Şimdi Ara

PHARMATON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan varmı ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum hiçbir etkisini göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPREMEParis -- 13 Aralık 2015; 17:19:04 >

• Ben de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum yanında balık yağı ile, okuldan eve geldiğimde çalışma süremi 2 saat fark ettirdi diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine daha doğal şeylerle beslenin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş iksiri söylüyorum . İksir için gerekli malzemeler :

-Bir kavanoz üzüm pekmezi .
    -4 adet orta boyutta mandalina (tatlı olsun) veya 2 adet portakal .
    -Bir adet çorba kaşığı

İksirin hazırlanışı :

-Mandalinayı hazırlıyoruz her bir tanesini 2ye bölüyoruz . Portakal için 4 veya 3 :)
    -Kavanozun kapağını açıyoruz ve çorba kaşığını hazırda bulunduruyoruz .

İksirin kullanılışı :

-Çorba kaşığını kavanoza daldırıyoruz . Bir çorba kaşığı üzüm pekmezimizi alıyoruz ve hoop içiyoruz .
    -Hazırladığımız mandalina veya portakalı , pekmezi daha yutma yutmama arasında ağzımıza atıyoruz ve hüpletiyoruz .
    -Bunu 4 kere yapıyoruz .

İksirin yan etkileri :

-Düz duvara tırmanma vs.

Edit : İksir fareler üstünde denendi . Farelerde :

-Zeka artışı
    -Cinsel istek artışı

Gözlendi ...

Şaka maka ben gece 3te kalkıp çalışmaya başlıyorum . İlk başlarda ya kalkardım ya da kalkamazdım ama çok ciddi söylüyorum bunu içtikten sonra bi fena oluyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandıkçı07 -- 13 Aralık 2015; 17:37:07 >

• Dikkat bozukluğu için ve çalışırken dersten çok çabuk sıkılıp masadan kalktığım için almıştım özellik ile ama dediğim gibi hiçbir faydasını görmedim belki bünyeden bünyeye değişiyordur.
  • ben bi hafta alıp bi hafta almıyorum sürekli kullanınca etkisi azalıyor kullanmadığım hafta kahveyle idare ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.