Şimdi Ara

PHENOM II X4 965 C3 ISINMA DEĞERLERİ YARDIMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DÜN KENDİME X4 965 C3 REVİZYON İŞLEMCİ ALDIM ONCEKİ İŞLEMCİM X4 925 Dİ VE SICAKLIK FULL YÜK ALTINDA 40 45DERECEYE CIKIYORDU AMA 965 İSE BOŞTA 32 36 ARASI YÜZDE YÜZ YÜK ALTINDA 50 55 ARASI YANİ ARKADAŞLAR ARADA 10 DERECE BİR FARK VAR BU NORMALMİ
    SİTEME O.C YAPMADAN BU SONUÇLAR CIKIYO İŞLEMCİ VOLTAJI OTOMATİKTE BİOSTA 1.350 DE GOSTERİYO AMA EN UFAK BİR STABİLİTE SORUNU YOK ANLAMADIGIM 1.35V İLE 55 DERECEYE CIKMASI NORMALMİ ONCEKİ KARTIMDA DA BUNDA DA STOK FAN KULLANIYOM

• normal hocam kafanı takma ama amacın o c yapmak ise iyi bi fan alman lazım
    adamlar sendeki işlemciye 7 ghz sınırını aşmış korkma bişey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 20 Şubat 2010; 16:20:20 >
  • ARKADAŞIM YÜZDE YÜZ YÜK ALTINDA 55 CIKMASI NORMAL YANİ O.C YAPMADAN MASA ÜSTÜ DEGERLRERİ İLE ARADA 20 DERECE VAR PEKALA Titan Amanda TEC Universal COOLER MARKA İŞLEMCİ SOGUTUCUSU ALSAM 40 DRECEYE DÜŞRMİ SICAKLIK BU AMD NİN STOK FANIDA COK ADİ BİR ŞEYE BENZİYO TAKARKEN YARIM SAAT UGRAŞTIM ZATEN
  • Arkadaşım öncelikle stok fanla değerlerin normal sayılabilir.Umarım yük altında derken prime95 gibi programlar çalışırkenki değerleri kastediyorsun.Eğer öyleyse dediğim gibi normal.

Soğutucu olarak ise Titan Amanda'ya baktım.Performansını bilmiyorum ama hem devasa boyutta hem de ram slotlarını kapatır muhtemelen.Ben sana bunun yerine kullandığım Corsair H50 Hydro'yu öneririm.Kurulumu çok kolay,ses minimum seviyede ve performansı çok iyi.Ben de aynı işlemci üzerinde bu soğutucuyu kullanıyorum iki adet Akasa Apache ile ve 1.5v'ta işlemci boşta 28 yükte 49 dereceyi geçmiyor.Cool n quietı kapatırsan boşta 31 derece oluyor.Tabi kasa içi yerleşimi de iyi yapmak gerekiyor.Takmak için anakartı çıkartmaya da gerek yok tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 20 Şubat 2010; 17:16:48 >
  • 40 derece sıcaklık düsmesi imkansızdır,fizik kurallarına aykırı bir olay mevcut oda sıcaklıgınızın altına hava sogutma ile inemezsiniz,bende amd p2 x4 965 kullanıyorum stok fan inanılmaz kötü yaptıgı ses insana yeter,zaten sunbeam core contact freezer sogutucu aldım ne ses ne sıcaklık kaldı degerleride yazıyım

Boşta 25, Yükte 44 gördüm maximum...

iyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.