Şimdi Ara

Philips 3258K aldım.Tv çalışmadı.Tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Aralıkta Teknosa'dan Philips 3258K model led tv aldım.82 ekran.

13 Aralıkta da servis kuruluma geldi.Tv sıfır kutulu.Fakat servis tv yi çalıştıramadı.Tvde ekran hiç tepki vermedi.Ne mavi ekran ne beyaz ekran.Ekran çalışmıyordu.Servis dedi voltaj düşük olabilir.Toplam 3 prizde denendi.Bunun üzerine biz değişim istedik.Servis de bunu tutanağa yazdı.Servis tv yi kutusu ile birlikte götürdü.1 hafta sonra 19 unda servise telefon ettiğimde tv yi yarın yani ayın 14 ünde getireceklerini belirttiler.Sorun ne dediğimde program yüklediklerini sorunun standby programından kaynaklandığını bu yüzden tv nin hiç açmadığını söylediler.Bu arada tv yi 2 gün denediklerini kapanmadığını da belirttiler.Ben de tv yi kabul etmediğimi belirttim.

Ben değişim istiyorum.Farklı teknik servise sorduğumda onlarda değişim istememim normal olduğunu sözkonusu tvnin sıfır olduğunu belirttiler.Teknosa daki TeknoAsist yetkilileride kesinlikle değişim istememi kabul etmemem gerektiğini ifade ettiler.

TeknoAsist yetkililerine telefon ettim.Servis gene demiş program yükledik.Bende itiraz ettim.

Tv sıfır.Daha elimi sürmedim.1 hafta serviste kaldı.Ben hiç kullanmadığım 1 hafta serviste kalan tv yi ne yapayim.Ben değişim istiyorum.

15 gün oldu tv yi alalı.Bakalım ne zaman onay verecekler.

Bu konuda sizlerden de yorum bekliyorum.Bu konuda sizin çözüm önerileriniz nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutcenk -- 24 Aralık 2013; 11:51:34 >

• Arkadaşlar yok mu bu konuda fikri olan,böyle bir olayla karşılaşan

Varsa sorun nasıl çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutcenk -- 24 Aralık 2013; 11:53:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.