Şimdi Ara

Philips 40 Pfk 5500 Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tv'yi almayi düşünüyorum.Bütçem max 1600 ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuanda teknosa.com'da kampanya var. 48" olanını 1800 tl'ye veriyorlar. Yanında 180 tl hediye çeki ve uçak biletide hediye.
  • sakın diyorum sakın ben aldım geceleri uyuyamıyorum sinirden. Kendini kapatıp açıyor. androidi 5 para etmez. ekranda yeşil bir nokta var.oyun için aldım görüntü berbat. oyun moduna alıyosun düzelio sonra oyun modunda bozuk kapatıyosun falan bulaşma hiç.çok istiyosan gel benimkini al 1250 ye veriririm 16 ekimde aldım
  • SAKIN ABİ UZAK DUR BEN YANDIM SENDE YANMA. KAPANMA SORUNU EKRANDA YEŞİL NOKTA YAVAŞLIK ANDROİD BERBAT. 16 EKİMDE ALDIM
  • Ürün dün kuruldu. Parasının karşılığını veren bir TV. Bu adı üstünde bir Televizyon. Bilgisayar değil. Bunu gözden kaçırmamak gerekir. Samsung ve LG TV lerin muadillerinin yanında renk kalitesi ve görüntü işleme açısından diğerlerinin çok üstünde. Tavsiye ederim. Ancak bu Tv'yi alınca bilgisayar gibi kullanırım her türlü uygulamayı indirir indirir çalıştırırım derseniz işte onu yapmıyor.
  • Philips 40 Pfk 5500/12 almayı düsünüyorum sizce alayımmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinmen

Ürün dün kuruldu. Parasının karşılığını veren bir TV. Bu adı üstünde bir Televizyon. Bilgisayar değil. Bunu gözden kaçırmamak gerekir. Samsung ve LG TV lerin muadillerinin yanında renk kalitesi ve görüntü işleme açısından diğerlerinin çok üstünde. Tavsiye ederim. Ancak bu Tv'yi alınca bilgisayar gibi kullanırım her türlü uygulamayı indirir indirir çalıştırırım derseniz işte onu yapmıyor.

tv den memnun musunuz ? donma kasma tavaşlama var mı bende almayı düşünüyorum. sadece tv olarak kullanacağım,usb den film izlerim o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Ben bu TV 'yi Philips 'lerin görüntü kalitesi ve gerçek renklerine hayranlığım dolayısı ile aldım. Başka bir marka olsaydı iade ederdim. TV ilk açılışta 2 kez retart ederek açılıyor. Bunun dışında problem yok. Ancak güncellemeler çok zayıf. Asli problemleri çözmek yerine abuk subuk konularda güncelleme yapılıyor. Bence Android TV ler sınıfta kalıyor. Android olmayan Philips TV 'de kullanıyorum. O nun görüntü kalitesi çok daha iyi. Sadece TV olarak kullanacaksanız Android olmayan TV leri öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinmen

Ben bu TV 'yi Philips 'lerin görüntü kalitesi ve gerçek renklerine hayranlığım dolayısı ile aldım. Başka bir marka olsaydı iade ederdim. TV ilk açılışta 2 kez retart ederek açılıyor. Bunun dışında problem yok. Ancak güncellemeler çok zayıf. Asli problemleri çözmek yerine abuk subuk konularda güncelleme yapılıyor. Bence Android TV ler sınıfta kalıyor. Android olmayan Philips TV 'de kullanıyorum. O nun görüntü kalitesi çok daha iyi. Sadece TV olarak kullanacaksanız Android olmayan TV leri öneririm.

teşekkürler. öyle yapacağım.
  • ben aldım ilk açılınca kendi kendine açılıp kapanıyor onun dışında memnunum . yalnız cihaza hack yapabiliyormuyuz bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.