fiyat böyleyken ihtiyacı olan değerlendirsin.

Kasanın eksik olduğu tek kısım soğutma bence. Sıvı soğutucunun fanlarını mecbur öne montelemek zorunda kaldım, öndeki hava kanallarının zayıf olması ve bu fanların yeteri kadar hava alamaması sebebiyle eski kasama göre dereceler birkaç derece oynadı. Onun dışında üst kısma da 2 adet egsoz fan bağladım. Eğer rgb fan ya da ekran kartı kullanıyorsanız içinden çıkan rgb şeridi kullanacağınızı sanmıyorum. Şerit ledin gücü fazla olduğundan kasadaki ambiansı çok aydınlık yaparak bozuyor.

Modüler bir PSU ve biraz işçilikle, kablolarınızı düzenli bir şekilde saklayabilir ve görünümü daha da güzelleştirebilirsiniz.

PHANTEKS P400S TEMPERED GLASS BLACK YANIYOR ( 463TL KARGO DAHİL )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 6 Haziran 2019; 0:3:2 >

• Ben de bu kasayı kullanıyorum, memnunum. İhtiyacı olanlar bu fiyata kaçırmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efsane kasaydı.

Kırmızı siyah kullandım. Üst kısmının sökülüyor olması rahatlıktı. Hava soğutma kullanan için nimet gibiydi.

Soğutma performansı ve toz filtreleme anlamında da iyiydi.

Arka kapaktaki yalıtımı da unutmamak lazım.

• tavsiyeler üzerine alıyorum umarım memnun kalırım

diğer düşündüğüm paraçalar

anakart msi b450 gaming plus veya MSI B450M PRO-M2 V2

ekran kartı : Sapphire RX590 Nitro+ 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı veya 1660 ti

işlemci : ryzen 5 2600

ssd ve hdd elimde mevcut .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

tavsiyeler üzerine alıyorum umarım memnun kalırım

diğer düşündüğüm paraçalar

anakart msi b450 gaming plus veya MSI B450M PRO-M2 V2

ekran kartı : Sapphire RX590 Nitro+ 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı veya 1660 ti

işlemci : ryzen 5 2600

ssd ve hdd elimde mevcut .
    kesinlikle 1660 ti , rx 590 yerine
  • Güzel de bu fiyatlar üzücü...sevindiğimiz fiyatlara bak gece gece efkarlandım

• Noctua D15 sığmıyor.

• Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt
    Radyatör sadece ön tarafa mı monte ediliyor? Googleden baktım üst tarafta olabilir ama ramler engelliyor denilmiş.
    Ön taraftaki boşluk push/pull olarak radyatör takmaya müsait mi?
    Son olarak psu kapağı 1200w büyük modüler psuyu monte edecek kadar geniş mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Radyatör sadece ön tarafa mı monte ediliyor? Googleden baktım üst tarafta olabilir ama ramler engelliyor denilmiş.
    Ön taraftaki boşluk push/pull olarak radyatör takmaya müsait mi?
    Son olarak psu kapağı 1200w büyük modüler psuyu monte edecek kadar geniş mi?
    Arctic cooling freezer 280mm pull push olarak kullanmıştım ön kısımda.

Elimde evga G3 var kompakt bir yapıda olduğu için uzun psu için üretici bilgisine bakmanız daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 6 Haziran 2019; 1:38:48 >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Benim x62'nin radyatörü 31,5 cm olduğu için sadece öne yerleştirebildim. Push and pull oluyor ön taraf ama dediğim gibi fanların hava aldığı kanallar yetersiz gelebilir. Daha küçük radyatörlü bir sıvı soğutma çözümünüz var ise üste de takılabilir.

PSU ile ilgili olan soru için üstteki arkadaşın cevabına katılıyorum. Üretici boyutlarına bakıp ona göre emin olmanız en doğrusu.
  • Kullanıyorum, soğutma sıkıntılı, ön paneli çıkardım n11'den filtre alıp onu taktım 40 liraya, işlevselmi evet ama görsel olarak patatese döndü kasa. Üst kısma radyatör takabileceğinizi sanmıyorum anakartınızın vrm soğutucusu engel olacaktır büyük ihtimal, bendede radyatör öne takılı. Youtube'dan incelemelerini izleyin sipariş geçmeden önce. Bu seneki computex'te bunun ön kapağı mesh halini tanıttılar yakında düşer piyasaya. Yinede aio soğutucusu olanlar üste radyatör takabilecekleri bir kasa seçseler daha iyi olur.
  • Kasa çok şık duruyor ama sadece şık! Hava akışı konusunda sınıfta kalır bence. Hava giriş yeri çok saçma. Amazonda çok tercih edilmiş fakat şöyle bir olaya rastladım. Bu markanın çok benzer modeli olan P350X ile bir amd sistem toplamış technopat.https://www.technopat.net/2019/03/22/gtx-1660-ti-sistem-toplama-qp-super-nova/
    Sonra bu sistemde sıcaklık değerleri çok yüksek görülmüş ve voltaj vs oynayarak düzeltilmeye çalışılmış.https://www.youtube.com/watch?v=uom0tNuxYtE

Kullandıkları model p400s'e göre hava giriş yeri daha büyük birde. Alacaktım vazgeçtim, güzel dursun diye sıkıntıya çokta gerek yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.