Şimdi Ara

philips 46pfl5507 icin 3d gozluk onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dun philips 46pfl5507 uygun fiyattan tv satin aldim. Icinden 3d gozluk cikmadigindan nasil bir gozluk almam gerektigini bilmiyorum. Dual play ozelligide olan ve bu modelde sorun yaratmiyacak uygun fiyatta 3d gozluk nerden temin edebilirim model olarak kodlarini verirmisiniz iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panelin uyumlu Gözlüğü PTA507 Modelidir,sanırım şu sıralar Teknosa da 100 kağıda bulunuyor+
    Normalde biraz daha pahalı olabiliyor!
  • O özelliğini bilmiyorum!
  • Biraz bekle hocam, yakında stoğa girer tahmin ediyorum, bir arkadaşım da bundan arıyordu.
  • Ben yeni bir Tv alacağım. Samsung 46es6340 LG 47LM660s ve philips 46pfl5507 arasında kararsız kaldım.
    Vatan bilgisayara ve Teknosa'ya gittğinizde sizi direkt Samsung'a yönlendirmeye çalışıyorlar
    Bimeks aynı şeyi LG için yapıyor.
    Her ikisi de Philips le ilgili yarım ağızla kısıtlı ve doyurucu olmayan bilgiler veriyorlar
    Samsung un önemli artısı parlak paneli ve 2 aktif gözlük hediyes
    LG nin en önemli öne çıkan özelliği 400Hz oluşu ve IPS denilen yansımayı azaltan görüş açısını genişletensağlamlığı artttıran panel yapısı.
    Eksisi ise (Bana göre)internet web browser da bir video açtığınızda tam ekran olmayışı(buna ekranı zoom yaptırarak çözüm bulmuşlar ama kullanıcı yorumları pek pratik olmadığı yönünde)Bu aldığınız 46pfl5507k cihazda bu konu ne şekilde ?Sormak istediğim şey özetle şu:
    Farzedin ki Wi-Fi ile internete televizyonunuz bağlı.Web browser'ı açtınız,Youtube sayfasını açtınız ve bir video arattınız.Video yu buldunuz.videonun sağ alt tarafındaki Full Screen butonuna bastığınızda tam ekran oluyormu?
    Bir de Tak kullan klavye mouse desteği var mı?

• Yanıt için teşekkürler uzun ve sıkıntılı araştırmalardan sonra LG ye karar verip aldım bu gün takılacak.Sanırım yazılım güncellemesi ile bunda da oluyormuş
  • Keşke 5507 sharp paneli kaçırmasaydınız, f/p de şu an piyasada daha iyi televizyon yok.
    Sağlık olsun, güle güle kullanın bunu da, hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi ki 5507 modeli :)
  • Ben de 40PFL5507 ile yarından itibaren aranıza katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

Ben de 40PFL5507 ile yarından itibaren aranıza katılıyorum.

Hayırlı olsun..
  • 508 modeli mediamarktta 89 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

Orijinalden alıntı: tergen

Ben de 40PFL5507 ile yarından itibaren aranıza katılıyorum.

Hayırlı olsun..

Hocam kutu içeriğinde gözlük var mıydı?
  • Arkadaslar farkli model gozlukler var philips aktif 3d olarak 507-508-516(yanlis hatirlamiyosam). Bende de bu tv'den var hangisinden almaliyim acaba? Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTA 517 oluyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.