Şimdi Ara

Philips - 107P20 mi Samsung 757mb mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bir monitör almanın zamanı geldi ve ben bu iki monitör arasında kararsız kaldım benim yerimde olsanız hangisini alırdınız

• ben olsam 107p alırım ama ekranda iki tane denge çizgisi var unutma 757 mb dede olabilir onu tam bilemiyorum.ama arkadaşlardan duyduğum kadarıyla samsunglarda ekranda görüntü sorunları olabiliyormuş
  • ben olsam 107p alırım ama ekranda iki tane denge çizgisi var unutma 757 mb dede olabilir onu tam bilemiyorum.ama arkadaşlardan duyduğum kadarıyla samsunglarda ekranda görüntü sorunları olabiliyormuş
  • eğer çizim yapmayacaksan bunlar bile fazla yani
  • tabiiki bu monitörlerden philips daha iyi samsung monitörlerde kenar ayarlarını kaydetmiyor ve belirli bir zamandan sonra renkleri bulanıklaşmaya başlıyor (bizzat denendi) hem philips monitörlerde sony nin kullandıgı tüplerden kullanıyor arkadaşım [afro]
  • Samsung 757MB ı tek gecerim. Philipslerin nokta aralıkları ile desteklediği max. cozunurluk yüksek deil.
  • oncelikle bir 957mb kullanicisi olarak kenar ayarlarinin kaydedilmemesi gibi bir sey soz konusu degil , ozellikle mouscreen adlı programla kenar , geometri ayarlarini mouse ile rahatlikla yapip "save" edebiliyorsunuz.xsario size hatali bir urun denk gelmistir.757mb kullanan bir arkadasimda da boyle bir sorun bulunmamaktadir.
    samsung un nf serisi monitorleri disinda philipsin p serisindeki trintron telleri yok...(onlar dengeleyici deyil..)
    samsung 957mb ve 757mb serisi monitorlerindeki nokta araligi su an hic bir monitorde yok samsung da nokta araligi gercek nokta araligidir ve birimi dpi dir...
    tavsiye olayina gelince philips in "yanlız" p serisi monitorlerinde kullanılan trinitron tup gercekten iyi ve real flat ozelligi sagliyor en iyi kontrast ve renk deyerleri su an bu trinitron tup ile elde ediliyor ote yadan o trinitron cizgileri biraz can sıkıcı insanin gozune takiliyor
    nokta araligi sayesinde grafik kalitesi acisindan samsung tercih edilebilir ama renk , kontrast ve parlaklik deyerleri icin trinitron cok iyidir ben olsam 107p alirdim...
    simdi neden 957mb aldin derseniz 109p biraz pahali geldi (957mb 490 milyodu 109p 580 milyondu) ve 109pden sonra alinabilecek en mantikli 19inch 957mb idi o yuzden aldim...

• bu gidişle Philips 107P20 i alıcam
    arkta samsung var o da bayağı hoşuma gitti ama bütün topiklerde Philips az bi farkla önde gözüküyo bakalım artık
  • 107 p20 alma. o eski versiyon.
    107 p40 al. hatta p50 bile çıkmış olabilir tam emin değilim... en son versiyonu al mutlaka..
  • her ikiside gayet güzel monitorler.zaten senin kafanda ve gönlünde bir karar oluşmuştur.monitorün hayılı olsun.saygılarımla.
  • 107p aldık hayırlısıyla
    şimdi test aşamasındayım
  • hayirli olsun, goruslerini yazarsan sevinirim. o iki cizgi olayi falan.
  • hayırlı olsun arkadaşım
  • yaw, şu trinitron çizgileri de amma problem oluyormuş. yani iki tane çizgi var diye trinitron'un getirdiği özellikleri çöpe atacaksınız. ben o iki çizgiyi görmüyorum artık. kısa bir zaman sonra alışıyorsunuz. çizgileri dert etmemek lazım. bir de benim monitör 1920x1440'da 75hz verdi. 19inç samsung monitörler o değeri veremiyor (bildiğim kadarıyla, samsung monitörlerin özelliklerinden okumuştum)
  • Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun gayet gusel bir monitor bende de 107p40 var başından kalkasım gelmiyor. o iki çizgi olayı da problem bir olay deil bana göre. benim eski monitor sony a100 idi onda 1 tane vardı(sanırım) üç sene kullandım çok da rahat etti gözlerim. trinitron ve benzeri teknoloji çok iyi bence
  • Philips 107T'nin parlaklık (ışık) ayarı var mı?? Ben bulamadım da..??
  • En büyük Sony ondan sonra Philips...
  • sony>hewlett-packard>philips
  • walla şu çizgiler can sıkıyo ama yawaş yawaş alışıyo insan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.