Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL8404 MÜ YOKSA 42PFL9603 MÜ?ACİLL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum sonunda bu iki model arasında kaldım.bu iki modelden hangisini almalıyım?Avantajlar ve dez avantajları nelerdir? Teşekkürler.

• arkadaşlar çok acill ötv bu hafta bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labienus -- 2 Ekim 2009; 18:23:42 >
  • Tamda benim aradıgım başlık bende bu iki model arasında gidip geliyorum arkadaşlar bende yardımlarınızı bekliyorum,
  • 9603 philips'in hi end serisidir, 8404'den daha üstün, ama geçen sene ki model, bulabilirseniz tavsiye ederim.
  • hi end ne demek ya şimdi iyice karıştı birde bu iki ürünün dez avantaj ve avantajları nelerdir? digi_boy 2006 bu arada bu iki modelin avantaj ve dezavantajları nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labienus -- 2 Ekim 2009; 21:55:19 >
  • arkadaşlar bu arada 42pfl8694 modelini gördüm. sizce bu nasıl bir model,* 8404 ten tek farkı wireless mi?
  • Yazılara göre iki sene öncesinin modeli 9603, teşhirde kaç saat kullanıldığını ortalama varsayarsak bence bu ürünü alternatiflerinize eklemeyi tekrar bi düşünün...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.