Banko 32LX70F....forumda bu cihazı kullanan arkadaşlar var.Onlar daha net yorumlar yapabilirler..
Philips 32PFL7962D12 tepki süresi 8 ms yazıyor. Peki Panasonic 32LX70 modelinin tepki süresi ne kadar?
32LX70F nin tepkime süresi ürünün teknik bilgilerinde görünmüyor.Ama bu cihazın ilk kullanıcılarında olan LİON isimli arkadaşımız 6 ms olduğunu söylüyordu.Ayrca cihaz '' Motion Picture Pro '' özelliğine sahip olduğu için hareketli görüntülerdeki deformasyonun en düşük seviyede olduğu belirtiliyor. Fiyatının 1500 ytl civarına düşmesini bekliyorum.Canlı olarak da görüp çok beğendiğim,en iyi SD performansı sergileyen birkaç TVden biridir.
Merhaba,
LX70F çok iyi cihaz.6.5ms ve 100Hz. Ben 700F modelini kullanıyorum ancak paneller aynı. Alırken tek dikkat edecegin durum buzzing olayıdır. Görerek ve deneyerek alırsanız daha uygun olur.Buzzing denilen olay cihaz çalışırken veya standby dayken cihazın arkasından gelen aşırı gürültülü cızırtı. Bunun dışında memnun kalacagına eminim. Plazma sahibi bazı arkadaşlarımda gelip görüntüye baktıklarında çok başarılı buluyorlar. Dış kasası görüntü itibariyle (Malzeme kalitesi açısından degil)benim pek hoşuma gitmedi, bu açıdan 700F modeli çok daha şık. Onun dışında bu fiyata göre gayet iyi bir cihaz diye düşünüyorum. Fotolara aşagıdaki linkten bakabilirsin.