Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Philips 275P4VYKEB satıldı Satın Al 19 Ocak 2024 12:14 1 1 Philips 275P4VYKEB satıldı İş monitörümü değiştirdiğim için satıyorum. 5K'dır ve sadece iş için kullanılmış ve bu nedenle fazla kullanılmamıştır. Monitörde çok eskiden taşınırken ekranda çizilme meydana geldi. Çizik olan kısma ikinci resimde ulaşabilirsiniz. Filmi, dizi, oyun oynarken gözü rahatsız etmiyor ama yinede bunu noktada çizik olduğunu belirtmek istiyorum . Üstünde 2 Display Port ve 3 tane USB 3.0 yer alıyor. Oyun performansı çok iyi ama dediğim gibi çok fazla oyun oynamadım. Pivot modda kullanılabilmektedir. Garanti ve fatura yok. Kutusu olmadığı için adresimden gelip almanız gerekmektedir ekranda çizik yer aldığı için fiyatı çok uygun tutum. İstanbul - İçerenköy/Ataşehir Elden Teslim.satıldıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Xbox One 500 GB - Satıldı - [SATILDI] Gigabyte Eagle RX 6600 [SATILDI] Alan Wake 2+ PS Plus Deluxe ve Onlarca oyun Hesabı [SATILDI] Meta Quest 2 128 GB + Garantili ve Ekstra Aksesuar