Şimdi Ara

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
1
Favori
28.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitmiş bizim dördüncü çekirdek biosu resetledim clrcmos yaptım ama nafile hiç bi şekilde açılmıyor 4. çekirdek ve çekirdekler core1 den başlıyor ilginç Birde 790 gx li anakartta NB yi kaç mhz de çalıştırıyosunuz ben 2400 mhz ye çektiğimde işlemci 3300 mhz de iken everest bellek testlerinde iyi değerler alıyor HT linki arttırmanın hiç bi performans getirisi yok ve 3300 mhz den yukarı değerlerde bellek testilerinde bi getiri sağlamıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promity

Ben demişim Konya ağzı sendimişin yandı bilmem neresi Ozaman e8500 ölsün. Bak D.H video incelemeside yapıldı x3 oyunda x4 ten daha iyi çıktı. Ben diyorum ki Oyunda Q6600,Q8200,q8300,q9300 den daha iyi Programlardada e8400,e8500,e8600 den daha iyi, Sırf hem program hemde oyun konusunda onumu alayım bunumu alayım diye tonla başlık açıldı, şimdi diyoruzki 2sinin arası Al x3 Bak keyfine.

Sen bench le kendini avut , bu arada işlemcim 4300K iken 16900 küsür puan aldım ben gtx260la sen gene az almışsın

başlığa bakmadanmı giriosun okuma yazmanmı yok git intel başlığında ne yazıosan yaz da burda ne işin var onu anlamadım
    isteyen istediğini kullanır kardeşim sanane senin amacın belli fazla uzatma varsa amd testin koy yoksa git intel bölümüne

• şahane işlemci 1 yıl olacak alalı hıc sıkayetım olmadı..ucuz ve cok kalıte bı urun
  • 3.2ghz'de sorun çıkarmasın diye biostan voltajı 1.368 ayarladım, cpu-z 1.36v görüyor sizce normal mi hız aşırtma değeri bu voltajda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

3.2ghz'de sorun çıkarmasın diye biostan voltajı 1.368 ayarladım, cpu-z 1.36v görüyor sizce normal mi hız aşırtma değeri bu voltajda?

Normal, yanlız 3.2ghz'de voltaj vermedende çıkabilirsiniz sanırım stabilite testi yaptınız mı?
  • Stabil çalışıyor işte çıkabilmem için 1.368v yapmam gerekti. Biraz sanki düşük bence. Sizce de öyle sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Stabil çalışıyor işte çıkabilmem için 1.368v yapmam gerekti. Biraz sanki düşük bence. Sizce de öyle sanırım

anakarta göre değişir tabikide fakat sıcaklık sorun yaratmıyor ise daha da yükseltebilirsiniz
  • 1,36 voltta 3,3 ghz stabil çalışıyor ve sıcaklık 28 derece yükte ise 34 derece gayet iyi
  • İlginç bir tecrübe

Bir süredir işlemcimin 4. çekirdeği açılabildiği halde aktif edemiyordum.Clrcmos yaptım biosu tekrar yükledim ACC yi aktif ettiğim halde bir türlü açılmıyordu.
    The Sabotuer oyununu biliyosunuz yeni çıktı ve AMD çipset ve ATİ ekran kartlarında 5-10 sn oynadıktan sonra donma yapıyor . Bu problemin çözümünü nette ararken çekirdek sayısının 1 düşürülmesinin gerektiği şeklinde yorumlar okudum. SİSTEM YAPILANDIRMA-ÖNYÜKLEME-GELİŞMİŞ SECENEKLER (MSCONFİG-BOOT.İNİ-ADVANCED OPTİONS ) den çekirdek sayısını 1 e düşürdüm.PC yi tekrar başlattım ve oyuna girdim yine donma oldu.Tabi 1 çekirdek kullanırken sistem o kadar yavaşladı ki. Daha sonra sistem yapılandırmasında çekirdekleri eski haline getiriyim dedim ve çekirdek sayısı kısmını aktif edemedim. Tekrar resetlerken belki ACC dendir diye onuda AUTO yaptım. Vista açıldığında yine tek çekirdekti.Sistem yapılandırma kısmında işlemci sayısı kısmını kapattım ve sistemi tekrar başlattım.Vista açıldığında artık işlemcim dört çekirdekti.

Bir ara ACC yi kapatmıştım oyunlarda performans düşüklüğü olmasın diye ve o sıra vistanın açılışını hızlandırmak için işlemci sayısını 3 yapmıştım. Daha sonra ACC yi auto yapsamda 4. çekirdek açılmıyordu yani işlemciniz 8 çekirdekte olsa sistem yapılandırmasında kaç çekirdek seçerseniz vista o kadar görüyo.

Şimdi 1,36 voltta 3,3 ghz de 4. çekirdek aktif kullanıyorum .

İlginç bir tecrübe oldu benim için.

• arkadaşlar yokmudur şu işlemciyi 4 çekirdek 3.8 yada 3.9 da stabil kullanabilen 3.7 yi geçemedim 906 kodlu bendeki 1.65 volt vermeyede razıyım ya bi çıkarabilsem 790x-ud4 var ramler hyperx tall yeni seri varsa stabil kullanabilen bi yazsın
  • x2 550 mi alsam yoksa x3 720 mi hangisini onerirsiniz????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_alp

x2 550 mi alsam yoksa x3 720 mi hangisini onerirsiniz????????????????

tabiki x3 720

arkadaşlar foxconn a7da-s ile 4. çekirdek açabilen arkadaşlasr varmı
  • quote:

bende açamadım sonra sattım parçaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

quote:

tabiki x3 720

teşekürler. x3 720 nin x2 550 den farkı cekirdek mi sadece?
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

quote:

tabiki x3 720

Hiç bir foxconn açmıyor, sadece a7da-s değil.. Bioslarını düzgün yazmış foxconn..
  • bende amd 620 vardı satıp bunu aldım ilginç bir durum var 620 de çalışmayan ramlerim 720 de sorunsuz çalıştı anakart aynı asus 785 evo

@x4

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma!

• quote:

Orijinalden alıntı: MsTmS

bende amd 620 vardı satıp bunu aldım ilginç bir durum var 620 de çalışmayan ramlerim 720 de sorunsuz çalıştı anakart aynı asus 785 evo

@x4

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma!

Hayırlı olsun Çalışmayan ram derken, windows hiç açılmıyormuydu?

• sağol evet hiç açılmıyordu anakart ile uyumsuz sandım az kaldı satıyordum 720 ile deneyim dedim çalıştı ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsTmS

sağol evet hiç açılmıyordu anakart ile uyumsuz sandım az kaldı satıyordum 720 ile deneyim dedim çalıştı ilginç

Bios update falanda yapmadıysanız gerçekten garipmiş Ramleriniz neydi bu arada?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.