Şimdi Ara

Philips 29PT9521 Almak Üzereyim, Kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almak üzereyim forumlardan araştırdım baya sorun yasayanlarda var tam karar veremedim.Son olarak bu tv yi alıp uzun zamandır kullanan varsa tecrubelerını paylasabılırmı cok onemlı az zaman kaldı da almak ıcın :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• var biz almıştık geçen sene.annemler kullanıyorlar.lcd den daha net sıkı bir görüntüsü var.pixel plus sayesinde.....tüplü tv ler arsında alabileceğin en iyisi diyebilirm.fiyatı bir ara düşmüştü 850 ytlye falan carrefourda. ama biz 1450 ytl ye almıştık yeni geldiğinde. tabi dolar yüksekti o zamanlar.
  • Ben kullanıyorum. Memnunum. Bilgisayar ekranı olrak kullanırım dersen ekran yanığı oluşurr. Sadece tv veya video için kullanacaksan all. Ben HDMİ den bilgisayarrı bağlarım dedim bağladım ekranda kızarmalar morarmalar çıktıı. Şİmdi az da osa bağlıyorum ama sadeece video izlemek için.
    quote:

Orjinalden alıntı: exnagash

almak üzereyim forumlardan araştırdım baya sorun yasayanlarda var tam karar veremedim.Son olarak bu tv yi alıp uzun zamandır kullanan varsa tecrubelerını paylasabılırmı cok onemlı az zaman kaldı da almak ıcın :)
  • mehmetbilen ; sağol pixel plus özelligini araştırdım bende tercih sebeblerımden biriydi, görüntü lcd den iyi diye okumustum cogu yerde.
    arabaci72 ; bilgisayar ekranı olarak kullanırsak ekran yanığı oluyor demişsin.HDMİ dan bilgisayarı bağlayınca ekranda kızarmalar-morarmalar mı olusuyor ?.Peki bu kalıcı mı oluyo sonra bilgisayar bagladıktan sonra ekranda normal izlerken etkisi devam edıyomu? HDMİ baglantısı ne işe yarıyo o zaman yani bunu kullanamıcaz mı ? Tüm bu modellerde gerceklesıyomu bu olay?
    Yarın alıcam buyuk ıhtımal carefurdan o yuzden onemlı bı nokta cok ilginc...
  • alsana link arama özelliğini kullansa idiniz kafanızda soru işareti pek kalmazdı

http://forum.donanimhaber.com/m_18697931/mpage_1/key_29pt9521//tm.htm#18697931

quote:

Orjinalden alıntı: exnagash

mehmetbilen ; sağol pixel plus özelligini araştırdım bende tercih sebeblerımden biriydi, görüntü lcd den iyi diye okumustum cogu yerde.
    arabaci72 ; bilgisayar ekranı olarak kullanırsak ekran yanığı oluyor demişsin.HDMİ dan bilgisayarı bağlayınca ekranda kızarmalar-morarmalar mı olusuyor ?.Peki bu kalıcı mı oluyo sonra bilgisayar bagladıktan sonra ekranda normal izlerken etkisi devam edıyomu? HDMİ baglantısı ne işe yarıyo o zaman yani bunu kullanamıcaz mı ? Tüm bu modellerde gerceklesıyomu bu olay?
    Yarın alıcam buyuk ıhtımal carefurdan o yuzden onemlı bı nokta cok ilginc...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.