Şimdi Ara

Philips 42PDL7906 vs Sony 40NX720

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ara forumlara çok yazdım ama karar verecek yanıt henüz alamadım. Philips 42PDL7906 ve Sony 40NX720 aynı fiyatlar. tv setretmek için hangisi niye tercih edilmeli arkadaşlar?

• Her iki modeli de dün MediaMarkt da inceledim. Diğer tv(LG-Samsung) ler de dahil olmak üzere bence en iyi görüntüyü Philips 42PDL7906 veriyor. Ses kaltesi de tabiki üst seviyede. USB den mkv ve 3d film de oynatmayı denedim. Rahatlıkla da hiç takılma olmadan oynattı. Tek eksiği dahili HD uydu alıcısının olmaması.
  • Aynı şekilde ben de electoworldde SD yayınları izledim en iyisi D8000di kesinlikle netlik ve goruntunun canlılıgı olarak, D7000 de iyidi ama nx720 ve diğer LGleri hiç beğenmedim camur gibiydi goruntu.

En son teknosada 3D HD bir film vardi bütün tvlerde aynı goruntu oldugu icin karsılastirma firsatim oldu kesinlikle philips 7906 en güsel görüntüyü veriyordu.

Siz de aynı şekilde gidin hem SD yayınlar için hem HD yayınlar için gidip izleyin yan yana görün oyle karar verin güzellik biraz izafi bir kavram.

Bu arada unutmayin cok farklı ayarları var bu TVlerin ve cok etkili olabiliyor, gitmeden once tvlerin icin optimum ayarları ogrenin ve satis gorevlisinden ayarlarını değiştirmesini talep edin. Genellikle hangisini satmak istiyorsa onun ayarları düzgün oluyor :)

Bu arada ben de 7906 650s ve nx720 arasında kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 10 Şubat 2012; 17:38:36 >
  • dostum bende 7906 var tv inanılmaz diğerlerine para verirsen üzülürsün diye düşünüyorum. ben özellikle tvdeki netliğe hayranım. sd yayınlarda çok iyi. bluray ve 1080p filmleri inan bana söylemeye dahi gerek yok... philips bu işin uzmanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beymen17

dostum bende 7906 var tv inanılmaz diğerlerine para verirsen üzülürsün diye düşünüyorum. ben özellikle tvdeki netliğe hayranım. sd yayınlarda çok iyi. bluray ve 1080p filmleri inan bana söylemeye dahi gerek yok... philips bu işin uzmanı...

bende yeni pdl aldım. uygun ayarları verirseniz. servis kurarken yardımı olabilir verdiğiniz değerlerin teşekkürler
  • Ben de Philips 47PFL7666H ile Sony 46NX720 arasında karar veremedim. 2 günüm kaldı. Alacağım artık..
  • 9706 yı bilmiyorum ama 9705 alıp ışık sızması yaşayan çok insan var forumda. hangi ürün garantisini 5 seneye uzattırabiliyorsa onu tercih edin. ve mutlaka sony eurasia yada philips türkiye garantisi olsun. ikiside evladiyelik ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir76

Ben de Philips 47PFL7666H ile Sony 46NX720 arasında karar veremedim. 2 günüm kaldı. Alacağım artık..

2 hafta oldu, Sony Nx (40') 720 alalı. Şunu söyleyebilirim ki parasını kesinlikle hakeden bir tv. Digitürk kullanıyorum. SD yayınları umduğumdan daha iyi çıktı. HD'ye ise diyecek laf yok. Hele bir de DG'nin Plus receiver'ını alırsanız Tv durdurma- kaydetme özelliği ile bambaşka bir keyf alıyorsunuz. Panel şimdilik sorunsuz ( ışık sızması, bulutlanma, ..vs yok. Sadece 2 ölü pixel var ki bu da benim için çok önemsiz). Panel zaten görsel olarak da son derece şık. Çocuklu bir aile iseniz mesafe sensörü çok işe yarıyo ( bizim ufaklığı TV'nin başından uzaklaştırmayı başarıyor örneğin)..
    Philips ile kıyaslamaya gelince; Abimlerde 7606 var. Digital kablolu kullanıyorlar. Digital kablolunun digitürk'ten daha kaliteli bir yayın verdiğini düşünüyorum . Buna rağmen SD yayın kalitesi açısından iki Tv de eşit gibi. Ama örneğin bir futbol maçı izliyor iseniz Sony belirgin olarak daha iyi. Ayrıca okuduğum kadarıyla Phill'ler Sony'lere oranla çok daha fazla sorunlu paneller.

• bugün gidip 40nx720 aldım ürünleri olabildince inceledim ve şunu söylemek istiyorum bütün cihazlarda aynı görüntü varken kıyaslama yapacaksanız her tv de aynı model cihaz olmalı her tv ye ayrı ayrı bağlanmalı. örneğin kalitesiz bi hdmi dağıyıcı ve değişik değişik kablolarla bağlıyorlar ii olmayan bi tv ye ya da satılması gereken tv ye 60 liralık kablo bağlanıyor ve müşteriler direk ona odaklanıyor. bunun yanında ne amaçla kullanacağınız da önemli örneğin ben 3d ve oyun için kullanacağım pek tv seyretmiyorum imkanım 40" e yetti biraz daha zorlayabilseydim 46" alacaktım. son olarak neden sony derseniz. çok hızlı görüntü akışı, titreşimsiz ve çok kaliteli 3d, gerçekçi renkler, şahane tasarım ve son olarak da sony...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.