Bildirim
philips 43pus6501 & lg 43uh650v
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu 2 tv uzerinde kalinamaz. Kalinsada fiyatlari birbirine yakin 2016 modeller diye kalinmistir.
Magazada yanyana izleme sansiniz oldugunda lg nin bu modelinin berbat oldugunu farkedeceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
43 inç olup 2016 model olan TV'leri arattığımız zaman üst sıralarda bu iki TV çıkıyor.
Özellikle Philips 43PUS6501 ile ilgili inceleme vs pek yok. LG ile ilgili olumlu ve olumsuz incelemeler mevcut.
LG 100 Hz panel ve trumotion var.
Philips de 100 Hz.
Bu ürünlerden kullananlar varsa yorumları faydalı olacaktır. -
Ben 43pus6501 aldım görüntü kalitesi inanılmaz güzel lg ile kısalanıcak ürün deil lg 650 50hz panel görüntüde çok fark var kesinlikle philips
bu televizyonda kanal listesi var mi? ben de almayi dusunuyorum ama bugun biri kanal listesi yok bunlarda gibisinden birsey dedi
kanal listesi, kanal sirasi ayarlayabilme vs var mi? bir de gelen guncellemelerin boyutu ne civarda oluyor?
Philips PUS6501'de truemotion özelliği var mı? Yok ise LGuh650v ile hareketli görüntüler ne kadar fark ediyor?
PUS6501 ile Laptop'tan TV'ye UHD kalitesindeki filmi kablosuz nasıl izleyebiliriz? WiDi gibi bir şey var mı? -
Bende 43pus6501 aldım görüntü gerçekten çok net. Hem Osmanlı maçını izlerken hemde ps4 de Fifa 16 oynarken vertical banding olayıyla karşılaşmadım. Ama ps4 performansı çok güzel beğendim yani. Birde dün yine c.i jo mîsillleme filmini izlerken ani hareketlerde o hareketin çevresi bulanıklaşıyo saniyelik yani o bir sıkıntı mıdır bilmem ama
kardeşim tv nasıl biraz daha bahsedermisin uh650 ile bunun arasında çok kararsız kaldım telefonum sound barımda lg o yüzden lg diyorum ama bu tv yide çok önerdiler. internet youtube felan çok kasıyor çok yavaş deniyor kilitlenip duruyor diyorlar baya kişi bu şikayetten bahsetmiş sen nediyosun. teşekkürler. -
4k televizyon alıcaksan en az 49 50 inc olmalı alamıcaksan hiç boşuna alma uzaktan gözlerini bozar diyim size.. yakından bakmak zorunda kalırsınız.
Full HD TV ALIN.. -
Valla bn ara ara Youtube'dan 4k çözünürlüğünde video açıyorum donmadan kasmadan ağzım açık izliyorum bu kadar mı güzel olur görüntü ya. Açıkcası mağazada aynı video da en iyisi buydu(bu fiyat sekmentinde tabi) tv uygulamalarıyla fazla işim olmuyo ama girmeyi denediğimde philips smart tv üye olun diyor tamam diyorum sonra şuan bağlanılsmıyor diyor. Sanırım elinde lg telefon var tv ile uyumlu olsun istiyosun ama o da sana kalmış.kanal geçişleri yavaş 2 saniyeye yakın başka sıkıntısını görmedim şu ana kadar ve îlginç olan o kadar 4k video izliyorum TRT 4k felan yine televizyon açık ama hiç ısınmıyor sadece amlight ışıkları ısınıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Splendor90
Philips PUS6501'de truemotion özelliği var mı? Yok ise LGuh650v ile hareketli görüntüler ne kadar fark ediyor?
PUS6501 ile Laptop'tan TV'ye UHD kalitesindeki filmi kablosuz nasıl izleyebiliriz? WiDi gibi bir şey var mı?
Bende laptop ekranını kablosuz olarak tv ye yansıtmak istiyorum PUS6501 de bu mümkün müdür? -
Merhaba arkadaşlar, bende 2 gün önce philips 43pus6501 satın aldım, tv çok şık çok hafif sağlam bir kutu ile geliyor, 108 ekran beni tam olarak tatmin etti, android uygulamaları harika, çok hızlı açıyor herşeyi, sadece kendi digital uydusunu kullanırsan kanal geçişleri 1.5 saniye kadar o kadarda olsun aceleci olmamak lazım, valla ben çok beğendim, elimden düşmeyen 6s plus telefonu bir kenara attım sürekli elimde kumanda spotify , youtube den 4k videoları açıyorum böyle giderse 50 gb adsl adıl kullanım kotası 4-5 günde dolar, ben eskiden tv seyretmiyormuşum meğerse, bu kadarmı net ve gerçekçi olur herşey ya, dijitall com dan 2173 liraya aldım bu arada ertesi günü kargoya verildi satıcı sağlam güvenilir, banding ışık süzülme sorunu yok, başka soracağınız şeyler olursa çekinmeden sorun, ben alma arefesindeyken kaç kişiye sordum bir allahın kulundan cevap gelmedi inat ettim philips aldım iyikide almışım diyorum 1 tane bile pişmanlık duyacağım bir durumla karşılaşmadım, saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 13 Ekim 2016; 10:15:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tatli45
Merhaba arkadaşlar, bende 2 gün önce philips 43pus6501 satın aldım, tv çok şık çok hafif sağlam bir kutu ile geliyor, 108 ekran beni tam olarak tatmin etti, android uygulamaları harika, çok hızlı açıyor herşeyi, sadece kendi digital uydusunu kullanırsan kanal geçişleri 1.5 saniye kadar o kadarda olsun aceleci olmamak lazım, valla ben çok beğendim, elimden düşmeyen 6s plus telefonu bir kenara attım sürekli elimde kumanda spotify , youtube den 4k videoları açıyorum böyle giderse 50 gb adsl adıl kullanım kotası 4-5 günde dolar, ben eskiden tv seyretmiyormuşum meğerse, bu kadarmı net ve gerçekçi olur herşey ya, dijitall com dan 2173 liraya aldım bu arada ertesi günü kargoya verildi satıcı sağlam güvenilir, banding ışık süzülme sorunu yok, başka soracağınız şeyler olursa çekinmeden sorun, ben alma arefesindeyken kaç kişiye sordum bir allahın kulundan cevap gelmedi inat ettim philips aldım iyikide almışım diyorum 1 tane bile pişmanlık duyacağım bir durumla karşılaşmadım, saygılar
Hayırlı olsun .trt4k yı izleye biliyormusun. İnternetten filim izleyebiliyormusun. internet tarayıcısı nasıl. Android işletim sistemi nasıl. 4k 60p video izleyebiliyormusun.
lg uh650v düşünüyordum trt4k açmıyor.4k 60p desteklemiyor. PHILIPS 43PUS6501 araştırıyorum. Hareketli filim sahnelerde takılma oluyormu teşekkürler
-
Philips 43PUS6501 tvde vertical banding sorunu yaşayan var? -
Evet izleyebiliyorum, banding sorunu hiç yaşamadım, internet çok hızlı, valla alırsan hiç pişman olmazsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşım ayni şekilde bende günlerce cevap bekledim kimse yazmadı, az önce vatan a PHILIPS 43PUS6501 siparişi verdim, fakat kafamı kurcalayan şey, eğer kanal sıralama yapılamıyorsa gelmeden önce iptal ettireyim, lütfen hemen cevap yaz.
Teşekkürler. -
Soruyu yazalı 3 ay olmuş ve hemen cevap istemişsin cevabımı yazayım dedim Favori kanal listesi yapmak basit iş, umarım philips alıp mutlu mesutsundur herkes gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tatli45
Soruyu yazalı 3 ay olmuş ve hemen cevap istemişsin cevabımı yazayım dedim Favori kanal listesi yapmak basit iş, umarım philips alıp mutlu mesutsundur herkes gibi
Evet Philips den çok memnunum, birde şu kodi uygulamalarını istediğim gibi yapabilsem dahada mutlu olacağım. -
bende philips 43pus6501 siparisi verdim 2400 tl 10 taksit. çarşamba elime gececek. odam küçük televizyon yatagımın tam karsı duvarında olcak televizyonla göz mesafem en fazla 2.50 metre sırf dizi ve film izlemek icin alıyorum birde ambilight olayı varmıs bunda geceleri sakinleştirici bir şeyler açarım arka fona mavi ışık veririm diyorum ama böyle bir şey mümkün mü birde ses kalitesi iyi mi benim için ses kalitesi çok önemli sesini çok açtığında cızırtı yapmaması lazım biraz bass vermeside lazım uydusunu kullanmayacağım normal televizyon için almıyorum
bende baya araştırdım bu modeli alıcam. şu anda 2481 tl hepsiburada com da en ucuz. daha uyguna getirebilir miyiz acaba?
Benzer içerikler
- philips sunucusu bulunamadı çözüm
- lg tv programlanmamiş hatası nasıl düzeltilir
- philips tv ekran gidip gelmesi çözüm
- philips televizyon sinyal yok nasıl düzelir
- dijitsu uzaktan kumanda uygulaması
- sony a95l
- xiaomi tv max 100
- en iyi televizyon markası
- tv box nedir
- oled yanığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X