Bildirim
PHİLİPS 47 PFL6097 K/12 ALTYAZI TITREMESİ
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullandıgınız TV yimi önerirsiniz yoksa Panasonic L47ET50E yi mi önerirsiniz? Elbet görme fırsatınız olmuştur panasonic'i. -
işte şu kayan altyazılarda zaman zaman titreme dışında hemen hemen isteklerimi karşılamış bir televizyon 6097 sizin dediğiniz tv yigörmedim ama 6097 yi önerebilirim yazdığım sorun harıç iyi tv bir de bunun bir çözümünü bulsamquote:
Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK
Kullandıgınız TV yimi önerirsiniz yoksa Panasonic L47ET50E yi mi önerirsiniz? Elbet görme fırsatınız olmuştur panasonic'i. -
Ben de panasonic'i çok beğeniyorum. Philips'in LG nin panellerini kullandıgını duydum, bilmiyorum ne kadar doğru. Panasonic L47ET50 çok beğeniyorum.quote:
Orijinalden alıntı: cemo.erg
işte şu kayan altyazılarda zaman zaman titreme dışında hemen hemen isteklerimi karşılamış bir televizyon 6097 sizin dediğiniz tv yigörmedim ama 6097 yi önerebilirim yazdığım sorun harıç iyi tv bir de bunun bir çözümünü bulsam
Alıntıları Göster -
quote:
Ben de panasonic'i çok beğeniyorum. Philips'in LG nin panellerini kullandıgını duydum, bilmiyorum ne kadar doğru. Panasonic L47ET50 çok beğeniyorum.
İkisi de güzel modeller ister Philips, ister Panasonic dilediğinizi alabilirsiniz. 6097 modeline gelince bir çok artısı var ama ben sadece ambilight için alırdım.
Philips LG panel kullandı doğrudur ama önemli olan görüntüyü işlemek.Lg panelini kullanıyor ama görüntü kalitesi LG den çok daha iyi.
Apple da kendi hiçbir şey üretmiyor, fason ürettiriyor ama her ürün en kaliteli, en iyi ürün. Olay o görüntüyü işleyen teknoloji de, mikroçiplerde, basılı devre kartlarında, elektronik sistemlerde. -
quote:
Ben de panasonic'i çok beğeniyorum. Philips'in LG nin panellerini kullandıgını duydum, bilmiyorum ne kadar doğru. Panasonic L47ET50 çok beğeniyorum.
Panelden ziyade işin agirligi engine kısmı yani motorudur:),bence philips Panasonic arasında bir secim yapın doğru renk üretimi ve hareketli sahne performansı daha iyidir..
Altyazilarda titreme sorunu filmlerdede oluyormu yoksa sadece uydudami,ayrica tvninizin yazılımı güncelimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternity -- 2 Kasım 2012; 14:30:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eternity
quote:
Panelden ziyade işin agirligi engine kısmı yani motorudur:),bence philips Panasonic arasında bir secim yapın doğru renk üretimi ve hareketli sahne performansı daha iyidir..
Altyazilarda titreme sorunu filmlerdede oluyormu yoksa sadece uydudami,ayrica tvninizin yazılımı güncelimi?
Panasonic 47ET50E de karar kıldım, bütçem el vermezse 47ET5E alacağım. -
quote:
quote:
quote:
Panasonic 47ET50E de karar kıldım, bütçem el vermezse 47ET5E alacağım.
altyazıda titreme uydu yayını izlerken örneğin trt haberde alt tarafta gecen altyazılar zaman zaman titriyor normelde düzgün şekilde kayıyor ama zaman zaman ttreme oluyo ve yazı çok zor okunacak hal alıyor tv güncel en son güncelleme yapılmıştır.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
altyazıda titreme uydu yayını izlerken örneğin trt haberde alt tarafta gecen altyazılar zaman zaman titriyor normelde düzgün şekilde kayıyor ama zaman zaman ttreme oluyo ve yazı çok zor okunacak hal alıyor tv güncel en son güncelleme yapılmıştır.
150.48.9 son sürümü,birde internet yerine pcye İnip USB üzerinden güncellerimisiniz.hala devam ederse şunu deneyin;
Kumandadan HOME tuşuna bastıktan sonra Ayarlar > TV Ayarları > Görüntü > Pixel Precise HD > HD Natural Motion > Minimum olmalıdır.2 kiside bu problemi çözdüm bizzat.
-
ben de philips 6097 k yı satın aldım . hareketli görüntülerde görüntüde kırılmalar oluyor ayrıca bazı altyazılar gözü yoruyor. son güncelleme bir hafta içinde yapılmasına rağmen sorun devam ediyor. aşağıdaki linkte altyazı geçişleri mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: eternityquote:
quote:
quote:
quote:
150.48.9 son sürümü,birde internet yerine pcye İnip USB üzerinden güncellerimisiniz.hala devam ederse şunu deneyin;
Kumandadan HOME tuşuna bastıktan sonra Ayarlar > TV Ayarları > Görüntü > Pixel Precise HD > HD Natural Motion > Minimum olmalıdır.2 kiside bu problemi çözdüm bizzat.
Alıntıları Göster
http://youtu.be/H1cr2kyLXGw
-
senin altyazılarda bı sıkıntı yok gibi onlar zaten çok hızlı kayıyor bendeki sorun kayan altyazılar düzgün şekilde okunuyor ancak zaman zaman titriyor ve okunmuyacak hale geciyor. dediğin ayarlarla düzelmediquote:
Orijinalden alıntı: uff
ben de philips 6097 k yı satın aldım . hareketli görüntülerde görüntüde kırılmalar oluyor ayrıca bazı altyazılar gözü yoruyor. son güncelleme bir hafta içinde yapılmasına rağmen sorun devam ediyor. aşağıdaki linkte altyazı geçişleri mevcut.
Alıntıları Göster
-
quote:
ben de philips 6097 k yı satın aldım . hareketli görüntülerde görüntüde kırılmalar oluyor ayrıca bazı altyazılar gözü yoruyor. son güncelleme bir hafta içinde yapılmasına rağmen sorun devam ediyor. aşağıdaki linkte altyazı geçişleri mevcut.
2 kiside derken HD Natural Motion sadece bunu minimum yapmayacakmıyz diğeri nerede -
sadece iki reklamdan örnek verdim. bende de aynı sorun var yavaş ve düzgün geçen yazılar birden titremeye başlıyor düzeliyor sonra tekrar titriyor. benim görüntülerde bozuk senin hareketli görüntüler nasıl? hangi uydu alıcıyı kullanıyorsun ?quote:
Orijinalden alıntı: cemo.ergquote:
2 kiside derken HD Natural Motion sadece bunu minimum yapmayacakmıyz diğeri nerede
Alıntıları Göster
-
bu arada problemi çözdüm diyen ben değilim o başka biri yukarda yazmış ben daha foruma yeni yazdım problemlerimi. 15 gündür uğraşıyorum ayarlarını değiştiriyorum ama değişmedi bende.quote:
sadece iki reklamdan örnek verdim. bende de aynı sorun var yavaş ve düzgün geçen yazılar birden titremeye başlıyor düzeliyor sonra tekrar titriyor. benim görüntülerde bozuk senin hareketli görüntüler nasıl? hangi uydu alıcıyı kullanıyorsun ?
Alıntıları Göster -
quote:
sadece iki reklamdan örnek verdim. bende de aynı sorun var yavaş ve düzgün geçen yazılar birden titremeye başlıyor düzeliyor sonra tekrar titriyor. benim görüntülerde bozuk senin hareketli görüntüler nasıl? hangi uydu alıcıyı kullanıyorsun ?
ewt sorunlar aynı acaba çözümü varmı bayağı rahatsızlık veriyor. -
Bende de 42pdl6907 var. Aynı sıkıntılar bende de var. Ayrıca hareketli görüntülerde de insanlar etrafında bulutlanma tarzı birşeyler de oluyor. Ayarlarla halledemedim.quote:
Orijinalden alıntı: cemo.ergquote:
ewt sorunlar aynı acaba çözümü varmı bayağı rahatsızlık veriyor.
Alıntıları Göster
-
aynen bu sorunları çözen biri bilgilendirse çok makbule geçerquote:
Orijinalden alıntı: Pis@gor
Bende de 42pdl6907 var. Aynı sıkıntılar bende de var. Ayrıca hareketli görüntülerde de insanlar etrafında bulutlanma tarzı birşeyler de oluyor. Ayarlarla halledemedim.
Alıntıları Göster -
Bugün philips'e mail gönderdim. Pazar olmasına rağmen cevap yazmışlar.quote:
aynen bu sorunları çözen biri bilgilendirse çok makbule geçer
Alıntıları Göster
Ayarlar > TV Ayarları > Görüntü > Pixel Precise HD > HD Natural Motion > Minimum yapmamı önerdiler. Bunu denediniz mi? Bunu yaptıktan sonra sanki düzeldi gibi. -
quote:
Bugün philips'e mail gönderdim. Pazar olmasına rağmen cevap yazmışlar.
Ayarlar > TV Ayarları > Görüntü > Pixel Precise HD > HD Natural Motion > Minimum yapmamı önerdiler. Bunu denediniz mi? Bunu yaptıktan sonra sanki düzeldi gibi.
bu ayarlarlarla da olmadı malesef -
quote:
quote:
Bugün philips'e mail gönderdim. Pazar olmasına rağmen cevap yazmışlar.
Ayarlar > TV Ayarları > Görüntü > Pixel Precise HD > HD Natural Motion > Minimum yapmamı önerdiler. Bunu denediniz mi? Bunu yaptıktan sonra sanki düzeldi gibi.
bu ayarlarlarla da olmadı malesef
Aynı olay bende de oluyordu.Yalnız ben tv nin kendi uydu alıcısını değil harici HD uydu alıcısı kullanıyorum.Uydudan gelen yayınlarda sd kanallar için çözünürlük 576i, hd kanallar için 1080i şeklinde görülmekte.Uydu alıcısının video çıkış çözünürlüğnü ' i ' olarak değilde (Örn. 576p gibi) ' p ' olarak ayarlarsanız sorun ortadan kalkmakta, alttan kayan yazılar ve görüntü gayet akıcı olmakta.Bu arada tv nin pixel plus özelliği, HD natural motion özelliği kapalı, clear LCD özelliği açık olacak.
Benzer içerikler
- lg televizyon ses var görüntü yok
- televizyon açma kapama düğmesi çalışmıyor
- vestel tv kablosuz erişim seçeneği yok
- hyundai tv alınır mı
- lg tv sinyal yok
- en iyi tv box
- sony a95l oled
- en küçük televizyon
- samsung tv güncelleme
- lg tv güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X