Şimdi Ara

Philips 42PFL5322 hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Philips 42PFL5322 1800YTL ye buldum,fiyatı uygun geldi,kullanan ve bilen arkadaşlar varsa performans hakkında bilgi rica ediyorum,
    SD %85 ,DVD %15

• Philips 42PFL5522D/12 106 Ekran LCD TV 1.866,95 YTL word'e 5 taksit

kasa tamamiyle siyah ve yeni bir mamül..alacaksan kesin bunu al.philips garantisi f/p çok iyi

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK04244(43000000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperixx -- 12 Haziran 2008; 21:07:32 >
  • Plazma artık üretmiyor philips ama alacagın ürün fiyat kazanç oranı olarak en güzel ürünlerden biri.
    Bu fiyata bu kalite iyidir.

Philips artık plazma üretmiyor ama LCD de çok basarili artik plazma gibi lcdleri üretmeyi basariyorlar ama tabi o lcdleri bu fiyata alamazsın..
  • Ben bu ürünü LCD diye biliyorum Plazma değil (42PFL5322)

quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Plazma artık üretmiyor philips ama alacagın ürün fiyat kazanç oranı olarak en güzel ürünlerden biri.
    Bu fiyata bu kalite iyidir.

Philips artık plazma üretmiyor ama LCD de çok basarili artik plazma gibi lcdleri üretmeyi basariyorlar ama tabi o lcdleri bu fiyata alamazsın..

• Sayın Burak_duruca

Bende Philips 42pfl5322 kullanıcısıyım ve aynı sizin gibi %85-90 sd yayın digitürk ve %10-15 dvd kullanıyorum.

Sd yayınlarla ilgili digitürkün gri kutusunu kullanmakyatım ve gayet memnunum(izleme mesafem 3.5metre civarı)izleme mesafesi düştükçe özellikle bazı kanallarda(kendi yayın kaliteleri nedeniyle)görüntü kalitesi düşebiliyor ama bu direk o kanallarla ilgili bir durum ayrıca sayılarıda pek öyle fazla değil.

Sd yayınlarda aynı zamanda futbol maçlarınıda takip etmekteyim ligtv ve birçok kanaldaki maçlar sorunsuz gayet net hareketli sahnelerdede oldukça başarılı 5322.Ancak mesela NTVspor kanalındaki maçlar bulanık denecek kadar kötü(yine bunların nedeni kanalın yayın kalitesi)

Dvd ye gelince ben philips HTS3357 ev sinema sistemiyle kullanıyorum ve çok çok başarılı diyebilirim.(hem hdmi üzerinden upscale görüntüde hemde standart dvd görüntüsünde gerçekten çok berrak)

Tv nin dış görünümüne gelirsek ana kasası açık gri renk ön kaplamasında ekran çevresinde siyah piano kaplama var.Görüntü olarak çok şık ancak arkanızdan gelen ışık bu parlak kaplamadan yansıyabiliyor.(çözümü kolay bir sorun)
    Yansıma demişken Tvnin ekranı yansımaya karşı korumalı olduğundan diğer parlak ekran lcd ler gibi arkadaki ışık kaynağı çok kuvvetli olmadığı sürece görüntüde yansıma pek olmuyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bence bu fiyata alınabilecek bir model

• 32pfl5322 kullanıcısıyız çok memnunum.
  • tesekkur ederim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crea J100 Acil Yardım Lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.