Bildirim
Phantomlord ne anlatmaya çalışıyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Elemanın teki girmiş herkesi banlamış bunu asla unutma huzur içinde yat phantomL0rd GG BRO demiş ayarı vermiş çıkmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: vicious001
Elemanın teki girmiş herkesi banlamış bunu asla unutma huzur içinde yat phantomL0rd GG BRO demiş ayarı vermiş çıkmış.
-
yapmayacak bro cenazesine gidebilirsin çok büyük biri aramızdan gitti -
quote:
Orijinalden alıntı: DeaglePower
yapmayacak bro cenazesine gidebilirsin çok büyük biri aramızdan gitti
Son sözleri " 2 IE Alan bizden değildir " oldu.
İyi adamdı be. Ne güzel söylemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlışlıkla 2 ie almış sanırım toplum içine daha çıkacağını sanmam -
hay Allah ya yine 2 ie muhabbeti :D her seferinde gülüyorum :D -
phantomlordu yıldırmaz böle olaylar. peşindeyiz reyiz. -
İnanmak istemiyorum. Kim He-man heayayaaya şarkısını açıp dans edecek, amumuya 6 ayakkabı alacak ya da ap yi oynarken annievari sesler çıkaracak
Ciddi olursam en iyi streamer bence o, bir oyunu izlerken bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi=)
Şu 2 ie muhabbeti baydı artık. Umarım gurcell gerekeni yapar. -
zZz PhantomL0rd zZz.Peşindeyiz reis. -
Otoriteme saygı göster demiş kısaca.
Edit: Üzüldüm. :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 23 Temmuz 2012; 11:02:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: neuro
Şu 2 ie muhabbeti baydı artık. Umarım gurcell gerekeni yapar.
ben de gülmüyorum ama güzel bi forum geleneği oldu hoş şeyler yani gurcell napsın espiri yapan herkesi banlasın mı ? hani özgürlük ? insanlar senin istediğine göre yaşayamaz..
quote:
Orijinalden alıntı: DeaglePower
yapmayacak bro cenazesine gidebilirsin çok büyük biri aramızdan gitti
imza-entry uyumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeineLust -- 23 Temmuz 2012; 11:37:27 > -
quote:
farkındaysan insanlar her konuya yapmıyor deagle power'in başkalarını aşağıladığı konulara yazıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackDiary
quote:
farkındaysan insanlar her konuya yapmıyor deagle power'in başkalarını aşağıladığı konulara yazıyorlar
+12121
Bu arada sadece 2 ie değil arkdaşlar anlasanıza ayriyetten 2 rabadan olayıda var bu şahsın. -
quote:
+12121312312312 -
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
quote:
ben de gülmüyorum ama güzel bi forum geleneği oldu hoş şeyler yani gurcell napsın espiri yapan herkesi banlasın mı ? hani özgürlük ? insanlar senin istediğine göre yaşayamaz..
Özgürlük mü?DeaglePower ne oluyor peki?Sen kendini düşünüyorsun bu özgürlük oluyor,tabi
Adam sizin gibileri takmıyor bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: katarto3
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
quote:
Özgürlük mü?DeaglePower ne oluyor peki?Sen kendini düşünüyorsun bu özgürlük oluyor,tabi
Adam sizin gibileri takmıyor bile.
Arkadaşım hadi dünyadan bi habersiniz liseyedemi gitmediniz bazen bazı konularda takılınır şaka yapılır bu demek değil ki ondan nefret ediyoruz aksine ben kendisini severim oda takılıp şaka yaptığımızı biliyor alındığını zannetmiyorum zaten rahatsız oluyorsa rahatsız olduğunu dile getirebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
olsun biz onu yine de unutmayacağız her gün stream veriyormuş gibi own3d'a ve twitch'e bakacağız.
Benzer içerikler
- lol ayak bilmece
- hz yasuo sevgilisi ifşa
- pre ne demek
- bir çilingirin kaç parmağı var
- lol ilk şampiyonlar
- riot mmorpg
- afk nedir
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X